پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
NB STRAP چیست ؟ خاصیتش چیه ؟
Max Safe FSB واسه P5Q-E چقدره ؟ آخرین حدی که راه داره !؟
و در مکس FSB دمای MB Pc Probe باید از چند درجه بیشتر نشه در حالت لود و بیکاری ؟
در ضمن FSB رو با Q8xxx یا Q9x00 میخوام استفاده کنم .
مرسی:give_rose:
Your north bridge has an internal clock speed and latencies just like your CPU and memory. The FSB of your north bridge can be found by dividing your original CPU multiplier by your set CPU multiplier and then multiplying by your FSB.
So if you are running a E6600 (266 * 9) at 400Mhz x 8 your NB FSB is:
(9 / 8) x 400 = 450Mhz FSB (1800Mhz Total)
Just like your memory may be able to run at 4-4-4-12 at 1000Mhz but needs to run at 5-5-5-15 at 1200Mhz, your north bridge has a series of latencies which it must adjust in order to maintain stability at its FSB. These latencies seem to play a far more significant role in system performance than memory latencies.
Intel has predefined specific latencies at specific NB FSB speeds. They are referred to as straps. There is a strap for when the NB FSB is 1066Mhz and under, 1333Mhz FSB and under, 1600Mhz FSB and under, ect. When you go from the 1066Mhz FSB strap to the 1333Mhz FSB strap, the north bridge's internal latencies loosen to allow for greater stability.
ASUS has redefined the NB strap so that the 1333Mhz FSB strap does not come into effect until 401Mhz FSB (1604Mhz). Other perimeters of straps are someone unknown.
Tony, the guy who pretty much figured all this out has since been hired by OCZ (they were impressed). He is now a lobbyist trying to get ASUS and other major motherboard manufacturers to give the end user the control of when straps start.
There are 2 ways to beat the NB strap:
1. Boot to windows in the 1066Mhz strap and then use Clockgen to increase your CPU's FSB. You can then get to a much higher FSB while maintaining the 1066Mhz strap simply because the BIOS does not adjust the north bridge's latencies in real time.
2. Get a X6800 or QX6700 (or even a ES chip). To the north bridge, you are always at a default multiplier with a Extreme Edition processor. This allows you to set a much lower or higher multiplier without the NB FSB being effected. __________________
سلام به بچه های گل
(بنده اور socket478 رو مد نظر دارم ازدوستان عزیز که تجربه ی کاری با این سکت رو دارن مارو تنها نظارن)
برو بچ عزیز لطفا نظرتون رو در مورد این مادر برد بفرمایید Abit IC7-MAX3
این هم اطلاعات آخرین اورم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیگه بیشتر از این از این مادربرد توقع ندارم اما شهریار جان این رو فرمودن اما بنده متوجه نشدم !!! (با Set FSB احتمالا میتونید 3400 را هم CPU-Z Validation بگیری)
یکم توضیح بدین اگه میشه
تو فركانس 3400 دماي اين پردازنده ها بر اساس تكنولوژي ساختشون خيلي بالا ميره . بايد به فكر خنك كردنش باشي . البته مادربردتون هم احتمال دارد نكشه .
اتفاقا بنده هیچ مشکلی از لحاظ گرم کردن ندارم
امامشکل اینجاست که با این مادربردی که تاالان ازش استفاده کمردم در فرکانس 3393 اصلا پایدار نیست در این مورد نظری ندارین
این رو هم بگم که بنده فقط از طریق bus می تونم اور کنم و این رو هم اضاف کنم که هیچ تنظیماتی برای ولتاژ نداره:1. (27):
مشکل همون ولتاژ هست تازه باید تو فرکانس پایینتر بهت گیر میداد . از لحاظ گرما هم حق با امید جان هست دمای داخل سی پی یو با دمایی که شما چک می کنید فرق داره .
یعنی این که دیگه تنها راهش تعویض مادربرد هستش دیگه درسته!
و این که در پی ساخت یک واتر کولینک هستم :yes:
ممنون می شم اگه نظرتون رو در مورد این مادربرد بگین Abit IC7-MAX3و اگه پیشنهاد دیگه ای در بارهی مدل یا جنس دیگه ای دارید با کمال میل پزیرا هستم:1. (26):
خوب دوستان من چند روز پیش تصمیم گرفتم که CPU خودم رو اورکلاک کنم (در حد خودم) البته با مشکلاتی مواجه شدم که در زیر آوردمشون و از شما دوستان که تجربه دارید کمک می خوام :
خوب از سوال اول می ریم جلو >>>
1_ من هر چی ولتاز به پردازنده میدم هیچ تغیری در فرکانسش مشاهده نمی کنم!!! یعنی ولتاژ ربطی به بالا بردن فرکانس نیمه هادی ها نداره ؟
2_ من دمای پردازنده رو روی 80 درجه قرار دادم ولی وقتی FSB رو افزایش می دم از 200 به 225 بعضی وقتها در 220 هم سیستم ریست می شه دلیل چیه با اینکه دمای پردازنده خیلی بالا نرفته من قبلا تا 90 درجه با پردازنده رفتم ولی ریست نکرده البته تا این حد اور نکرده بودم بیشتر به خاطر کم بودن دور فن و بار پردازشی به این دما رسیدم ؟
3_ وقتی از طریق بایوس فرکانس رو بالا می برم مثلا از MH 200 به MH 350 میرسونم موقع خروج و برگشت به ویندوز هیچ تغییری به وجود نمیاد یعنی همون 200 باقی می مونه (موقع خروج از بایوس اونو ذخیره می کنم ) ؟
4_ چرا فقط با بالا بردن FSB فرکانس پردازنده بالا میره ؟
5_ یه سوال بی ربط به این بحث این جریان 3:5 در RAM از چه قراره؟
در آخر این توضیح رو بدم که من از نرم افزار 5 Easy Tune برای این کار استفاده کردم .
مشخصات سیستم من از این قراره :
CPU=3.2 Intel Pentium(R)
Main=945PLM-S2
Ram=2*1GB Kingston
و همینطور فن خنک کننده پردازنده آلمینیومیه (همون نفتی ها ) ولی میدونم به خاطر حرارت ریست نمی کرد !
((یاعلی))
دوستان لطفا به ما یه کمکی بکنید:1. (27):
((یاعلی))
نقل قول:
خوب دوستان من چند روز پیش تصمیم گرفتم که CPU خودم رو اورکلاک کنم (در حد خودم) البته با مشکلاتی مواجه شدم که در زیر آوردمشون و از شما دوستان که تجربه دارید کمک می خوام :
خوب از سوال اول می ریم جلو >>>
1_ من هر چی ولتاز به پردازنده میدم هیچ تغیری در فرکانسش مشاهده نمی کنم!!! یعنی ولتاژ ربطی به بالا بردن فرکانس نیمه هادی ها نداره ؟
2_ من دمای پردازنده رو روی 80 درجه قرار دادم ولی وقتی FSB رو افزایش می دم از 200 به 225 بعضی وقتها در 220 هم سیستم ریست می شه دلیل چیه با اینکه دمای پردازنده خیلی بالا نرفته من قبلا تا 90 درجه با پردازنده رفتم ولی ریست نکرده البته تا این حد اور نکرده بودم بیشتر به خاطر کم بودن دور فن و بار پردازشی به این دما رسیدم ؟
3_ وقتی از طریق بایوس فرکانس رو بالا می برم مثلا از MH 200 به MH 350 میرسونم موقع خروج و برگشت به ویندوز هیچ تغییری به وجود نمیاد یعنی همون 200 باقی می مونه (موقع خروج از بایوس اونو ذخیره می کنم ) ؟
4_ چرا فقط با بالا بردن FSB فرکانس پردازنده بالا میره ؟
5_ یه سوال بی ربط به این بحث این جریان 3:5 در RAM از چه قراره؟
در آخر این توضیح رو بدم که من از نرم افزار 5 Easy Tune برای این کار استفاده کردم .
مشخصات سیستم من از این قراره :
CPU=3.2 Intel Pentium(R)
Main=945PLM-S2
Ram=2*1GB Kingston
و همینطور فن خنک کننده پردازنده آلمینیومیه (همون نفتی ها ) ولی میدونم به خاطر حرارت ریست نمی کرد !
((یاعلی))
خوب شما انتظار دارید که سی پی یو خود رو 75% اور کلاک کنید بدون تغییر ولتاژ؟
شما به نسبت ولتاژ می تونید FSB رو تغییر هید برای اور کلاک سی پی یو شما به 4 چیز نیاز دارید
1.FSB
2.multiplier
3.voltage
4.temp
شما برای اینکه بتونید استیبل اور کنید باید به صورتی که نسبت ولتاژ به فرکانس حساب کرده و هنگامی که به نسبت درست برسید می تونید به راحتی حتی 100% سی پی یو خود رو اور کلاک کنید اگه شما سی پی یو تون 631 یا 641 یا 651 هست و قصد فروش دارید بنده حاظر به این کار هستم که حتی یک dual core به شما بدم و تعویض کنم