پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
من که والا کلافه شدم :1. (27):
اگر قدرتشو نشون نمیداد این پردازنده میبردم نصف قیمت عوضش میکردم با یک E8600 از بس که خستم کرده :lol:
هر دری میزنم هر پروفایلی رو امتحان میکنم اصلاً بالا نمیره از همین باس 499 که تازه با SetFSB زدم تکون نمیخوره دمای پردازنده تا 70 توی تست بالا میره دمای چیپ شمالی تا 50 و چیپ جنوبی هم تا 45 فکر میکنم مشکلی با دما ندارم باس 510 به بالا رو هم امتحان کردم که از چاه FSB در بیام دیگه کلاً سیستم بالا نیامد
چیزه دیگه به ذهن من نمیرسه فرومهای XS هم که زیر و رو کردم خیلی ها با ولتاژ کمتر به فرکانس بالاتر رسیدند تنظیمات اونها رو اجرا میکنم تغییر هم میدم باز هم نمیتونم بالاتر برم
از اساتید کسی چیزی به نظرش نمیرسه منو راهنمایی کنه؟
متشکرم
نقل قول:
من که والا کلافه شدم :1. (27):
اگر قدرتشو نشون نمیداد این پردازنده میبردم نصف قیمت عوضش میکردم با یک E8600 از بس که خستم کرده :lol:
هر دری میزنم هر پروفایلی رو امتحان میکنم اصلاً بالا نمیره از همین باس 499 که تازه با SetFSB زدم تکون نمیخوره دمای پردازنده تا 70 توی تست بالا میره دمای چیپ شمالی تا 50 و چیپ جنوبی هم تا 45 فکر میکنم مشکلی با دما ندارم باس 510 به بالا رو هم امتحان کردم که از چاه FSB در بیام دیگه کلاً سیستم بالا نیامد
چیزه دیگه به ذهن من نمیرسه فرومهای XS هم که زیر و رو کردم خیلی ها با ولتاژ کمتر به فرکانس بالاتر رسیدند تنظیمات اونها رو اجرا میکنم تغییر هم میدم باز هم نمیتونم بالاتر برم
از اساتید کسی چیزی به نظرش نمیرسه منو راهنمایی کنه؟
متشکرم
در توان های بالا ، یکی از عواملی که محدودیت ایجاد میکنه ، حرارت بالاست . در توان های بالا محدوه دمای کاری پردازنده کمتر میشه .
اگر با یه DICE تست کنی ، هم FSB WALL رو فرکانس های بالاتری میره هم پایداریت بیشتر میشه .
300W TDP با دماهای خیلی کمتر از 70c پایدار میشه . فکر کولینگی باش که حرارت رو به حدود 30 الی 20 درجه برسونی .
پاسخ: اورکلاک e8400 تا 4ghz
تنظیمات رو عوض کردم:
FSB:533
Multi: x7.5
Vcore:1.38750v
cpu pll: 1.56v
cpu termination: 1.44v
MCH core: 1.4v
بعد از 8 ساعت یکی از worker های prime95 ارور داد.
8 ساعت خوبه؟ نظری ندارید؟ برنامه ی دیگه ای واسه تست کردن هست؟ میشه بگید؟
با سلام
orthos هم خوبه به صورت کامل تست میگیره خواستی بگو لینکش رو برات بزارم من که از پریم بیشتر قبولش دارم.
نقل قول:
با سلام
orthos هم خوبه به صورت کامل تست میگیره خواستی بگو لینکش رو برات بزارم من که از پریم بیشتر قبولش دارم.
orthos دارم ولی ظاهرا عین prime95 هستش.
نقل قول:
نظیمات رو عوض کردم:
باسلام
به PCNetwork خوش آمدید:11():
شات از CPU-Z از تبهای SPD و Memory و مادربرد لطفا!
MCH core در بایوس مادربرد شما مربوط میشه به ولتاژ پل شمالی.
به نظر من اگر با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تست کنید خطاها زودتر شناسایی میشوند.
البته مادربرد شما با AIR cooling تا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جاداره (اگر پردازنده و رم محدود نکنند)!
به نظر من اگر کولینگ خوبی دارید Vcore را افزایش دهید و ببینید تا 1.4 میشه پایدارش کرد یا نه؟
البته شما هنوز نگفتین از چه کولینگی برای CPU استفاده میکنید و مدل دقیق رمهاتون چیه؟:whistle:
باتشکر
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
خب ...... اول سلام D:
من cpu مو اورکلاک کردم، فرکانس و ولتاژ و دماش رو مینویسم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. چون با بعضی چیزا مشکل دارم و اصلا نمیدونم چیه . مثل cpu ppl و termination و ....
e8400
Vcore:1.38125v
cpu pll: 1.50v
cpu termination: auto
ولتاژ NB رو هم تغییر ندادم.
رم هم 2 تا 2gb ocz 1066 هستش.
مادربورد هم giga ep45-dq6
دمای cpu هم موقع تست prime95 به 64 تا 66 درجه میرسه .در حالت idle هم 40 درجه.
دما زیاده؟
cpu pll و termination چیه؟ لازمه تغییر بدم؟ فرقی میکنه؟ ولتاژ NB چی؟
نقل قول:
خب .......
با همین تنظیمات که گفتم کامپیوتر بعد از یک ساعت و خورده ای وسط تست Prime95 ریست شد ....
cpu pll رو auto کردم دوباره دارم تست میکنم.
ممکنه از تایمینگ رم باشه؟ چون از وقتی 15-5-5-5 کردم فکر میکنم دمای cpu چند درجه بیشتر شده.
ولتاژ nb رو هم خواستم یه ذره بالا پایین کنم اما تو بایوس پیداش نکردم،؟
نقل قول:
تنظیمات رو عوض کردم:
رضا جان ، چرا FSB رو اینقدر بالا می بری ؟! برای استفاده 24/7 اصلا مناسب نیست ! شما FSB رو حداکثر 400 الی 450 در نظر بگیر !
برای مثال :
FSB:445
Multi: x9
cpu pll: AUTO
cpu termination: 1.3V
MCH core: 1.3v
برای تست پایداری هیچ چیزی مثل تست Linpack با Intel Burntest نمیشه ! اگه 40 Loop رو بدون مشکل Paas کنه ( حدود 1 ساعت طول میکشه ) پایداریت کامله .
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
باسلام
به PCNetwork خوش آمدید:11():
شات از CPU-Z از تبهای SPD و Memory و مادربرد لطفا!
MCH core در بایوس مادربرد شما مربوط میشه به ولتاژ پل شمالی.
به نظر من اگر با
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تست کنید خطاها زودتر شناسایی میشوند.
البته مادربرد شما با AIR cooling تا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جاداره (اگر پردازنده و رم محدود نکنند)!
به نظر من اگر کولینگ خوبی دارید Vcore را افزایش دهید و ببینید تا 1.4 میشه پایدارش کرد یا نه؟
البته شما هنوز نگفتین از چه کولینگی برای CPU استفاده میکنید و مدل دقیق رمهاتون چیه؟:whistle:
باتشکر
مرسی
عکس هارو پیوست کردم.
occt دانلود کردم،الان داره تست میکنه.
رم هم 2 تا ocz 2gb 1066 platinum
کولینگ هم ocz vendetta ،با این تنظیمات که گفتم اگه در کیس بسته باشه موقع تست prime تا 66 درجه میره، idle هم 41
نقل قول:
رضا جان ، چرا FSB رو اینقدر بالا می بری ؟! برای استفاده 24/7 اصلا مناسب نیست ! شما FSB رو حداکثر 400 الی 450 در نظر بگیر !
برای مثال :
FSB:445
Multi: x9
cpu pll: AUTO
cpu termination: 1.3V
MCH core: 1.3v
برای تست پایداری هیچ چیزی مثل تست Linpack با Intel Burntest نمیشه ! اگه 40 Loop رو بدون مشکل Paas کنه ( حدود 1 ساعت طول میکشه ) پایداریت کامله .
آخه میخوام رم 1066 باشه
533 * 2 میشه 1066
400 * 2.66 هم میشه 1066 ولی دیگه cpu به 4ghz نمیرسه
Intel Burntest هم امتحان میکنم مرسی
نقل قول:
رای استفاده 24/7 اصلا مناسب نیست ! شما FSB رو حداکثر 400 الی 450 در نظر بگیر !
به نکته بسیار خوبی اشاره شد. این نکته بسیار مهمه که دوستان هدفشون از OC کردن را مشخص کنن تا اشتباه نشه.
حق با برادر مهدی هست. شما اگر میخواین یه پروفایل برای کار همیشگی با سیستم پیدا کنید استفاده از باسهای بالاتر از مواردی که اشاره کردن کار درستی نیست.
Off Topic: من با P35-Ds3l و پردازنده E8200 مشکل مانیتورینگ دما داشتم.
(در باس معمولی پردازنده و بدون OC دما در بایوس در حالت Idle حدود 55 درجه سانتیگراد گزارش میشد البته با ارتقاء بایوس هم مشکل حل نشد)
باتشکر