پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
راستی بچه ها اگه رما مشکل پیدا کردن گارانتی کاری به اینکه اور شده یا نه که نداره؟
بچه ها پست قبلیم تو صفحه قبل جا موند!
نقل قول:
سلام شهریار جان.یهنی با NB کاری نداشته باشم؟ چون حداکپر ساپورت باس رم 1066 هست بعد من میخوام رو 1100 یا 1150 ست کنم(24/7).مشکلی پیش نماد؟ راستی ولتاژ رو 2.25 کمه؟
ممنون از جوابت:love:
بله ، حدود 100mv الی 150mv ولتاژ بیشتر برای nb می تونه کمک بکنه . تا ولتاژ 2.3 - 2.4 برای تست های گذرا مشکلی ایجاد نمیکنه . البته به Default Voltage رم و نوع خنک کننده هم بستگی داره .
نقل قول:
راستی بچه ها اگه رما مشکل پیدا کردن گارانتی کاری به اینکه اور شده یا نه که نداره؟
اگه خودت صداشو در نیاری ، نمی فهمن . LOOOL !
نگران نباش ! از این مشکلات معمولا تو ولتاژ های بالای 2.7 - 2.8 ولت پیش میاد !
نقل قول:
بله ، حدود 100mv الی 150mv ولتاژ بیشتر برای nb می تونه کمک بکنه . تا ولتاژ 2.3 - 2.4 برای تست های گذرا مشکلی ایجاد نمیکنه . البته به Default Voltage رم و نوع خنک کننده هم بستگی داره .
اگه خودت صداشو در نیاری ، نمی فهمن . LOOOL !
نگران نباش ! از این مشکلات معمولا تو ولتاژ های بالای 2.7 - 2.8 ولت پیش میاد !
سلام آقا مهدی.ممنون از جوابت.من میخوام به صورت 24/7 استفاده کنم.با 100 mv اضافه کردن به NB مشکلی ایجاد نمیشه؟واسه رم هم 2.3 میزارم.حالا میخواد هر چی باشه تا گارانتی هست غمی نیست!
با تشکر
نقل قول:
سلام آقا مهدی.ممنون از جوابت.من میخوام به صورت 24/7 استفاده کنم.با 100 mv اضافه کردن به NB مشکلی ایجاد نمیشه؟واسه رم هم 2.3 میزارم.حالا میخواد هر چی باشه تا گارانتی هست غمی نیست!
با تشکر
دمای NB رو کنترل کن . مشکلی پیش نمیاد . من جای شما بودم رم 1066mhz رو اورکلاک نمی کردم !
می تونی لینک یا مشخصات کامل رمت رو بدی ؟
سلام
آقا شهریار مشخصاتی که گذاشتید من تست کردم ولی باز هم سره همون 499 این دفعه گیر کرد
یعنی باس 499 با برنامه SefFSB این دفعه تونستم ولید بگیرم ولی سیستم کاملاً ناپایدار بود نمیدونم چرا اصلاً نمیتونم به FSB2000 برسم!!! البته با ضریب پردازنده پایین تست نکردم دمای چیپ شمالی هم تا 50 بالا میره وقتی ولتاژ میدم
یعنی با 4 هسته ای همیشه همین مشکلات هست؟ اگر میتونستم 2 هسته ای میگرفتم برای زدن رکورد فرکانس بالا اما بودجه ........ :whistle:
نقل قول:
دمای NB رو کنترل کن . مشکلی پیش نمیاد . من جای شما بودم رم 1066mhz رو اورکلاک نمی کردم !
می تونی لینک یا مشخصات کامل رمت رو بدی ؟
سلام آقا مهدی.اینم مشخصات این رمها.
اینم یه عکس :(خوشتیپ افتادن نه"!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا میگین اورکلاک نکنم بهتره؟آخه هر کاری میکنم نمیتونم با 1066 قانع بشم!
نقل قول:
سلام آقا مهدی.اینم مشخصات این رمها.
اینم یه عکس :(خوشتیپ افتادن نه"!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا میگین اورکلاک نکنم بهتره؟آخه هر کاری میکنم نمیتونم با 1066 قانع بشم!
خب رم ها Default Voltage شون پایینه و سینک های نسبتا خوبی دارند . می تونی تا 2.2 الی 2.3 ولت رو برای استفاده 24/7 استفاده کنی .
واسه این گفتم اورکلاک نکنی که اصلا ماژولی با Memory chip DDR2 یی وجود نداره که با استاندارد Jedec و تایمینگ 15 5 5 5 با ولتاژ 1.8v با فرکانس 1066mhz بایاس بشه .
در اصل تمام ماژول های DDR2 1066MHZ موجود در بازار به نوعی اورکلاک شدند .
سلام مهدي جان.ممنون از جوابت.پس باس رو ميزارم رو همون 1066 بمونه.حالا به نظرت تايمينگ رو بيارم پايين؟
سلام بچه ها.PWM همون چیپ شمالی میشه ؟ دماش در حالت نیمه لود 52 درجست.یه کم زیاده نه؟ اگه مثلا 100mv ولتاژش رو ببرم بالا دما حدود چقدر بالا میره؟
اساتید چند روز من منتظر جواب هستم چرا e5200 را نمی تونم بیشتر از 4000 اور کنم .همینکه fsb 330 را میدم دیگه بالا نمیاد تمام قطعات دیگه هم تو شرایط مناسبی هستند وباید بیشتر از اینها اور بشند .
دقیقا وقتی میشه 1333 دیگه بالا نمیاد در حالیکه این مین خیلی بیشتر از اینها را تحمل می کنه .
لطفا راهنمایی کنید.
main biostar tp45 hp
ram twinmos 6400 1gig*2
power grean 550