پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
خب ....
با occt تست 1 ساعته کردم stable بود .... فقط 2 تا سوال داشتم . طبیعیه ولتاژ 3.3v و 12v اینقدر کم باشه؟
12v تا 7 میره و 3.3v تا 0.2
نقل قول:
برای استفاده 24/7 اصلا مناسب نیست ! شما FSB رو حداکثر 400 الی 450 در نظر بگیر !
به cpu لطمه میزنه یا مادربورد؟ اگه cpu واسم مهم نیست زیاد چون تا یکی دو سال دیگه عوض میکنم.
اگه fsb رو بکنم 445 ، بعد فرکانس رم رو هم بذارم 2.66*445=1183 . اگه جواب بده واسه رم مشکلی به وجود نمیاد طی زمان؟
مرسی
نقل قول:
خب ....
با occt تست 1 ساعته کردم stable بود .... فقط 2 تا سوال داشتم . طبیعیه ولتاژ 3.3v و 12v اینقدر کم باشه؟
12v تا 7 میره و 3.3v تا 0.2
به cpu لطمه میزنه یا مادربورد؟ اگه cpu واسم مهم نیست زیاد چون تا یکی دو سال دیگه عوض میکنم.
اگه fsb رو بکنم 445 ، بعد فرکانس رم رو هم بذارم 2.66*445=1183 . اگه جواب بده واسه رم مشکلی به وجود نمیاد طی زمان؟
مرسی
اون تغییرات به خاطر مشکلات مونیتورینگ OCCT هست . مشکلی نیست .
به هر دو لطمه میزنه ، چون CPU برای پایداری ، VTT می خواد ، مادربورد هم NB Voltage می خواد .
خب از نسبت 5:6 استفاده کن . رم هات PC 6400 هست ؟
نقل قول:
اون تغییرات به خاطر مشکلات مونیتورینگ OCCT هست . مشکلی نیست .
به هر دو لطمه میزنه ، چون CPU برای پایداری ، VTT می خواد ، مادربورد هم NB Voltage می خواد .
خب از نسبت 5:6 استفاده کن . رم هات PC 6400 هست ؟
رم ها pc8500
Intelburn test رو وقتی میزنم maximum stress ارور میده not enough memory . ولی half stress جواب میده.
خسته شدم دیگه،احتمالا cpu رو بکنم 400*9 رم هم 400*2.66
>>>>> همه ی تنظیمات رو default کردم . cpu هم 333*9 . intelburn test باز واسه maximum stress ارور میده.
fsb رو کردم 445 ، فرکانس رم شد 890 ، نسبتش هم 1:1
890 با نسبت 1:1 بهتره یا 1068 با نسبت 5:6؟
برنامه ای هست که از رم benchmark بگیره ببینم کدوم بهتره؟
نقل قول:
رم ها pc8500
Intelburn test رو وقتی میزنم maximum stress ارور میده not enough memory . ولی half stress جواب میده.
خسته شدم دیگه،احتمالا cpu رو بکنم 400*9 رم هم 400*2.66
>>>>> همه ی تنظیمات رو default کردم . cpu هم 333*9 . intelburn test باز واسه maximum stress ارور میده.
fsb رو کردم 445 ، فرکانس رم شد 890 ، نسبتش هم 1:1
890 با نسبت 1:1 بهتره یا 1068 با نسبت 5:6؟
برنامه ای هست که از رم benchmark بگیره ببینم کدوم بهتره؟
100% که 1068 با نسبت 5:6 خیلی سرتره !
با اورست تست بگیر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تاپیکش هست .
1 سوال دیگه D:
فرق دمای هسته با cpu چیه؟ (core temp,cpu temp)
اینطور که من فهمیدم دمای هسته دمای خود هسته هست ولی دمای cpu دمایی هست که cpu ایجاد کرده و با یه سنسور نزدیک خود cpu اندازه گرفته میشه. خب دمای cpu همیشه کمتر از دمای هسته هستش، ماله من 10 درجه کمتره.
حالا سوال من اینه کدوم دما مهمه؟ مثلا اینکه intel گفته حداکثر دمای safe برای e8400 حدود 72 درجه هست منظورش کدومه؟ (نمیدونم سوال جاش اینجا هست یا نه ولی تاپیک سوال های اورکلاک قفل بود و نوشته بود منتقل شده اینجا)
نقل قول:
1 سوال دیگه D:
فرق دمای هسته با cpu چیه؟ (core temp,cpu temp)
اینطور که من فهمیدم دمای هسته دمای خود هسته هست ولی دمای cpu دمایی هست که cpu ایجاد کرده و با یه سنسور نزدیک خود cpu اندازه گرفته میشه. خب دمای cpu همیشه کمتر از دمای هسته هستش، ماله من 10 درجه کمتره.
حالا سوال من اینه کدوم دما مهمه؟ مثلا اینکه intel گفته حداکثر دمای safe برای e8400 حدود 72 درجه هست منظورش کدومه؟ (نمیدونم سوال جاش اینجا هست یا نه ولی تاپیک سوال های اورکلاک قفل بود و نوشته بود منتقل شده اینجا)
درسته . حرارت 72 درجه ای که نام بردید همون حرارت CASE پردازنده هست .
در اورکلاک چون توان مصرفی پردازنده بالا میره ، بهتره اون 72 درجه ، در حالت کاملا SAFE حدود 60 درجه در نظر گرفته بشه .
سلام دوستان شما ميدونيد كه Cpu E2200 تا چه دمايي از عمرش كم نميشه؟
نقل قول:
سلام دوستان شما ميدونيد كه Cpu E2200 تا چه دمايي از عمرش كم نميشه؟
برای سریه 65nm تا 60~65 در حالت Full Usage مشکلی نداره (البته حداکثر)
سلام :
من جدیدا ویندوز ویستا نصب کردم و هنوز تستی توش نگرفتم !
ولی برام سوال شده که سیستم عامل ویستا می تونه بدلیل گرفتن حجم زیاد از رم ، توی تست ها تاثیر منفی بزاره ؟
باتشکر ...
نقل قول:
سلام :
من جدیدا ویندوز ویستا نصب کردم و هنوز تستی توش نگرفتم !
ولی برام سوال شده که سیستم عامل ویستا می تونه بدلیل گرفتن حجم زیاد از رم ، توی تست ها تاثیر منفی بزاره ؟
باتشکر ...
ویندوز ویستا اگر نسخه 64 بیتی باشه در تست wPrime معجزه میکنه
در تست های 3dmark امتیاز بالا میاره
تنها نکته منفیش اینه که نسبت به XP حساس تره و با فرکانس های پایین تر از XP باید بوت بشه
البته اگر رم 2 گیگ به بالا باشه فرقی نمیکنه قابلیت های دیگش جبران میکنه