پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
سعي ميكنم فردا اطلاعات بهتري رو در اختيار دوستان بذارم .
نقل قول:
اين بردهاي اسوس سيستم كنترل ولتاژ دارن . مشكلي براشون ايجاد نميشه تابخواد مسئله پيش بياد اون چيپ وارد عمل ميشه ولي عملا محدود ميكنه . گيگابايت با در اختيار گذاشتن ولتاژها كار رو راحتر كرده . مخصوصا ep45 اكستريم.رنج كاملي در اختيار داريد .متاسفانه سري ROG ASUS تو كولينگ SB خوب عمل نكرده
من اين برد رو خيلي قبول دارم بايوس پيشرفته و المانهاي خوبي دارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سعي ميكنم بتونم اطلاعات تكميلي بدم
نقل قول:
درباره كولينگ SB من حرفي درباره اور نزدم . در مورد اين قضيه چيپ پروتكشن يا مدار پروتكشن مطمئنم چون به چشم ديدم شما اگر يك تستي بزنيد متوجه منظور من ميشوي .
البته هر چي استاد مهدي خان بگه درسته.
over-voltage protection
Overclocking Protection
- COP EX (Component Overheat Protection - EX)
- Frequency LED
- Voltiminder LED
- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهادر جان اینهایی که الان نام بردی همه پروتکشن های ایمنی هستند ، نه محدود کننده . برای مثال Component Overheat Protection برای محافظت در برابر حرارت بالا و ASUS C.P.R برای بازخوانی اطلاعات لازم برای بایاس پردازنده در هنگام اورکلاکینگ ناموفق به صورت اتوماتیک استفاده میشه .
- Frequency LED و voltmeter LED هم که کاملا جنبه مونیتورینگ دارند .
در کل بنده محدود کننده ای نمی بینم . در واقع پروتکشن های نام برده شده ، شاید در حال حاضر روی هر مینبورد مدرنی یافت بشه .
باز هم منتظر اطلاعات تکمیلی شما هستم . :11():
با سلام...
راستش بدجوری گیر کردم!! به راهنمایی دوستان و خصوصا آقا شهریار عزیز که با این بورد زیاد کار کردن! بدجوری احتیاج دارم!!
متاسفانه از 1518 نتونستم بالا برم...!!
در حالی که به 1500 با ولتاژ 2.52 واسه رم و 1.5 پل شمالی رسیده بودم!
الان حتی با ولتاژهای 2.74 و 1.7 هم نمی تونم جلوتر برم...
تقریبا همه چی رو Auto هست هر تغییری که می دم سیستم ناپایدار میشه...
با سپاس...:11():
نقل قول:
با سلام...
راستش بدجوری گیر کردم!! به راهنمایی دوستان و خصوصا آقا شهریار عزیز که با این بورد زیاد کار کردن! بدجوری احتیاج دارم!!
متاسفانه از 1518 نتونستم بالا برم...!!
در حالی که به 1500 با ولتاژ 2.52 واسه رم و 1.5 پل شمالی رسیده بودم!
الان حتی با ولتاژهای 2.74 و 1.7 هم نمی تونم جلوتر برم...
تقریبا همه چی رو Auto هست هر تغییری که می دم سیستم ناپایدار میشه...
سلام .
الان دیدم پی ام هم زدید و چه خوش شد که توی تاپیک گفتید . :11():
ببین شما نباید انتظار داشته باشی که با Auto به جایی برسی به خصوص در قسمت تنظیمات Timing ها .
دما را ببین چه جوریه ولی در حالت کلی ولتاژ بیشتری نیاز داری به نظر من اگه از نظر خنک بودن مشکلی نداره ولتاژ را 3.0 ولت بده و MCH را هم تا 1600 مگاهرتز معمولا بیشتر از 1.75 نیاز نمیشه . :great:
علی جان 1518 را ولید کند عزیز خیلی عالیه :11(): ( با Divider 3:5 که نیست ؟ )
نقل قول:
سلام .
الان دیدم پی ام هم زدید و چه خوش شد که توی تاپیک گفتید . :11():
ببین شما نباید انتظار داشته باشی که با Auto به جایی برسی به خصوص در قسمت تنظیمات Timing ها .
دما را ببین چه جوریه ولی در حالت کلی ولتاژ بیشتری نیاز داری به نظر من اگه از نظر خنک بودن مشکلی نداره ولتاژ را 3.0 ولت بده و MCH را هم تا 1600 مگاهرتز معمولا بیشتر از 1.75 نیاز نمیشه . :great:
علی جان 1518 را ولید کند عزیز خیلی عالیه :11(): ( با Divider 3:5 که نیست ؟ )
راستش آقا شهریار عزیز این بورد اون قدر تنظیمات داره که خیلی هاشو می ذارم Auto بمونه!! دست می زنم کلا سیستم ناپایدار می شه!!
دما پایینه!! یعنی رمها داغ نمی شن ولی مشکل اینجاست که از فرکانس 1500 نمی تونم بیشتر برم! این همه ولتاژ دادم به رمها تا 2.74 رفتم فقط یک بار تونستم 1518 رو ولید بگیرم...:1. (27):
یک پروفایل برای فرکانس 1550 راهنمایی کنین ممنون می شم! همه چی رو امتحان کردم درست نشد!!
شما Advencd timing رو چی ست می کنید؟؟
چرا 3:5 هست...!! اونم دلیل داره!!
رمهای بنده چیپشون D9HNL هست!! که متاسفانه با ضریب 1:2 سازگار نیست!! امروز کشف کردم...
امیدوارم که نهایت فرکانس این رمها 1500 نباشه و حداقل یه خورده بالاتر بره...
من تو maximus اين رو به چشم ديدم . شما ولتاژ 1.7 به cpu ميدي سيستم بالا نمياد اين براي بردي كه يكجوري مخصوص اوركلاك و گيم هست كمي محدود كننده هست . دماي چيپ sb براي چنين بردي خيلي بالاست.امتحان كنيد متوجه حرف من ميشويد:11():
نقل قول:
من تو maximus اين رو به چشم ديدم . شما ولتاژ 1.7 به cpu ميدي سيستم بالا نمياد اين براي بردي كه يكجوري مخصوص اوركلاك و گيم هست كمي محدود كننده هست . دماي چيپ sb براي چنين بردي خيلي بالاست.امتحان كنيد متوجه حرف من ميشويد:11():
حرف استاد رو تایید میکنم من با Maximus خودم از 2.5 به بالا هر چقدر به رم ولتاژ میدادم اصلاً سیستم بالا نمیامد حالا هر چقدر هم تنظیمات رو تغییر دادم نتونستم کاری از پیش ببرم برای پردازنده هم امتحان نکردم احتمالاً به همین صورت باید باشه البته باید تست کنم با کولینگ حرفه ای:great:
نقل قول:
حرف استاد رو تایید میکنم من با Maximus خودم از 2.5 به بالا هر چقدر به رم ولتاژ میدادم اصلاً سیستم بالا نمیامد حالا هر چقدر هم تنظیمات رو تغییر دادم نتونستم کاری از پیش ببرم برای پردازنده هم امتحان نکردم احتمالاً به همین صورت باید باشه البته باید تست کنم با کولینگ حرفه ای:great:
والا همین رمی که شما می فرمایید رو با Gigabyte GA-EP45-UD3R هم تست کردیم ،در حالت تایمیگ های متعارف با ولتاژ 2.5V به بالا سیستم تصویر نمی داد . قضیه کاملا با اینی که شما می فرمایید فرق میکنه .
در مورد پردازنده هم که شما ماشاالله می خوای با یه واترکولینگ دست ساز ، رکورد جهانی بزنی ! بیچاره موبو چه گناهی داره این وسط ! :lol:
الان دیگه کم کم بخوایم حساب کنیم ، 30 الی 40 درصد رکوردهای جهانی در همه زمینه ها ، با بردهای Asus زده میشه . البته برد های گیگابایت هم از این قاعده مستثنا نیستند .
کلا من قصد طرفداری از برندی رو ندارم ! ولی از اون طرف با تخریب برندی دیگه با دلایل غیر علمی کاملا مخالفم .
:11():
مسئله برند نيست . خود دفتر اسوس تو ايران هم زنگ بزنيد تاييد ميكنند . مسئلا ASUS P6T DELUX بي رقيبه . خوشبختانه دوستان بنده رو ميشناسن و ميدونن طرفدار برند خاصي نيستم .