پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
سلام
میخواستم بدونم اور کردن e2160 تاثیر کلی رو پرفرمنس سیستم داره یا نه؟
نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم اور کردن e2160 تاثیر کلی رو پرفرمنس سیستم داره یا نه؟
عزیزم فلسفه اورکلاکینگ چیه ؟
این تاپیک را مطالعه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه قرار باشه بر روی پرفورمنس تاثیری نداشته باشه اصلا اورکلاک معنی نمیده . مطمئن باشید اورکلاک هر چند هم کم باشه روی پرفورمنس تاثیر داره :wink:
میدونم تاثیر داره.... ولی میخوام بدونم با e2160 چقدر قویتر از مثلا p4 3.0ghz full میشه ؟
ضمنا چقدر باعث فرسودگی cpu میشه ؟؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
میدونم تاثیر داره.... ولی میخوام بدونم با e2160 چقدر قویتر از مثلا p4 3.0ghz full میشه ؟
ممنون
شما نمیتونید دو تا پردازنده از دو معماری متفاوت را اون هم در حالت اورکلاک با هم مقایسه کنید چراکه به غیر از فرکانس کاری پردازنده تکنولوژی های استفاده شده در E2160 برای مثال قابل مقایسه با P4 ها نیستند !
در اورکلاک اگه دمای شما در دامنه مناسبی باشه در IDLE و لود صدمه ای به پردازنده وارد نمیشه معمولا . :great:
سلام
دوستان به یک فروند پروفایل بایوس تا نهایت FSB برای یک پردازنده Core 2 Due نیازمندیم (65 نانومتری E4600 )
خودم دست کاری میکنم اما زیاد چون سواد اینکارا رو ندارم نمیتونم در ضریب 6 مقدار زیاد FSB بدم دوستان اگر لطفی کنند مختصر پروفایلی بگذارند ممنون میشویم اعم از ولتاژ و GTL و Disable یا Enable کردنها و ........
ببين اين كمك ميكنه
نقل قول:
ممنون
2160 در حالت عادی هم از 3 full قویتره چه برسه به .......
پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
دوستان نیاز به اطلاعاتی در مورد E5200 دارم که مربوط میشه به ولتاژ و فرکانس و حرارت !
کولر نیروانا 120 هست ، اورکلاک این CPU رو میخوام در گیم استفاده کنم و میخوام بدونم که تا چه ولتاژی میتونم به این CPU بدم که باعث خراب شدن یا .... CPU نشه ، با نهایت ولتاژی که شما میگید Safe هست تست میگیرم و فرکانس رو اینقدر افزایش میدم که با این ولتاژ Stable باشه ( تا جایی که Stable بمونه فرکانس افزایش داده میشه ) .
بعد مسئله حرارت هم باید اول تکلیف ولتاژ معلوم بشه تا بتونم به فرکانس پایدار با مکس ولتاژ برسم بعد تست حرارتی بگیرم .
پاسخ: پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
نقل قول:
دوستان نیاز به اطلاعاتی در مورد E5200 دارم که مربوط میشه به ولتاژ و فرکانس و حرارت !
کولر نیروانا 120 هست ، اورکلاک این CPU رو میخوام در گیم استفاده کنم و میخوام بدونم که تا چه ولتاژی میتونم به این CPU بدم که باعث خراب شدن یا .... CPU نشه ، با نهایت ولتاژی که شما میگید Safe هست تست میگیرم و فرکانس رو اینقدر افزایش میدم که با این ولتاژ Stable باشه ( تا جایی که Stable بمونه فرکانس افزایش داده میشه ) .
بعد مسئله حرارت هم باید اول تکلیف ولتاژ معلوم بشه تا بتونم به فرکانس پایدار با مکس ولتاژ برسم بعد تست حرارتی بگیرم .
نمیدونم مادربرد شما چه قدر Drop میخوره ! اما با ولتاژ 1.47 میتونی 3.75 گیگاهرتز را خیلی راحت پایدار کنی ضمن اینکه شما Batch number خوبی دارید شاید بتونیم با ولتاژ پایین تر هم پایدارش کنید . :love: