پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرسی شهریار جان, منم رتبه ای که در GOOC کسب کردی رو بهت تبریک میگم البته با کمی تاخیر چون فرصتی برای تبریک پیدا نکرده بودم , واقعا حیرت انگیز بود فرکانسی که ثبت کردی .
واضحتر میگم, رابطه بین ولتاژ و فرکانس چیه و با افزایش فرکانس چه مقدار باید ولتاژ DDR را افزایش بدم و بغیر از ولتاژ DDR چه مقدار باید NB یاMCH را افزایش بدم . در صورت افزایش دمای Ram آیا سیستم Warning میده؟
در مورد موارد زیر هم نیاز به اطلاعات دارم و میخوام بدونم اینها چه تاثیری بر کارایی دارند :
tRRD و Rank Write To READ Delay و Raed To Precharge Delay و Write To Precharge Delay و Refresh To ACT Delay و (Command Rate(CMD و مخصوصا :
Static tRead Value و Static tRead Phase Adjust
مرسی...
نقل قول:
واضحتر میگم, رابطه بین ولتاژ و فرکانس چیه و با افزایش فرکانس چه مقدار باید ولتاژ DDR را افزایش بدم و بغیر از ولتاژ DDR چه مقدار باید NB یاMCH را افزایش بدم . در صورت افزایش دمای Ram آیا سیستم Warning میده؟
در مورد موارد زیر هم نیاز به اطلاعات دارم و میخوام بدونم اینها چه تاثیری بر کارایی دارند :
tRRD و Rank Write To READ Delay و Raed To Precharge Delay و Write To Precharge Delay و Refresh To ACT Delay و (Command Rate(CMD و مخصوصا :
Static tRead Value و Static tRead Phase Adjust
مرسی...
سلام امید جان ، عضویتتون را در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . :give_rose:
ببینید به نظر من نمیشه یک رابطه خاص به ولتاژ و فرکانس رم اختصاص داد چرا که این قضیه بیشتر به نوع چیپ بستگی داره . کمااینکه رنج ولتاژ برای اورکلاک در چیپ های D9 کاملاً با ولتاژ های چیپ های Elpida و ... متفاوت هست . حتی در چیپ های مشابه هم این قضیه را میبینیم . در کل قانون دادن توی این قضیه اشتباهه .
افزایش ولتاژ شما هم برای رم باز هم نمیشه قاعده خاص براش تعیین کرد چراکه به تایمینگ شما بستگی داره . برای مثال در صورتی که بخوایند در یک فرکانس ثابت تنها tRD یا همون PL را کاهش بدید مجبور میشید که ولتاژ NB را هم افزایش بدید . که این قضیه هم باز بر میگرده به اینکه چه تایمینگی را دارید تغییر میدید .
ببینید برای رم یک tCase تعریف شده ولی معمولاً در صورت دمای بالای چیپ ، مشکلاتی از قبیل هنگ کردن ، صفحه آبی و ... را مشاهده میکنید .
یک نکته خیلی مهم ! رم های شما DDR2 هستند و ولتاژی که شما اعمال کردید خیلی خیلی نجومی هست برای اون فرکانس و میتونه داغون کنه ماژول هاتونو . :1. (27): خیلی سریع بیاریدش پایین . نوع کولینگتون و مشخصات رمتون را هم بگید لطفا .
در مورد تایمینگ های اصلی به نظر من این مقاله که پیام جان نوشتند را اول بخونید البته اگه دوست دارید علمی یاد بگیرید تا حدودی با قضیه آشنا میشید .
توی تایمینگ های شما دیدم که شما tRP را کم کرده بودید و روی 3 گذاشته بودید . ببینید اول از همه شما باید مشخص کنید که هدفتون پیدا کردن یک پروفایل 24/7 هست یا یک رکورد که البته برای هر دو من این مقدار را پیشنهاد نمیکنم مگر برای موارد خاص . :11(): البته طبیعی هست که tRP تاثیر به سزایی توی کارایی داره .
در کل تا مدل رم و ... مشخص نشه و هدف شما از اورکلاکینگ این ماژول ها هم مشخص نشه به نظرم نمیشه پروفایل یا چیزی را پیشنهاد داد . :give_rose:
دوستان یه مشکل تو اورکلاک e5200 برام پیش اومده که از دوستانی که صاحب نظرند در حل این مشکل به ما و دوستانی که در این مشکل من مشرکند پاسخ داده بشه.
و اما مشکل :
من با سیستمم تونستم تا فرکانس 4500 سی پی یو E5200 رو اور کنم.اما این وسط یه مشکلی اونم اینه که من وقتی می خوام MAX FSB رو بگیرم حداکثر 360 بدست اوردم که فرقی نکرد.همچنین من تونستم با ولتاژ 1.6 به این فرکانس برسم و بقیه تنظیمات رو حالت AUTO بود وقتی خواستم بالاتر برم هر چی ولتاژ به سی پی یو و رم و مادربورد دادم تاثیری نداشت.حالا به نظر شما مشکل چیه؟
به بچ نامبر سی پی یو ربط داره؟به پاور چی؟(اگه به جای 8800gt یه کارت معمولی بذارم و نیاز به برق نداشته باشه تاثیری تو اورکلاک پردازنده داره؟).
Main : ga-ep45t-ud3r
cpu:e5200
ram:ocz ddr3 1066
vga:8800gt
power:530 watt green
:merci::merci::merci::merci:
با توجه به تجربه ای در گرفتن MaxFSB با پردازنده ی 5200 داشتم پیشنهاد میکنم ضریب رو بالاتر از 6 بدید چون بعضی بچ نامبر ها روی 6 ضریبشون قفل هست و تا یک مقدار بیشتر نمیره
ولتاژ رو هم بالای 1.375 ندید ولتاژ NB رو هم به نظرم توی مایه های 1.3 تا 1.4 بدید PLL رو هم روی 1.45 یا 1.50 ست کنید دیگه نباید مشکلی باشه
مقیاس رم به FSB رو هم 1:1 بزارید ( میشه 2.0D توی بایوس )
موفق باشید
:give_rose:
ممنون از راهنماییتون , کولینگ تا الان (رم) هیچی ولی بزودی از فن geil استفاده میکنم حقیقتش من ولتاژ 3.7 هم دادم و به مدت 30 دقیقه هم کار کردم و مشکل memory هم نداشتم ولتاژ را به 1.98 کاهش میدم چون دوستی را میشناسم که با این ولتاژ کار میکنه , اگه میشد فهمید دمای رم چقدر هست خیلی بهتر میشد فرکانس بهش داد , هدف من از oC چیزی جز preformance نیست نه رکورد هم واسه اشخاص حرفه ای مثل شماست ;-) خوب پس با این وجود :
corsair DOMINATOR - 2X2GB DDR2 -1066 MHz -PC2-8500 C5
intel Q6600
GA-X48-DQ6
و فن tuniq که امروز تهیه کردم , برای اینکه بتونید کمکم کنید این عکس هم میذارم.
نقل قول:
رم های شما DDR2 هستند و ولتاژی که شما اعمال کردید خیلی خیلی نجومی هست برای اون فرکانس و میتونه داغون کنه ماژول هاتونو .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیلی سریع بیاریدش پایین
سیستم عاملم بالا نیومد وقتی ولتاژ را به 0.55 که میشه 1.1 کاهش دادم کمتر از 2.0 نمیشه , نمیدونم چرا ولی تا سیستم میاد بالا صفحه آبی میاد (وقتی ولتاژ کمه) من اصلا فرکانس over نکردم فقط ولتاژ بالا بردم میخواستم که پروفایل به من پیشنهاد کنید , مرسی .
یه مقدار کمی over کردم
نقل قول:
یه مقدار کمی over کردم
سلام
1. چرا اینقدر ولتاژ پردازنده رو بالا ست کردید ؟
2. تنظیمات اورکلاینگ در بایوس , قسمت تنظیمات ولتاژ به چه صورت است ؟ (auto یا manual )
3. اگر هدفتان صرفا افزایش فرکانس است چرا سراغ رم رفته اید ؟ قصدتون اور کدوم قطعه است ؟
این رو ببینید