پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
بچه ها من به کمک یکی از بچه ها هم چین کاری رو انجام دادم میشه بگید کجاش غلطه و چی ناقصه انجام ندادم.
FSB=389
FSB Strap To North Bridge = 333 تا 400 هم داشت
CPU Voltage = 1.26250
FSB Termination Voltage= 1.24
Dram Voltage = 1.90 چون در اعداد بالاتر از 2.0v قرار می دادم رنگ فونت در تنظیمات اور زرد رنگ می شد ترسیدم قرار بدم.
NB Voltage = 1.20 چون 1.19 قرار می دی اتوماتیک می بره تو 1.20
SB Voltage=1.20
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما این چند گزینه رو نمی دونم رو چی بزارم
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
و فعلا در حالت Auto هست آیا مشکلی مشکلی پیش میاد
خواهشاً اعداد اینا هم بگید وارد کنم.
اینم دمای معمولی CPU هست 43- 44
ولی وقتی با برنامه OCCT داره 3 - 4 دقیقه کار می کنه دما میره روی 58 الی 60 اون موقع داره 100 درصد از CPU استفاده می کنه و 1Gb به بالاتر از RAM و من نگرانم آیا طبیعیه چون آخرین دمایی که نوشته High 61-62 هستش و این تا 60 دما میاد.
آیا مشکل می تونه از این 2 گزینه باشه که عدد ندادم بهش
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
پاسخ: حافظه اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار
نقل قول:
من منظور شما رو از این vtt متوجه نشدم
همچین اسمی تو بایوس پیدا نکردم
:lol:
CPU VTT یا CPU Termination :11():
نقل قول:
بچه ها من به کمک یکی از بچه ها هم چین کاری رو انجام دادم میشه بگید کجاش غلطه و چی ناقصه انجام ندادم.
FSB=389
FSB Strap To North Bridge = 333 تا 400 هم داشت
CPU Voltage = 1.26250
FSB Termination Voltage= 1.24
Dram Voltage = 1.90 چون در اعداد بالاتر از 2.0v قرار می دادم رنگ فونت در تنظیمات اور زرد رنگ می شد ترسیدم قرار بدم.
NB Voltage = 1.20 چون 1.19 قرار می دی اتوماتیک می بره تو 1.20
SB Voltage=1.20
اما این چند گزینه رو نمی دونم رو چی بزارم
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
و فعلا در حالت Auto هست آیا مشکلی مشکلی پیش میاد
خواهشاً اعداد اینا هم بگید وارد کنم.
اینم دمای معمولی CPU هست 43- 44
ولی وقتی با برنامه OCCT داره 3 - 4 دقیقه کار می کنه دما میره روی 58 الی 60 اون موقع داره 100 درصد از CPU استفاده می کنه و 1Gb به بالاتر از RAM و من نگرانم آیا طبیعیه چون آخرین دمایی که نوشته High 61-62 هستش و این تا 60 دما میاد.
آیا مشکل می تونه از این 2 گزینه باشه که عدد ندادم بهش
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
دوست عزیز منظور از CPU Ratio مالتی پلیر CPU هست که فرکانس پردازنده از ضرب کردن مالتی پلیر ( 9 ) در FSB ( 389 در اینجا ) به دست میاد . CPU Ratio الان روی 9 ست شده که خوبه برای اون پروفایل .
DRAM Frequency هم با Divider 1:1 ست شده که شده 389*2 = 778 مگاهرتز که پایین هست و از Divider های بالاتر استفاده کنید .
FSB Strap هم همین 333 ست کنید . این گزینه برای ست کردن دستی FSB Strap پردازنده شما هست که E8XXX ها 333 مگاهرتز FSB پایه اشون هست . :11():
راستی اگه خواستید از فرکانس های بالاتر رم استفاده کنید CL را 5 ست کنید چون با ولتاژ های پایین با رم های معمول به مشکل میخورید با CL4 . :give_rose:
(دوستان عزیز بنده هر چی گشتم جایی پیدانکردم که سوالاتم رو بپرسم. دیدم اینجا مربوط به رم هستش گفتم سوالم رو اینجا بپرسم اگه جای درستی پست ندادم لطفا انتقال دهید.)
دوستان من از یکی شنیدم که می گفتش برای اور رم باید advance timing رو تغیر داد!
راستش سوال من همینه ما که این ادونس تیمینگ چیه؟
نقل قول:
(دوستان عزیز بنده هر چی گشتم جایی پیدانکردم که سوالاتم رو بپرسم. دیدم اینجا مربوط به رم هستش گفتم سوالم رو اینجا بپرسم اگه جای درستی پست ندادم لطفا انتقال دهید.)
دوستان من از یکی شنیدم که می گفتش برای اور رم باید advance timing رو تغیر داد!
راستش سوال من همینه ما که این ادونس تیمینگ چیه؟
به تاپیک مربوطه برای نظم بیشتر منتقل شد ! :11():
محمد علی جان Advanced Timing ها یا تایمینگ های پیشرفته به تایمینگ هایی به غیر از tCL - tRP - tRCD و tRAS میگند که معمولاً در مشخصه های اصلی رم ذکر نمیشند ( تایمینگ های اصلی به صورت tCL-tRCD - tRP - tRAS نام برده میشوند ) .
تایمینگ های پیشرفته با توجه به چیپست های مختلف قابل تنظیم هستند در بایوس مانند tRFC ، tRD و ... . :11():
موفق باشید
شهریار :give_rose:
نقل قول:
به تاپیک مربوطه برای نظم بیشتر منتقل شد ! :11():
محمد علی جان Advanced Timing ها یا تایمینگ های پیشرفته به تایمینگ هایی به غیر از tCL - tRP - tRCD و tRAS میگند که معمولاً در مشخصه های اصلی رم ذکر نمیشند ( تایمینگ های اصلی به صورت tCL-tRCD - tRP - tRAS نام برده میشوند ) .
تایمینگ های پیشرفته با توجه به چیپست های مختلف قابل تنظیم هستند در بایوس مانند tRFC ، tRD و ... . :11():
موفق باشید
شهریار :give_rose:
شهریار جان ممنون که جواب دادین اما یه سوال؟
این تایمینگ هارو باید زیاد کرد توی فرکانس های بالا یا کم کرد؟
نقل قول:
شهریار جان ممنون که جواب دادین اما یه سوال؟
این تایمینگ هارو باید زیاد کرد توی فرکانس های بالا یا کم کرد؟
اینجا را ببینید :
این مقاله به نظرم برای توضیح تایمینگ ها خیلی خوب هست .
شما برای رسیدن به فرکانس های بالاتر باید تایمینگ ها را بالاتر ببرید و به عبارت صورت کارکرد رم را کم کنید ! که توی مقاله این قضیه را بهتر میبینید . :give_rose:
نقل قول:
سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم :11():
Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟
در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . :11():
والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .
پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .
یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . :give_rose:
سلام:give_rose: خیلی ممنون دیگه دارم خدمونی می شم آقا شهریار!:give_rose:
منو بگو اصلا یادم رفته بود مشکلمو تو اینجا مطرح کردم. انقدر گرفتار ثبت نام دانشگاه بودم که .. به بزرگی خودت ببخش آقا شهریار .
R0 هستش . کارایی که گفتین انجام دادم اما بازم گیر داده به 4338 .ل کنم نیست بیشتر م نمیره!:1. (38):
اصلا من ولتاژو رو تو 4.3 هم رو 1.7 یا 1.75 می زارما تو مانیتورینگ بایوس 1.6725 نشون می ده !:1. (38):
یعنی ریورژنه خوبی نیست! یا پروفایل خوبی نیست!؟:1. (38):
می خوایین مینمو بفرستم واستون ببینید چسه؟:1. (26)::yes:
فک نکنم از دما باشه! خونمون یخچاله!:1. (38):
پل شمالی رو هم از 1.4 شما تا 1.62 تغییر دادم اما نشد.
یه چیز دیگه! من که مولتی رو از 12.5 رو مثلان 7 یا 6 میزارم که مثلا فرکانس مسیررو بیشتر کنم بیشترین مقدار با هر ولتاژی 349 یا 350 می تونم بش برسم! واسه چی ها؟ دقیقا رو همینfsb و مولتی 12.5 سیستم رو 4338 می مونه! این در حالی هستش که با E6600 که پر مصرف تر هم هست به 460 هم می رسم با ولتاژ پل شمالی 1.5!! کمک آقا شهریار گل:11():