پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
مشخصات سيستم من اينه:
main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w
مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟:1. (38):
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:
12.5x334
cpu:1.6
NB:1.35
پاسخ: اولین مسابقات آزاد ایران ( SOOC ) : اورکلاکینگ رم های DDR2 یا DDR3
سلام :
مدتی است برای من یک سوال پیش اومده که گفتنش اینجا بد نیست !
مثلا برای اورکلاک یک رم آشغال کینگستون با باس 667 یا یک رم مناسب پتریوت با باس 800 حداکثری تعیین
نشده ؟ به عبارتی مثلا من خودم این ترکوندن کینگستون رو دوست دارم چون قیمتش هم پایینه و سوختنش
هم زیاد مهم نیست ! تا چه فرکانسی 667 رو برسونم شاخ قول رو شکوندم ؟!:1. (27):
من با مین قبلی که اصلا بدرد اورکلاک نمی خورد و قابلت تنظیم تایمینگ رم رو نداشت تونستم به باس 900 برسم
با مین جدید می خوام رکورد بزنم ! :1. (1):
من در اصل رکورد این مدل رو می خوام بزنم یعنی باس 667 ! :1. (23):
البته با احتساب اینکه هیچ قطعه ای حداکثر نداره !!! :1. (26):
خوب بود لیست رکورد باس رم رو توی صفحه اول همین تایپیک قرار می دادید ...
البته رم های متداول رو با تایمینگ مشخص ...
با تشکر ...
نقل قول:
مشخصات سيستم من اينه:
main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w
مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟:1. (38):
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:
12.5x334
cpu:1.6
NB:1.35
سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم :11():
Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟
در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . :11():
نقل قول:
سلام :
مدتی است برای من یک سوال پیش اومده که گفتنش اینجا بد نیست !
مثلا برای اورکلاک یک رم آشغال کینگستون با باس 667 یا یک رم مناسب پتریوت با باس 800 حداکثری تعیین
نشده ؟ به عبارتی مثلا من خودم این ترکوندن کینگستون رو دوست دارم چون قیمتش هم پایینه و سوختنش
هم زیاد مهم نیست ! تا چه فرکانسی 667 رو برسونم شاخ قول رو شکوندم ؟!:1. (27):
من با مین قبلی که اصلا بدرد اورکلاک نمی خورد و قابلت تنظیم تایمینگ رم رو نداشت تونستم به باس 900 برسم
با مین جدید می خوام رکورد بزنم ! :1. (1):
من در اصل رکورد این مدل رو می خوام بزنم یعنی باس 667 ! :1. (23):
البته با احتساب اینکه هیچ قطعه ای حداکثر نداره !!! :1. (26):
خوب بود لیست رکورد باس رم رو توی صفحه اول همین تایپیک قرار می دادید ...
البته رم های متداول رو با تایمینگ مشخص ...
با تشکر ...
والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .
پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .
یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . :give_rose:
پاسخ: حافظه اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار
سلام
من تو ولتاژ دادن به رم محدودیت دارم بیشتر از 1.85 نمیتونم بدم اگه بدم سیستم روشن نمیشه
چطوری این محدودیت رو از بین ببرم؟
نقل قول:
سلام
من تو ولتاژ دادن به رم محدودیت دارم بیشتر از 1.85 نمیتونم بدم اگه بدم سیستم روشن نمیشه
چطوری این محدودیت رو از بین ببرم؟
دوست عزیز در اورکلاکینگ رم های بر پایه Corei7 با توجه به ذات معماری این پلتفرم شما باید با بالا بردن Memory Voltage ، مقدار CPU VTT را هم بالا ببرید و با توجه به اینکه با Air Cooling کار میکنید مقدار ایمن 0.5v + CPU VTT هست و بیشتر از 1.85v با Air به نظرم ایمن نیست ( یعنی VTT 1.35v + 0.5v ) بر روی پلتفرم X58. :give_rose:
سلام :
این هم یک عکس از مشخصات رم ها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر ... :11():
در اورکلاک رم وقتی تایمینگ رم رو رو اتوماتیک میذارم میشه 14-14- 10 که در حالت دستی بیشتر از 10 نداره قضیه چیه؟
بعد من نمیدونم تو برنامه setfsb کدام گزینه ماله rampage || extreme هست کمک میکنید؟ دفعه اولمه میخوام ازین برنامه استفاده کنم
و اینکه من با این مشخصات
920
rampage || extreme
corsair 1600 dominator
green 1030
میخوام maxfsb رو بگیرم میشه پروفایل کاملشو بگید که چه چیزا هایی رو باید در بایوس اعمال کنم؟
و اینکه من تو رکورد رم موندم
آخرین تلاشم
روی 2301 مگاهرتز بود با تایمینگ 24-9-9-9 واتاژ 1.82 الباقی اتوماتیک
چیرو باید تغییر بدم؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم :give_rose::give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز در اورکلاکینگ رم های بر پایه Corei7 با توجه به ذات معماری این پلتفرم شما باید با بالا بردن Memory Voltage ، مقدار CPU VTT را هم بالا ببرید و با توجه به اینکه با Air Cooling کار میکنید مقدار ایمن 0.5v + CPU VTT هست و بیشتر از 1.85v با Air به نظرم ایمن نیست ( یعنی VTT 1.35v + 0.5v ) بر روی پلتفرم X58. :give_rose:
من منظور شما رو از این vtt متوجه نشدم
همچین اسمی تو بایوس پیدا نکردم
:lol: