پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
نقل قول:
آقا شهریار عزیز... مشکلی از لحاظ دما وجود نداره! سیستم با vMCH بالا بوت نمی شه...!!!
سیستم رو با فرکانس رم 1320 بوت می کنم! ولی با Set FSB از این بالاتر نمی ره!!! بعد از کلی سختی 1360 رو تونستم ثبت کنم...
مشکل اینجاست که سیستم با vMCH بیشتر از 1.7 بوت نمی شه!!! بوت هم که می شه شدید ناپایداره!! 1320 رو با Vmch 1.48 پایدار دارم! تا 3 هم ولتاژ می دم ولی بازم سر همون 680 سیستم داون می کنه...
ولتاژ 3 واسه 1400 کفایت نمی کنه! چه جوری پس می شه به 1500 رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایمینگ هارو هم دستی ست می کنم! ولی هماهنگ کردن اونا جور در نمیاد...
تایمینگ فعلی که تنظیم کردم 6.10.10.40.4.8.12.60 هست... ولی جواب گو نیست...
ببین عزیز پردازنده ای که شما برای اینکار انتخاب کردید خوبه ولی E8XXX ها به دلایلی بهترند . به هر حال شما MCH Latch را 400 ست کن و با Divider 3:5 تست بگیر !!!! این طوری باید به FSB بیشتری برسی تا بتونی رکورد هایی مثل 1400 و ... را بدست بیاری ولی از جهاتی برای شما بهتره . توی این حالت با آخرین ولتاژ مادربرد و MCH بالا میتونی بوت کنی . تایمینگت هم 37-10-10-6 ست کن . این تنظیمات اولیه خودم هست برای 1441 مگاهرتز که میشه این رکورد را با اطلاعات کمتری بدست آورد . توجه کن که دمای رم ها و مهم تر از اون بقیه قسمت ها مثل MCH مناسب باشه ! GTL ها را هم اگه اطلاعات در موردشون کافی هست ست کنی خیلی به نفعت هست . tRD را روی 10-12 بگذار . tRFC را هم با توجه به tCK ست کن . :great:
در آخر علی جان اون لینک هایی که دادم بهت را بخون خیلی موثر هستند + اینکه پروفایلت را بگذار یک نگاهیش بکنم . :love:
راستی SPD ایت چه جوریه توی اون حالت ؟
نقل قول:
یک سوال برای رسیدن به ماکزیمم FSB در ضریب پردازنده 6 تنظیماتی داخل بایوس نیازمندیم یکی از تنظیمات ولتاژ دادن به NB هست ممکنه راهنمایی کنید دیگه چه تنظیماتی لازم هست برای رسیدن به ماکزیمم FSB آیا در FSB های خیلی بالا حتی در رنج 6 ضریب پردازنده احتیاج به کولینگهای حرفه ای داریم یا با کولینگ خود برد جواب رو میتونیم بگیریم؟
و سوال دیگه اینکه با پردازنده Pentium 4 531 که الان مشغول به کار باهاش هستم میتونم به بالاترین میزان FSB روی برد خودم برسم؟یعنی مانند Core 2 Duo عمل میکنه؟
تنظیماتی که برای رسیدن به MaxFSB در Quad Core های 65 نانومتری خیلی نیاز هست تنظیمات GTL هاست . برای زیر 600 مگاهرتز یک فن معمولی هم که بگذارید جواب میده ولی برای بالای 600 مگاهرتز به بالا معمولا نیاز به یک فن قوی دارید که کافیه برای این کار .
در مورد سوال دومتون هم گمان نمیکنم ! :love:
با تشکر
پردازنده Pentium 4 531 که دارم اصلاً داخل ستاپ اجازه پایین آوردن ضریب رو نمیده!!! نتونستم کاری از پیش ببرم ولی خیلی جالبه واقعاً نسبت به اورکلاک این Q9550 مثل آب خوردن میمونه اونقدر که سره 4 هسته ای نفس کم میاوردم سره این پنتیوم نفس اضافی هم میاوردم:whistle:
E5200 هم پردازنده خوبيه واسه OC
سلام
راستش اینجا هم یه دونه تاپیک زدم ولی هیچکس جوابمو نداد.... اگه میشه جواب این سوالارو بدین خیلی عجله دارم...
1- در اورکلاک e5200 کدوم یک از این مادربورد ها بهتر عمل میکنن : Asus p5kpl-am یا biostar p31-a7 ?
2- با یه فن 20 تومنی ocz چقدر میشه این cpu رو اور کرد؟
3-آیا اورکلاک کردن e5200 تاثیری تو پرفرمنس داره یا نه؟
4- آیا onboard بودن گرافیک تو اور کلاک تاثیر منفی میزاره؟
نقل قول:
سلام
راستش اینجا هم یه دونه تاپیک زدم ولی هیچکس جوابمو نداد.... اگه میشه جواب این سوالارو بدین خیلی عجله دارم...
1- در اورکلاک e5200 کدوم یک از این مادربورد ها بهتر عمل میکنن : Asus p5kpl-am یا biostar p31-a7 ?
2- با یه فن 20 تومنی ocz چقدر میشه این cpu رو اور کرد؟
3-آیا اورکلاک کردن e5200 تاثیری تو پرفرمنس داره یا نه؟
4- آیا onboard بودن گرافیک تو اور کلاک تاثیر منفی میزاره؟
1- نظری ندارم ! به نظرم توی رنج قیمت پایین برد های اسوس و گیگابایت در کل بهتر از بقیه کار می کنند اما بین این دو برد چون تجربه نکردم نظری ندارم . :wink:
2- فن هم بستگی به خنک سازیش داره . در کل تجربه ای که با E5200 داشتم و دارم با اون فن شما میتونید نزدیک به 3.5-3.7 گیگاهرتز 24/7 اورکلاک کنید .
3- 100% تاثیر داره ! این پردازنده به نظر من بهترین P/P را داره اونم به خاطر اورکلاکش هست !
4- توی اورکلاک پردازنده ؟
این مین را نمی دونم Asus p5kpl-am ولی با asus kpl 1600 راحت تا 3400 کاملا پایدار می تونی اور کنی
سلام
ممنون از جواب
با biostar p31 و biostar tp35d2-a7 هم میشه بگین تا چه مقدار اور میشه؟؟؟؟؟؟
ممنون
با biostar tp35d2-a7 نتایج بهتری میگیری .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مادربرد بستگي به بودجت دارد ولي به نظر من BIOSTAR I45-HP برد خوبيه .