پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
من با ویستا 64 بیت امتیازی به مراتب پایینتری در 3D Mark 2001,2003 گرفتم البته من 2 گیگ رم داشتم چیزه دیگه رو تست نکردم ولی واقعاً سیستم عامل زیبا و شکیل هستش
نقل قول:
من با ویستا 64 بیت امتیازی به مراتب پایینتری در 3D Mark 2001,2003 گرفتم البته من 2 گیگ رم داشتم چیزه دیگه رو تست نکردم ولی واقعاً سیستم عامل زیبا و شکیل هستش
مشخصا به دلیل قدیمی بودن این برنامه ها هست در ورژن های بالاتر که شدیدا ویستا توصیه میشه
نقل قول:
مشخصا به دلیل قدیمی بودن این برنامه ها هست در ورژن های بالاتر که شدیدا ویستا توصیه میشه
سلام :
99 درصد قطعات ما درایور 64 بیت XP رو ندارند ! من 32 بیت نصب کردم ...
یعنی خیلی تاثیر داره ؟ 64 بیت !
تیریدی مارک نسخه آخرش چیه ؟
نقل قول:
سلام :
99 درصد قطعات ما درایور 64 بیت XP رو ندارند ! من 32 بیت نصب کردم ...
یعنی خیلی تاثیر داره ؟ 64 بیت !
تیریدی مارک نسخه آخرش چیه ؟
64 بیت من معجزه اش رو در تست wPrime دیدم یه 2 تا 3 ثانیه نسبت به XP 32 بیتی فرق داشت
آخرین نسخه که Vantage هست ولی 3DMark06 آخرین پچش 1.1 هست که نسبت به XP در ویستا امتیاز های بهتری میده
به به .E2200 رو تا 3000 با فن خودش اور كردم به نظرتون خوبه؟:1. (5):
نقل قول:
به به .E2200 رو تا 3000 با فن خودش اور كردم به نظرتون خوبه؟:1. (5):
سلام ..
بله دوست عزیز برای شروع خوبه.
از نحوه اوورکلاک خودتون بیشتر بگید تا اگر راه کار بهتری به ذهن دوستان رسید با شما در میان بگذارن.
موفق باشی ..
نقل قول:
سلام ..
بله دوست عزیز برای شروع خوبه.
از نحوه اوورکلاک خودتون بیشتر بگید تا اگر راه کار بهتری به ذهن دوستان رسید با شما در میان بگذارن.
موفق باشی ..
همون طور كه گفتم CPU من E2200 هستش كه فركانس پيش فرض اون 2200 هست.رم من هم ترنسد هست با باس 800 و زمان تاخير 5.
با بالا بردن FSB از 200 ورسوندن اون به 273 و قرار دادن باس رم روي 667 تونستم بدون افزايش ولتاژ به فركانس CPU 3003 دست پيدا كنم .بعد از 2 ساعت تست پرايم خطايي مشاهده نكردم و دماي CPU هم كه با ريل تست كردم بالاي 60 نرفت مشكلي نيست؟
سلام
روزهای پایانی هست که با سیستم در خدمت دوستان هستم و 2 ماه آموزشی سربازی میرم
یک پردازنده اینتل Pentium 4 531 دارای 1 مگ کش و فرکانس 3000 دستم اومده گفتم اگر دوستان که تست کردند تنظیمات رو برای این پردازنده بگویند ممنون میشوم البته این آخرین میزان اور خودم بود با 1.6 ولت که به پردازنده اعمال کردم: