پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
نقل قول:
من تا الان بیشتری مقداری که تونستم cpu مو اور کنم 4300 با توربو بود(205x21) که ولتاژ cpu و vtt روی 1.44 و رم روی 1.69 بود.
یه بار هم روی 4200 یعنی 200x210 بالا آوردم ولی از این بیشتر نتونستم اور کنم.
به نظرتون اشکال از چیه؟ تنظیمات درست و دقیق نیست؟ با توجه به C0 بودن استپینگ cpu بیشتر از اینا دیگه جا نداره؟ مین دیگه توان نداره؟ یا پاور کم میاره؟
سیستم هم اینه:
i7 920 C0 - DFI X58 DK - PSU 885W - Corsair 1866MHZ 6GB
و رم ها هم روی 1066 کار میکنن
یک سوال خنک کننده مورد استفاده شما چی هست؟
ایا توی ویندوز از برنامه Set fsb استفاده می کنید!
شما Vcore رو روی 1.35 قرار بدید و سی پی یو Vtt رو روی 1.36 ضریب رم رو 8 و ضریب UNCORE رو روی 16 و بیس کلاک رو روی 210 سیستم شما باید به راحتی بوت کنه
Ioh Vtt : 1.28
چیپ کلاک جنریتور شما باید 918jklf باشه
سوالی بود در خدمتم موفق باشید
نقل قول:
مسخوام بدون مثلا اینکه اینتل میاد سری اکستریم رو عرضه می کنه با اون قیمت های نجومی چه خصوصیاتی دارند که می گن برای اورکلاک مناسب ترند! و بعد با دانستن این مفاهیم اولیه میخوام بتونم بین سی پی یو های دیگه مدلی رو که به این مدل ها نزدیک تر هست انتخاب کنم!یک همچین چیزی!!!:great:
در این پردازنده ضریب باز هست و ضمن افزایش FSB میتونید با تغییر ضریب نیز اورکلاک کنید که از جهاتی محدودیت های FSB کمتری بهش بر میخورید .
دلیلی نداره پردازنده ای به این پردازنده های نزدیک باشند چون نزدیک بودن معنایی نداره یا ضریبشون باز هست یا نیست در پردازنده های جدید یعنی یا Extreme هستند یا خیر ولی extreme بودن در کل یک برتری هست ولی برتری مطلق نیست .
به نظرم بهترین کار بررسی قابلیت اورکلاکینگ یک پردازنده برای یک پلتفرم در یک رنج خاص قیمتی با خنک کننده خاص هست . :11():
نقل قول:
نه - درحالت Idle هست .
این ES هست یا نه ؟!
نه عرض کردم ES پردازنده Retail و تولید انبوه نیست که در بازار بشه خریداریش کرد . :11():
عرض کردم توی بایوس نمیتونید ست کنید . :give_rose:
نقل قول:
یک سوال خنک کننده مورد استفاده شما چی هست؟
ایا توی ویندوز از برنامه Set fsb استفاده می کنید!
شما Vcore رو روی 1.35 قرار بدید و سی پی یو Vtt رو روی 1.36 ضریب رم رو 8 و ضریب UNCORE رو روی 16 و بیس کلاک رو روی 210 سیستم شما باید به راحتی بوت کنه
Ioh Vtt : 1.28
چیپ کلاک جنریتور شما باید 918jklf باشه
سوالی بود در خدمتم موفق باشید
خنک کننده CM V8 و قصد انجام تست رو هم ندارم فقط نیت تجربه و ثبت رکورد فرکانس هست.
از set fsb هم استفاده نمیکنم.
از این پروفایل استفاده کردم و البته ولتاژ رو رو هم روی 1.65 گذاشتم سیستم بدون مشکل بوت شد ولی لودینگ ویندوز نیومد و صفحه سیاه شد. رسی که کردم اور OC Faild اومد
سلام خدمت دوستان من با e2200 وقتی فرکانس رو به 3.8 میرسونم ویندوز ویستا بالا نیماد!! قبل لود ارور میده و وقتی کاز 3.8 پایینتر میبرم دوباره درست میشه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟
سلام
من میخوام یکمی اورکلاک یاد بگیرم! یعنی میخوام ببینم چه حسی داره ببخشید که سیستم من خیلی پائینه ولی اگر میشه بگید برای شروع چه تغییراتی رو بدم تا مثلا فرکانس سی پی یو من بالاتر بره! آیا نرم افزاری لازمه یا از بایوس باید تغییر بدم!راستی تا حدودی بگید که برای سخت افزارها ضرر نداشته باشه گفتم فعلا برای یاد گیریه! و اگر هم واقعا این سیستم گنجایش اور نداره بگید تا زمانی که سیستم جدیدم رو گرفتم صبر کنم! ولی فکر کنم این سی پی یو بتونه به فرکانس های بالاتری برسه!
مشخصات سیستم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در تصویر بالا مشخصات پردازنده و رم رو ببینید!
مین هم IWll p4se هست و یه پاور 400 وات ! فن سیپی یو هم فابریک خودش هست! چیز دیگه هم فکر نکنم نیاز باشه!!
منتظرم!
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
با این کانفیگ وینودز موقع بالا اومدن ارور میداد.... مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
سایزشون یک خورده بزرگ بود لینک کردم.
نقل قول:
سلام
من میخوام یکمی اورکلاک یاد بگیرم! یعنی میخوام ببینم چه حسی داره ببخشید که سیستم من خیلی پائینه ولی اگر میشه بگید برای شروع چه تغییراتی رو بدم تا مثلا فرکانس سی پی یو من بالاتر بره! آیا نرم افزاری لازمه یا از بایوس باید تغییر بدم!راستی تا حدودی بگید که برای سخت افزارها ضرر نداشته باشه گفتم فعلا برای یاد گیریه! و اگر هم واقعا این سیستم گنجایش اور نداره بگید تا زمانی که سیستم جدیدم رو گرفتم صبر کنم! ولی فکر کنم این سی پی یو بتونه به فرکانس های بالاتری برسه!
مشخصات سیستم:
در تصویر بالا مشخصات پردازنده و رم رو ببینید!
مین هم IWll p4se هست و یه پاور 400 وات ! فن سیپی یو هم فابریک خودش هست! چیز دیگه هم فکر نکنم نیاز باشه!!
منتظرم!
دوست عزیز مفاهیم پایه اورکلاک را از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بخوانید . تا به صورت کلی اورکلاک سیستم را آشنایی مختصری باهاش پیدا کنید و سپس در صورت داشتن مشکل برای اورکلاک بفرمایید تا راهنمایی کنیم . :1. (21):
حسام جان من اینجا مشکل DNS دارم گویا یا مشکل سایتتون هست ولی عکس ها اینجا لود نمیشند . اگه میشه توی آپلود سنتر شهر سخت افزار آپلودشون کنید . :give_rose:
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
سلام :
چند وقت پیش من یک سوالی از شهریار عزیز پرسیدم و ایشان فرمودند احتمال اینکه دیگر دوستان نیز این سوال برایشان پیش آمده
باشد در این تایپیک مطرح کنم ولی به دلایلی از جمله دوری از اورکلاک و مشغله کاری نتونستم و یادم رفت این سوال رو مطرح کنم !
و اما سوال :
Motherboard Voltage Control
CPU
CPU Vcore….……….........................:1.2625 V Auto
CPU Termination…..... 1.200V*.......: Auto
CPU PLL…………………....1.500V*.......: Auto
CPU Referen.…………....0.760V*.......: Auto
MCH/ICH
MCH Core…………….....1.100V...........: Auto
MCH Reference….…….0.760V...........:Auto
MCH/DRAM Ref.…......0.900V...........:Auto
ICH I/O……………….....1.500V............:Auto
ICH Core…………...……1.100V............:Auto
سوال من اون پارامترهای قرمز هست که در هر مین بردی وجود نداره ...
ما سنتی اور می کنیم و زیاد با این پارامترها کار نکردیم !
4 :تعداد فایل پیوست
..........خیلی دارم حرص نیخورم لطفا دوستان راهنمایی کنند.