پاسخ: پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
عرض سلام.
میخواستم بدونم این مادربرد و سی پی یو بدرد اور میخوره یا خیر.
core i5 760
asus p7p55d
میخواستم بدونم هدف چیه از اورکلاک،خوب دسترسی به قدرت بالاتره،ولی به چه دردی میخوره؟
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
سلام دوست عزیز...
مادربرد asus p7p55d یکی از بهترین انتخاب ها واسه اورکلاک سوکت 1156 هست
پردازنده هم بسته به بچ نامبرش و تست هایی که از قبل مشخص شده میشه نظر داد که واسه اورکلاک مناسب هست یا خیر...اما در هر صورت ضریب فرکانسش قفل هست .
هدف کلی از اورکلاک رسیدن به فرکانس های بالاتر و شناسایی پردازنده و قطعات مستعد و در نتیجه افزایش کارایی سیستم هست (به جای خرید قطعات گران قیمت تر)
اما این پایان اورکلاک نیست و در رده های بالاتر نیاز به خلاقیت و دانش بالایی داره که شامل هک مدارهای الکترونیک و بایاس ،مودینگ ،ساخت کولرهای مناسب و استفاده بهینه از کانتینر و LN2 ...میشه و این جریان حتی تولید کنندگان سخت افزار رو هم درگیر کرده که قابلیت های بالاتری رو برای این امر بکار بگیرند.
و همچنین از مسابقات بین المللی معتبر برخوردار هست...که بهترین های دنیا باهم به رقابت میپردازند.
(اورکلاک-اندرکلاک-انلاک-مکس FSB ... اینها مواردی هست که بیشتر مورد توجه کاربران این حوزه قرار میگیره.)
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
ممنون عزیز.کامل بود دی:
خوب این بج نامبر رو من از کجا پیدا کنم؟روی جعبه سی پی یو هست؟
مادربردمم مدل دقیقشP7P55D LEهستش،پاورمم خیلی بالاتر از نیاز سیستم هست فکر کنم به درد بخوره واسه اورکلاک..
885گرین هستش.
پاسخ: INTEL BATCH NUMBERS
خواهش میکنم.
بچ نامبر رو جعبه پردازنده اکثرا به صورت :FPO/BATCH #:xxxxXxxx مشخص میشه و روی CPU فقط اون هشت کاراکتر وجود داره که تشریح میکنم:
من از روی بچ نامبر پردازنده ای توضیح میدم که هم اکنون در دست دارم: INTEL E5500 3035A893
هر قسمت از این هشت کاراکتر بیانگر مطلب خاصی هست از کاراکتر اول شروع میکنیم که مشخص کنند کشور یا محل ساخت پردازنده هست و به صورت زیر تقسیم بندی میشه:
0=San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
عدد 3 پردازنده من نشون میده که متعلق به Costa Ricaهست.
کاراکتر دوم بیانگر سال تولید هست و عدد 0 در پردازنده من مشخص کننده سال 2010 هست.
حالا باید دو رقم جدا کنیم و مشخص کننده هفته تولید پردازنده هست که در پردازنده من میشه هفته 35 ام از سال 2010 .
و چهار رقم اخر به عنوان LOT NUMBER و یا سریال تولید انبوه پردازنده هست:A893
کاراکتر A به عنوان STEPPING پردازنده نیز شناخته میشه.(با STEPPING مربوط به هسته یا ریویژن نباید اشتباه گرفته بشه)
خارج از گود:
"یک سری کاراکتر دیگه هم روی جعبه با مشخصه S-sPEC:XXXXX هست و خود حروف روی پردازنده نوشته میشه که مشخص کننده STEPPING هسته پردازنده هست و روی پردازنده من به صورت:SLGTJ نوشته شده که معادل استپینگ R0 هست."
من بر اساس تستی که رو این پردازنده انجام دادم تشخیص دادم که بچ نامبر مناسب و ویفیر هسته از کیفیت خوبی برخوردار هست و حالا با اشتراک گذاشتن بچ نامبر به انتخاب کاربران کمک میکنم.
شما بچ نامبر پردازندتون را مشخص و در موردش سرچ کنید که مختصات پتانسیل اورکلاکش دستتون بیاد.
SSA NEWS TEAM
پاسخ : پاسخ: INTEL BATCH NUMBERS
دوستان منم تصمیم گرفتم یه دستی به سرو گوش این Q6600 بکشم و اور کنم . cpu با ولتاژ 1.4 راحت و پایدار تو فرکانس 3600MHz کار میکنه ، ولی توی رسوندن به 4000 مشکل دارم ، البته یه بار این کارو کردم و به 4050 رسوندم ولی فقط تونستم ولید Cpu-z بگیرم و توی لود 100% سیستم فریز میکرد . حالا هم با ولتاژ 1.65 روی 4000 پایدار میشه ولی میخوام ولتاژ رو بیارم پایین تر چون خیلی ولتاژ بالایی هست ، چه باید کرد که با ولتاژ کمتری پایدار بشه ؟
پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
سلام دوست عزیز شما ولتاژ های رو چه گزینه ای ست کرده اید اگر بگزارید به شما راهنمایی خواهم کرد
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما ولتاژ های رو چه گزینه ای ست کرده اید اگر بگزارید به شما راهنمایی خواهم کرد
سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی براتون ارسال خواهم کرد
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]