پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
سلام مجدد دوست عزیز لطف کنید این لینک رو یک مطالعه بکنید تا بعد در مورد نحوه اورکلاک بحث کنیم این مطلب توسط دوست خوبم مهدی موسوی نوشته شده و بر روی وب سایت اصلی قرار گرفته : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
خوب بعد از مطالعه کامل مقاله شما به اونجا می رسید که تنها عامل افزایش فرکانس سی پی یو نیست شما می بایستی که بسیاری از گزینه ها رو تغییر بدید تا به یک فرکانس پایه برسید از خودتون می خواهم گزینه هایی که در بایوس وجود داشته مخصوصا بخش ولتاژ های با توجه به اینکه می گید مقاله رو مطالعه کردید بگید چی هست و هر کدام چی کار می کنه شاید اون موقع با توضیحات کوچکی از طرف من یا اساتید من شما بتونید به فرکانس های بالاتری دست رسی پیدا کنید
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
نقل قول:
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
سلام
fsb بالا نمیره ؟ یعنی 344 نمیشه ؟ یا اینکه از لحاظ عددی ایم مقدار زیا دمیشه و بعد از سیو کردن تنظیمات بایوس سیستم تصویر نمیده ؟
نقل قول:
سلام
fsb بالا نمیره ؟ یعنی 344 نمیشه ؟ یا اینکه از لحاظ عددی ایم مقدار زیا دمیشه و بعد از سیو کردن تنظیمات بایوس سیستم تصویر نمیده ؟
سلام fsb بالا میره ولی بعد از ریستارت شدن دوباره برمیگرده به 343
این دوستمون هیچ ولتاژی رو اضافه نکردند نه FSB و نه ولتاژ سی پی یو رو بهتره که اول این ولتاژ ها رو در حد Safe امتحان کنند بعد به سراغ دلیل اینکه چرا بالا تر نمیره برن چون در اون شرایط که اگر بالا نرفت میشه به وال سی پی یو بر خورد می کنه نه اینکه ولتاژ ها همه به صورت پایه ای باشند و انگاه انتظار داشت که بالا بره
[QUOTE=G81;220412]این دوستمون هیچ ولتاژی رو اضافه نکردند نه FSB و نه ولتاژ سی پی یو رو بهتره که اول این ولتاژ ها رو در حد Safe امتحان کنند بعد به سراغ دلیل اینکه چرا بالا تر نمیره برن چون در اون شرایط که اگر بالا نرفت میشه به وال سی پی یو بر خورد می کنه نه اینکه ولتاژ ها همه به صورت پایه ای باشند و انگاه انتظار داشت که بالا بره[/QUOT
سلام ولتاز رو هم اضافه میکنم باز هم بالا نمیره
این ستینگی که شما گذاشتید هیچ نوع تغییری در ولتاژ ها دیده نمیشد میشه بگید کدوم ولتاژ ها رو چه تنظیماتی ست می کردید
نقل قول:
این ستینگی که شما گذاشتید هیچ نوع تغییری در ولتاژ ها دیده نمیشد میشه بگید کدوم ولتاژ ها رو چه تنظیماتی ست می کردید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز سی پی یو کولر شما چیست و خوب این عکس رو قبلا برای ما نفرستاده بودید در عکس های قبلی عکس شما ولتاژ روی دیفالت بود
شما ولتاژ ها رو اینطور ست کنید در صورتی که دمای شما خوب است
CPU VCORE : 1.45
CPU Termination 1.35
بعد شما Fsb رو 345 ست کنید البته شما می تونید چیپ کلاک جنریتور رو پیدا کنید و با استفاده از نرم افزار Set FSB در ویندوز ست کنید و می تونید از این فرکانس بالا تر برید
در صورتی که رم شما هم DDR3 هم هست ولتاژ رم رو 1.7 ست کنید
نتیجه رو اطلاع بدید ببینیم ایا مشکل شما حل شده یا خیر
موفق و پیروز باشید