پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
سلام
من مادربرد ep45 ud3r با سی پی یو 8200q و رم تریسر 1066 2*1GB
میخواستم بدونم تا حالا کسی روی این CPU کار کرده و حداکثر تا چه مقدار میتونم FSB رو بالا ببرم البته یه کولینگ OCZ هم دارم
یه سوال دیگه رم و سی پی یو رو با هم اور کنم یا جداجدا؟
ممنون
مثل این که این قسمت رو کنتراتی در خدمت دوستان هستم :دی
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد میزان اور کلاک در این سی پی یو چیزی که در سایت hwbot.org میشه فهمید. اینه که رکرد اول این سی پی یو 3.9 بوده که البته با ایر این رکرد زده شده! و میزان fsb رو تا 560 هم تقریبا رسیده.(با مین مثل مین شما:cool:)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر رکرد هایی که دوستان رو انالیز کنید.به نکات زیر می رسید:
(البته اگر بخواهید رکرد cpu-cz رو بزنید)
1- چون fsb تا 560:1. (27): بالا باید بره شما در مرحله اول باید روی رم کار کنید. و البته رم خوبی داشته باشید.
2- در مورد رم هم باید بگم شما باید از تایمینگ های بالاتر از حد دیفالت خود رم استفاده کنید.(برای این که رم باعث محدود کردن اور نشه)
3-( نکته سوم شاید خیلی براتون مسخره بیاد:1. (35): ) چون نیاز چندانی به ولتاژ بالا بردن cpu نیست ولی برعکس باید به مین(NB) ولتاژ بدین، مجبور خواهد بود که خنک کننده سی پی یو رو وردارید و روی nb قرار بدین:whistle:(البته منظورم اینه که در حد خیلی زیادی nb داغ خواهد شد.)
---------------
در مورد سوال دوم شما
اگر اور کردن رو برای رکرد زدن می خوایید (اگر مین شما قابلیت unlike داره) بدون اور کردن رم خیلی بهتر خواهد بود.(اگر قابلیت جدا کردن فرکانس رم از فرکانس fsn نیست می تونید از divider های که در فرکانس های fsb 400به بالا داره باید استفاده کنید. به گمانم اونایی که به حرف d ختم میشن)
اما اگر می خوایید اورکلاک کنید جهت بالا بردن کارایی، رم هم اور بشه خوبه.
در صورت براتون سوالات بیشتری بوجود اومد. لطف کنید مدل دقیق رم و میزان ولتاژ و مدل دقیق کولر و دمای در حالت دیفالت داره رو هم قرار بدین.
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
مثل این که این قسمت رو کنتراتی در خدمت دوستان هستم :دی
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد میزان اور کلاک در این سی پی یو چیزی که در سایت hwbot.org میشه فهمید. اینه که رکرد اول این سی پی یو 3.9 بوده که البته با ایر این رکرد زده شده! و میزان fsb رو تا 560 هم تقریبا رسیده.(با مین مثل مین شما:cool:)
اگر رکرد هایی که دوستان رو انالیز کنید.به نکات زیر می رسید:
(البته اگر بخواهید رکرد cpu-cz رو بزنید)
1- چون fsb تا 560:1. (27): بالا باید بره شما در مرحله اول باید روی رم کار کنید. و البته رم خوبی داشته باشید.
2- در مورد رم هم باید بگم شما باید از تایمینگ های بالاتر از حد دیفالت خود رم استفاده کنید.(برای این که رم باعث محدود کردن اور نشه)
3-( نکته سوم شاید خیلی براتون مسخره بیاد:1. (35): ) چون نیاز چندانی به ولتاژ بالا بردن cpu نیست ولی برعکس باید به مین(NB) ولتاژ بدین، مجبور خواهد بود که خنک کننده سی پی یو رو وردارید و روی nb قرار بدین:whistle:(البته منظورم اینه که در حد خیلی زیادی nb داغ خواهد شد.)
---------------
در مورد سوال دوم شما
اگر اور کردن رو برای رکرد زدن می خوایید (اگر مین شما قابلیت unlike داره) بدون اور کردن رم خیلی بهتر خواهد بود.(اگر قابلیت جدا کردن فرکانس رم از فرکانس fsn نیست می تونید از divider های که در فرکانس های fsb 400به بالا داره باید استفاده کنید. به گمانم اونایی که به حرف d ختم میشن)
اما اگر می خوایید اورکلاک کنید جهت بالا بردن کارایی، رم هم اور بشه خوبه.
در صورت براتون سوالات بیشتری بوجود اومد. لطف کنید مدل دقیق رم و میزان ولتاژ و مدل دقیق کولر و دمای در حالت دیفالت داره رو هم قرار بدین.
اول تشکر میکنم بابت پاسختون
دوم اینم مدل فن
سوم مدل رم هستش که قابلیت اور خوبی نداره :
توی این تاپیک پست 50 کاملا توضیح داده شده
اینکه ولتاژ زیادی نمیخواد رو احساس کردم اما برام جای سوال بود در کل هدفم بالا بردن FSB هستش اما به اندازه ای که پایدار بمونه و استفاده کنم و نخوام رکورد بزنم (بدون اسیب رسیدن به CPU :whistle:
در مورد بالا بردن فرکانس هم چند رقمی رو تست کردم و FSB رو تا 450 بردم بالا اما صدای فن زیاد بودد و اعصاب خورد میکرد و تایمینگ رو رو دستی روی 5.5.515 تنظیم کردم به هر حال چون نمیخوام به فرکانس بالا برسم در حد یه اور مناسب بدون دستکاریرم
ممنون
نقل قول:
اول تشکر میکنم بابت پاسختون
دوم اینم مدل فن
سوم مدل رم هستش که قابلیت اور خوبی نداره :
توی این تاپیک پست 50 کاملا توضیح داده شده
اینکه ولتاژ زیادی نمیخواد رو احساس کردم اما برام جای سوال بود در کل هدفم بالا بردن FSB هستش اما به اندازه ای که پایدار بمونه و استفاده کنم و نخوام رکورد بزنم (بدون اسیب رسیدن به CPU :whistle:
در مورد بالا بردن فرکانس هم چند رقمی رو تست کردم و FSB رو تا 450 بردم بالا اما صدای فن زیاد بودد و اعصاب خورد میکرد و تایمینگ رو رو دستی روی 5.5.515 تنظیم کردم به هر حال چون نمیخوام به فرکانس بالا برسم در حد یه اور مناسب بدون دستکاریرم
ممنون
در مورد کولر به نظرم خوب باشه.
اما متعسفانه در مورد رم نمی تونم نظر خواصی بدم. چون با این رم کروشیال نه کار کردم نه حال می کنم.:whistle: اخه یکی میگه خوبه یکی میگه بده! من موندم خوبه یا بده؟
در مورد بالا بردن fsb چون مین گیگا خودش فضایی ولتاژ میده خودتون باید تست کنید. که کدوم فرکانس با چه ولتاژی پایدار هستش. اما به نظرم تا 3.00 نباید مشکل خواصی داشته باشید.(در فرکانس 3 یه تست از برنامه اورست قسمت رم بزارید.لطفا)
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم سیستمم رو تا حدودی اور کنم و طبق مطالبی که خوندم جلو رفتم و
ولتاژ رو در حالت اتو قرار دادم
تا وقتیکه fsb رو تا 1199 میبرم هیچ مشکلی نیست
ولی وقتی روی 1200 قرار میدم و سیستم رو ریستارت میکنم روی lcd poster مادر بردم
بعد از dram test میزنه init8042 که زمانیکه که fsb روی 1199 بود همچین نوشته ای نمییومد
در ضمن در ضمن بعد از ظاهر شدن این نوشته بعد از چند ثانیه سیستم ریاستارت میشه و در ویندوز با برنامه ی cpuz که تست میکنم به تنظیمات دیفالت برمیگرده در ضمن من برای شروع با فن استوک اور میکنم و میخوام تا نهایت استابیلیتی با فن استوک اور کنم.
اینم چند تا شات از cpu z و دمای سیستم:
آقا یکی کمکم کنه
ایا باید ولتاژ بدم ؟
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
در مورد کولر به نظرم خوب باشه.
اما متعسفانه در مورد رم نمی تونم نظر خواصی بدم. چون با این رم کروشیال نه کار کردم نه حال می کنم.:whistle: اخه یکی میگه خوبه یکی میگه بده! من موندم خوبه یا بده؟
در مورد بالا بردن fsb چون مین گیگا خودش فضایی ولتاژ میده خودتون باید تست کنید. که کدوم فرکانس با چه ولتاژی پایدار هستش. اما به نظرم تا 3.00 نباید مشکل خواصی داشته باشید.(در فرکانس 3 یه تست از برنامه اورست قسمت رم بزارید.لطفا)
سلام
FSB رو تا 440 بالا بردم شد 3080 MHZ بالتر هم بردم اما صدای رم زیاد میشد ولتاژ رم و CPU هم در حالت AUTO گذاشتم
ممنون
نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم سیستمم رو تا حدودی اور کنم و طبق مطالبی که خوندم جلو رفتم و
ولتاژ رو در حالت اتو قرار دادم
تا وقتیکه fsb رو تا 1199 میبرم هیچ مشکلی نیست
ولی وقتی روی 1200 قرار میدم و سیستم رو ریستارت میکنم روی lcd poster مادر بردم
بعد از dram test میزنه init8042 که زمانیکه که fsb روی 1199 بود همچین نوشته ای نمییومد
در ضمن در ضمن بعد از ظاهر شدن این نوشته بعد از چند ثانیه سیستم ریاستارت میشه و در ویندوز با برنامه ی cpuz که تست میکنم به تنظیمات دیفالت برمیگرده در ضمن من برای شروع با فن استوک اور میکنم و میخوام تا نهایت استابیلیتی با فن استوک اور کنم.
اینم چند تا شات از cpu z و دمای سیستم:
سلام:دی خوبی می گم با فن استوک اور نکن پسر ... اینا رو امتحان کن:
اول ظریب رمتو کم کن تا مقدار 2 ( کمترین باس) بعد اگر دیدی باس رماهات از 400 بالا رفت +1 ولت حداقل بش اضافه کن
Vcpu:1.4
اف اس بی رو روی 333 ست کن . حالا امتحان کن بقیه رو هم رو حالت اوتو بزار .
اگه بوت شد سعی کن با ولتاژای کمتری پایدارش کنی:11():
نقل قول:
اول ظریب رمتو کم کن تا مقدار 2 ( کمترین باس) بعد اگر دیدی باس رماهات از 400 بالا رفت +1 ولت حداقل بش اضافه کن
دستت درد نکنه
مشکل از ولتاژ vtt بود
در ضمن من میخواستم همینجوری تستی اور کنم
تا 2.8 اورش کردم بعد ترسیدم دما بره بالا دیگه بیشتر نرفتم
تو مادر برد من مقدار فرکانس رمو باید به صورت unlink دستی وارد کنم چون وقتی fsb رو روی مثلا 1200
میزارم و 1:1 فرکانس رمم میشه 1200 که خیلی زیاده
برای همین من به صورت unlink و دستی دادم فرکانس رمو.
بازم ممنون.:love:
نقل قول:
دستت درد نکنه سعید جان
مشکل از VTT و V NB بود
من میخواستم همینطور تستی اور کنم
تا 2.8 اور کردم بعد ترسیدم دما بره بالا دیگه جلوتر نرفتم
بازم ممنون:love:
پاسخ: مسابقه اورکلاک : SuperPI 32M Low Clock Challenge
سلام به همه ی دوستان
من می خواستم ببینم سی پی یوی من intel celeron 2.40GHz است. ورکورد من 3748MHz است. ایا رکورد خوبی است برای شرکت کردن در سایت HWBOT.org .