پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این عکس از spd
من میخام بدونم کی باید به cpu ولتاژ اضافه داد
نسبتش با فرکانش چنده؟
ممنون جواب دادین
دوست عزیز نسبت خاصی نداره
اورکلاک باید قدم به قدم و با حوصله پیش بره
شما هر بار پردازندتون رو بین 100 تا 200MHz اور کنید . بعد وارد ویندوز بشید و با نرم افزارهای استرس مثل WPrime حدود 15 دقیقه
پردازنده رو تحت فشار قرار بدید اگر با بلو اسکرین یا ریست و هنگ مواجه شدید باید به پردازنده 50 تا 100 میلی ولت ولتاژ بیشتر بدید و مجددا تست بگیرید. ( در ضمن مواظب باشید ولتاژ از حدود 1.55 ولت فراتر نره که خطر داره !! :1. (27):)
به یاد داشته باشید که با افزایش FSB فرکانس رم هم افزایش پیدا خواهد کرد که باید از طریق DRAM Multiplier یا گزینه مشابه فرکانس رم رو نزدیک
به فرکانس اصلیش نگه دارید والا باید به رم هم ولتاز بدید تا باعث ناپایداری نشه.
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد تو اور کردن بقیه تنظیمات رو رو حالت اتو بزارم ؟
ممنون از دوستان
پاسخ : پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده
ممنون از دوستان
تنظیمات رو تا چه حدی بالا بردین ؟
لطفاً دوباره شات بزارین .
با نرم افزار OCCT قسمت Linpak بزارین پردازنده 20 مین کار کنه
اگر ارور داد ، از CPU-z ( قسمت cpu-memory-sdp ) و قسمت سنسور برنامه اورست در حالت فول لود ( هنگام تست ) شات بزارین .
پ.ن:
تو آخرین شاتی که گذاشتن ، سیستم اور شده هست ، درسته ؟
فرکانس رم رو روی 800 تنظیم کنید . بیش از حد بالا رفته که باعث ناپایداری میشه .
خیر دوسته عزیز اور نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ولی باز اون برنامه wprime ارور میده
امروز میرم یه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میگیرم اورو شروع میکنم .
ببخشید من انقد سوال میپرسم بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
ممنون از همه
پاسخ : پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده
ممنون از دوستان
نقل قول:
خیر دوسته عزیز اور نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ولی باز اون برنامه wprime ارور میده
امروز میرم یه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میگیرم اورو شروع میکنم .
ببخشید من انقد سوال میپرسم بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
ممنون از همه
شما اور رو شروع کنید ، ببینیم چی پیش میاد .
پیشنهاد می کنم قبل اور یکبار ویندوزتون رو عوض کنید و درایورها رو هم در صورت امکان با آخرین ورژن ارائه شده نصب کنید .
بایوس رو هم اگر ورژن جدیدی براش ارائه شده ، آپدیت کنید و دمای کارت گرافیک رو هم موقع بازی بیان کنید .
aدرایور ها و بایوس اپدیتن
دمای کارتم هم تو بازی 85 درجس
نقل قول:
aدرایور ها و بایوس اپدیتن
دمای کارتم هم تو بازی 85 درجس
نقل قول:
بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
تو همه بازیها اینجوریه ؟
مثلاً Pes2010 که بازی می کنید هم اینجوریه یا مثلاً Callof 6 که بازی میکنید اینجوری میشه ؟
پاسخ: پاسخ : پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
تنظیمات گرافیکی رو روی پایینترین حد بزارین . گرافیکتون توان بازی با تنظیمات بالا رو نداره .
همچنین میزان مصرفی Cpu رو هم روی low تنظیم کنید .
بریم سراغ مشکلات اورکلاک تا این تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه .
درود بر شما ...
ببخشید میشه یه برنامه برای کنترل دور فن در حالته اور کلاک معرفی کنید .
با asus pc probe نمیشه با اور کلاک فنو کنترل کرد ممنون .