پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
سلام
چند سوال مبتدیانه دارم
من از پروفایلهای ذخیره شده تو بایوس یکیش رو لود کردم میخوام بدونم از کجا بفهمم که الان سی پیو روی چند کار میکنه؟
برای بازگشت به حالت اولیه و نبودن سر حالت پروفایل چجوری عمل کنم
مرسی
مرسی
آقا نمیشه این سوال رو هم جواب بدی
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
بین این همه استاد و مهندس
یکی نیست بیاد یه کمکی به ما بکنه
آقا محسن با همون برنامه CPU-Z میتونی Core Speedـتو چک کنی، برای برگردوندن به حالت اولیه هم باید روی Default یا Normal یا یه همچین چیزی ست کنی.
سلام اشکان جان ! آقا نتیجه ای که گرفتی رو برای ما نمیزاری ؟ :11():
من از دو پروفایل بایوس یکیش رو که لود میکنم ویندوز نمیاد بالا و سیستم هنگ میکنه و تا برق سیستم قطع نشه ریستار و خاموش نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مگه با ضرب عددMultiplier درFSB نباید به عدد سی پیو برسیم
خوب مال ما که میشه9.5 پس کجای کار اشتباهه؟مگه باید Multiplier استفاده میشه یاBuss speed?
الان سیپیو رو حالت نرمال هستش درسته روی 2.4 هست اره؟
چرا تو عکس آخری ولتاژFSB تو حالت قرمز و 1.4 ولت هست؟
مقاله ای برای توضیحات بیشتر درباره اور سراغ ندارید؟مقاله مهندس موسوی فقط یه فصل نوشته شده؟
درود بر استاد عالیقدر ما نیما! من اون روز تا 393 پیش رفتم منتها موقع تست RealTemp به BlueScreen خوردم، البته احتمالاً بخاطر مودمم بود که داشت کانکت میکرد. فعلاً آواردمش پایین موقع امتحانا لنگم نذاره تا بعداً سر فرصت برم سراقش.
عالیه اشکان جان . ایشالا بعد از امتحانا بالا تر هم میری :11():
محسن جان شما C1E رو از توی بایوس خاموش کن !
چرا بصورت دستی اورکلاک نمیکنی من فکر میکنم لذتش بیشتر باشه ؟
سی پی یو الان اورکلاک شده و من فکر میکنم داره رو فرکانس 3.6 کار میکنه که به خاطر C1E مالتی پایین اومده !
اون ولتاژ قرمز هم بخاطر این هست که FSB شما از 1066 تا 1600 اورکلاک شده :whistle:
مرسی نیما خان
برای یاد گرفتن اور از کجا شروع کنم
چرا میگین روی3.6 هست؟
چجوری سیستم رو برگردونم به حالت عادی
خیلی دوست دارم اور رو یاد بگیرم البته چند مقاله رو دان کردم اما فقط توضیحات هست
بخاطر اینکه باس پردازنده 400 هست که ظرب در مالتی دیفالت پردازنده که 9 هست میشه 3600 .
و دلیل اینکه مالتی روی 6 هست C1E هست - سیستم در حالی که C1E فعال هست برای ذخیره انرژی با Multi و Vcore پایین تر از حد معمول کار میکنه .
بهت پیشنهاد میدم صفحات همین تاپیک و تاپیک های انجمن اورکلاک رو مرور کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تا یه چیزایی دستگیرت بشه در ضمن همه چیز نباید محیا باشه تا شما اور کلاک کنی که همه ی هالش به اینه که خودت ور بری 2 بار بوت نشه 2 بار بترسی 2 بار رکورد بزنی تا تجربه کسب کنی :love:
برای برگردوندن سیستم به حالت اول هم باید تنظیمات رو از داخل بایوس دیفالت کنی .
هر مشکلی هم داشتی همین جا مطرح کن تا با کمک بچه ها حلش کنیم .
قربانت - نیما :11():