پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
مرسی نیما خان:give_rose:
خوب سیستم رو بردم سر حالت اتومات و با 3DMark فقط 6234 گرفت
و این مشخصات رو ازش گرفتم پاور هم 430گرین
واقعا اور کردن هم خودش دنیایی هستش:cool:
و حالا چند سوال:
1-طبق این تصاویر سیپیو روی 1.6 مگا کار میکنه در حالی که باید 2.4 باشه چرا؟
2-علت این دمای 45 درجه چیه؟دما چرا بالاست بعد از تست تردی مارک دمای52 شد ولی چند ثانیه بعد همون44-45شد
3-آیا همیشه بایدفرکانس حافظه را به پایین تری حدی که در بایوس وجود داره
بگذاریم یا FSB/Memory Ratio رو 1بزارید
4-FSB رو چقدر چقدر افزایش باید داد؟
5-بین برنامه های اورکلاک تحت ویندوز کودوم یک بهتره؟IntelBurnTest یا ISO-8859-1__p95v2511؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
سلام
آقا رفتیم تو بایوس این کار ها رو انجام دادیم
Max CPUID Value Limit
C1E Support
CPU TM Function
Execute-Disable Bit
رو غیر فعال کردم
بعد روفتم تو قسمت اورکلاک و میزانDRAM Frequency رو روی حداقل گذاشتم(کمترین میزان موجود تو لیست)
FSB رو اول از 266 به 275 بردم (با ترس و لرز که ببینم چی میشه)خوب تو مرحله ی بعد رفتم روی 350 که سیپیو رفت روی 2.1
بعدشم برنامه super_pi رو اجرا کردم و این عکس رو بعد از پایان گرفتم بعد که رفتم روی 365 سیستم بالا نیومد
البته من تمام ولتاژها رو گذاشتم روی کمترین مقدار موجود هر سه قسمت
چیکار کنم آخه این سیستم تا 3.2 اور شده و جواب داده اما ما نمیتونیم بیشتر سواری بگیریم تازه به میزان خود2.4 سیپیو هم نمیرسه
ماشالا با این همه استاد یکی نیست یه کمکی به ما کنه
ما با این تنظیمات تو پروفایل کار کردیم اینم عکس که با ولتاژFSB مشکل داشتیم
CPU---1.4000V
FSB---1.400V
NB VCore---1.350V
Memory---1.900V
CPU Frequency---300
Dram Frequency---DDR2-800
C1E---Enabled
پس تغیرات زیر رو دادم:
CPU---1.4000V
FSB---1.350V
NB VCore---1.325V
Memory---1.900V
CPU Frequency---300
Dram Frequency---DDR2-800
C1E---Disabled
اینم یه عکس از همه چیز
سیستم الان چجوره؟C1E چیه ؟کارش چیه؟باید فعال یا غیر فعال باشه؟
برنامه OCCTPT3.1.0 کارش چیه؟وقتی گذاشتم رو اجرا همین صفحه ی زیر دمای سی÷یو تا 74 رفت بالا آیا تنظیمات خاصی داره؟
سلام
آقا محسن ان قدر شلوغش نکن( از اون نظر :دی) اور رو می گم.
وقتی c1 رو شنه فرکانسا در حالت Idel کم می شه که گرما و مصرف کم بشه.
این امتیاز بد نیست :دیییییییییییی
اول این که فرکانس رم هات کمه تو بایوس زیادش کن. یه موردش اینه.
با پروفایلی که خودم گزاشتم برات چقدر امتیاز گرفتی ؟
آپدیت کردی برنامه رو ؟
ریجستر کردی ؟
نقل قول:
سلام
آقا محسن ان قدر شلوغش نکن( از اون نظر :دی) اور رو می گم.
وقتی c1 رو شنه فرکانسا در حالت Idel کم می شه که گرما و مصرف کم بشه.
این امتیاز بد نیست :دیییییییییییی
اول این که فرکانس رم هات کمه تو بایوس زیادش کن. یه موردش اینه.
با پروفایلی که خودم گزاشتم برات چقدر امتیاز گرفتی ؟
آپدیت کردی برنامه رو ؟
ریجستر کردی ؟
سلام آقا سعید
رجیستر کردم آپدیت هم خواهم کرد تا (یه انتی ویروس خوب گیرم بیاد)
با پروفایل خودتون که فکر کنم حدود 6967 گرفتم
میگم مگه با همون FSB=1.4V سیستم به مشکل میخوره؟دمای سی پیو باید از چه میزانی بیشتر نشه؟
علت اینکه FSB Terminal حالت هشدار میگیره با این ولتاژ چیه؟تو بعضی فروم ها خوندم که C1E رو غیر فعال کنیم
حتی نیما خان هم فکر کنم گفت خاموش کن
بخوام بیشتر از 3.2 اور کنم باید فن رو عوض کنم؟÷اور هم باید عوض بشه؟میشه فهمید که این سیپیو ماکزیمم تا چند اور شده؟
یه سوالی حقیقتش رو اعصابه اونم اینه که چرا تو برنامه CPU-Z نشون نمیده که روی3200 هست و همش زده 2400
نقل قول:
سلام آقا سعید
میگم مگه با همون FSB=1.4V سیستم به مشکل میخوره؟دمای سی پیو باید از چه میزانی بیشتر نشه؟
علت اینکه FSB Terminal حالت هشدار میگیره با این ولتاژ چیه؟تو بعضی فروم ها خوندم که C1E رو غیر فعال کنیم
بخوام بیشتر از 3.2 اور کنم باید فن رو عوض کنم؟÷اور هم باید عوض بشه؟میشه فهمید که این سیپیو ماکزیمم تا چند اور شده؟
یه سوالی حقیقتش رو اعصابه اونم اینه که چرا تو برنامه CPU-Z نشون نمیده که روی3200 هست و همش زده 2400
سلام
نه به مشکل نمی خوره. اون قرمزه هم الکی الکیه. بعضی موقات رو 1.7 هم قرمز نمی شه بعضی موقات رو 1.4 قرمز می شه. یه کمی بستگی به دما داره.
با فن استوک خوبی که داره تا 3.2 مشکلی نیست بیشتر از اون به فن بهتری نیاز دارید...:wink: یه فن 35 تومنی ...
از نظر تئوری تا 6.5 هم بالا رفته و ثبت رکورد کردن :gasp: اما شما با فن 80هزار تومنی هم تا بیشتر 3.7 نمی تونی بری چون ولتاژ بالایی می خواد و ممکنه تو اون دما و ولتاژ cpu به لقا الله بپیونده:1. (29):
کرمC1 رو خودم هم داشتم اما بعد از اینکه کامپیوتر زیاد داغ می کرد دیگه بی خیالش شدم برادر شما هم هر طور مایلید. خاموش کن تا کوره بشه:lol:
نقل قول:
سلام آقا سعید
ایول دمت گرم داش سعید
اما این قرمز رنگه رو جواب ندادی ها:1. (10):
پس دیگه چوب تو چرخش نکنیم
آقا محسن این جوابشه.::1. (27):
نقل قول:
کرمC1 رو خودم هم داشتم اما بعد از اینکه کامپیوتر زیاد داغ می کرد دیگه بی خیالش شدم برادر شما هم هر طور مایلید. خاموش کن تا کوره بشه
این قابلیت فرکانس و ولتاژ کاری cpu رو در حال بیکاری کم می کنه.:11():
من با این تنظیمات سیستم رو استیبل کردم
vcore:1.4
vtt:1.4
fsb: 1400
v nb :1.38
v pll : auto
CORE SPEED:3150.0
ولی وقتی FSB رو روی 1420 ست میکنم
وهر چی با ولتاژها بازی میکنم ویندوز بالا نمیاد
به رم ها هم دست نزدم
1 :تعداد فایل پیوست
سلام دوستان
لطفا بگيد اينهاي كه در عكس علامت زدم چيست و چه تاثيري در اور دارد
cpu 6550
mb asus p5kv