پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
كسي نيست مرا ياري كند:hello:
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
سلام دوستان
لطفا بگيد اينهاي كه در عكس علامت زدم چيست و چه تاثيري در اور دارد
cpu 6550
mb asus p5kv
Processor PLL Voltage
در تمامی پردازنده های کنونی کمپانی اینتل یک مدار کنترل کننده Phase Lock Loop تعبیه شده است . اینگونه مدارات سیگنالی را تولید می کنند که فرکانس این سیگنال با فاز سیگنالی دیگر که به عنوان سیگنال مرجع شناخته می شود رابطه مستقیم دارد. این ولتاژ 1.5V وظیفه تامین انرژی مورد مدارات نام برده را بر عهده دارد. گاها افزایش این ولتاژ ، دستیابی به فرکانس های بیشتر FSB را به دنبال دارد. در پردازنده های سوکت LGA775 افزایش این پارامتر بیش از 1.7V الی 1.75V معمولا توصیه نمی شود و در دراز مدت گاها باعث معیوب شدن پردازنده می گردد.
توضیحات بالا برگرفته از مقاله "آموزش مفاهیم تئوری اورکلاک پردازنده های Intel " بود که به زودی در وب سایت شهرسخت افزار منتشر خواهد شد.
به زبان خیلی ساده مداری هست برای ثابت نگاه داشتن فرکانس هسته پردازنده . این مولفه معمولا در اورکلاکینگ کاربردی ( کنترل شده ) کاربردی نداره و بهتره که در حالت Normal ( 1.5v)l تنظیم بشه .
CPU GTL Voltage Reference
برای آشنایی اولیه با ماهیت این مولفه ابتدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو ملاحضه بفرمایید . کاربرد این مولفه زمانی اهمیت پیدا می کنه که شما با پردازنده های Quad Core سوکت LGA775 سر و کار داشته باشید.
چون این پردازنده ها به صورت Dual Die ساخته میشن و از طرفی ارتباط منطقی بین Die ها هم به واسطه گذرگاه FSB صورت می گیره ، در جریان اورکلاکینگ این نوع پردازنده ها با افزایش فرکانس FSB که گاها برای داشتن پایداری کامل، کاربر رو مجاب به افزایش ولتاژ FSB Termination Voltage ( CPU VTT Voltage ) می کنه.
افزایش این ولتاژ و فرکانس FSB در صورتی که از حد معینی بگذره، استاندارد لاجیک این گذرگاه رو با چالش روبرو می کنه ( در اثر ایجاد نویز و تغییر استاندارد های لاجیک ولتاژ ).
مقدار پیشفرض این مولفه حدودا 66% ولتاژ VTT هست ( با تلرانس 2% ) که در صورتی که به این نتیجه برسید که عامل ناپایداری در سیستم شما این مولفه هست می تونید با تنظیم مقادیر کمتر برای این مولفه ( وابسته به نوع پردازنده، نوع مادربورد و فرکانس FSB ) تا حدودی ثبات پایداری سیستم رو افزایش بدید .
نکته : توضیحات بالا کلی داده شد و با توجه به پردازنده ای که شما در اختیار دارید ( E6550 ) تغییر مولفه نام برده در اورکلاکینگ کاربردی لزومی نداره .
سلام به همه داستاي عزيز تو اين تاپيك
سي پي يو من q9400 هست با مادر برد Ep43-tusb3 ايا امي تونم اورش كنم يا كسي تو شيراز هست كه اين كار برام انجام بده ممنون
نقل قول:
سلام به همه داستاي عزيز تو اين تاپيك
سي پي يو من q9400 هست با مادر برد Ep43-tusb3 ايا امي تونم اورش كنم يا كسي تو شيراز هست كه اين كار برام انجام بده ممنون
با توجه به شناختی که از این پردازنده و مادربرد های گیگا دارم شما در صورتی که نرم افزار Easy Tune 6 رو نصب کنید احتمالا بدون دستکاری زیادی میتونید این پردازنده رو تا 3.0 گیگاهرتز اورکلاک کنید
البته اگر سیستم مین شبیه سری UD3R باشه تا 3.6 هم امکان پذیر هست !!
نرم افزار نام برده رو هم میتونید از توی سی دی مادربرد پیدا کنید
موفق باشید
از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره
نقل قول:
از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره
خیر مشکلی نیست این مربوط میشه به سیستم بهینه سازی ویندوز و ...
موفق باشید
ممنون فقط چرا از ي حدي هرچي فركانس سي پي يو بيشتر ميشه fps بنچ مارك بازيا كمتر ميشه
سلام چند تا سوال داشتم
اول در باره CPU 870 هست؟! نمیدونم باگ CPUZ هست یا واقعا این طور هست.
وقتی 870 هر 4 هستش فعال هست قاعدتا باید ضریبش بشه 23 اما ! می شه 24 هر چی هم کردم نشد بشه 23!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوال دوم در مورد رم :
این 2150 با تایمنگ 102-20-7-8-7 اما کاراییش از 2200 8-8-8 کمتره ؟! چیه علت ؟ البته trfc رو تو 8-8-8 عدد68 ست کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه سوال دیگه این که اگه بخوام آن کور رو ببرم بالا راهی نداره که مثل 1366 بتونم ضریبشو تغییر بدم؟ یعنی مینی هست که این کار رو بتونه انجام بده؟ وسه سری 1156.
یه مشکل هم دار با cpu tweaker و مین DFI خودم. نیم دونم فقط مین من این طوری هست یا از ورژن نرم افزاره هست.
تو نرم افزار وقتی هر نوع تایمنگی ست می کنم بعد می خوام اپلای کنم اصلا اثر نمی کنه؟ و یه چیزی هم که متوجه شدم وقتی اپلای می کنم دیباگر مین که تا قبلش AA رو نشون می داد حالا 80 رو نشون می ده؟! البته هنگ نمی کنه.
سلام خسته نباشيد
مي خواستم بدونم ميني كه تا 1066 فركانس رم رو ساپورت ميكنه
با اور مي شه بالاتر از اين فركانس رفت يا اور فقط مخصوص خود رم هستش
با تشكر
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
بله میشه شما باید هم مموری رو بالاتر ببرید و هم ولتاژ پل شمالی مادر بورد رو