پاسخ: تاپیک اختصاصی erepublik
من گیفتیدمت. ولی گفتم که روزی ده تا بیشتر نمیشه ولنست رو با گیفت ببری بالا.
بیمارستان رفتی؟ برو به صفحه ی شهری که توش هستی و روی دگمه ی Heal جلوی بیمارستان کلیک کن. الآن تو تو شهر ما هستی پس باید بری به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]صفحه
هر 24 فقط یکبار میتونی از بیمارستان استفاده کنی ها. ولنست هم تا وقتی بالای 40 باشه میتونی بجنگی. اومد پایینتر و دیگه نتونستی ببری بالا باید یروز صبر کنی.
موفق باشید:11():
نقل قول:
محتاجیم به دعا امیر جان:1. (38):
عزیز شما هم که جنگیدی... بابا دمت گرم! خیلی باحالی!
بعد یه چیز دیگه. اگه تونستید اسلحه هم داشته باشید موقع جنگ. بدون اسلحه قدرتتون فکر کنم نصف بشه.
بابا بگو چطوری کسی رو بگیفتیم محمد جان :love:
من الآن شما دو نفر رو تا جایی که میشد گیفتیدم. فعلا لازم نیست
برای گیفتیدن باید به پروفایل طرف برید و روی گزینه ی Offer Gift کلیک کنید. البته قبلش باید تو Inventory تون گیفت داشته باشید.
به به! امروز خبردار شدم که اینجا هم داره تبلیغ میشه! خیلی خوبه موفق باشید.
ضمنا اگر یک معرفی کوتاه از بازی رو در صفحه ی اول قرار بدید به تازه واردها خیلی کمک میکنه.
آقا کسی از دوستان میتونه به من گلد بده ؟ :1. (38):
نقل قول:
سید امیر جان، من چند روز دیگه میتونم بهت گلد بدم. ولی واقعا الآن خودم از همه فقیرترم!! :1. (28):
ولی عوضش برات یه خبر فوق العاده دارم! پست بالاسریتو ببین!! جناب عیسی دانشور! همون گنده ی خودمون!!
بله... رئیس جمهور ایران، محبت کردن و به اینجا قدم گزاشتن. :gasp:امیدوارم ایشون رو اینجا بیشتر ببینیم.
ولی خبر خوبم این نبود! :party: خبر خوب تویبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشخص هست. به اعضای فعال برای تبلیغات برای سایت پاداش داده میشه. کامنت اول اون آرتیکل رو بخون!! فکر کنم از این به بعد گلد درآوردن کار خیلی خیلی سختی نباشه!
البته من شامل این پاداش نمیشم. یوقت فکر نکنی من هر چی اینجا زور زدم برای گلد بوده!! :lol:
ضمن اینکه من تا چند روز دیگه میتونم یه مقداری برات پول جور کنم اگه هنوز لازم داشتی. :11()::1. (21):
نقل قول:
به به! یک دوست گرافیکی! :1. (38):
چرا نمیده! میده خوبم میده! شما بیا برای بازی تبلیغ کن ما پولم میدیم! :wink:
آقا سلام...
بازم اودم بگم که این اینویتیشن واس من نیومده ها........:1. (28):
نقل قول:
آقا سلام...
بازم اودم بگم که این اینویتیشن واس من نیومده ها........:1. (28):
عزیز من از طرف ادمین از شما عذرخواهی میکنم! شما خیلی لطف داری که هنوز هم پایه ای :1. (1):
دوباره ارسال شد. ایشالا که برسه. شاید هم میره تو اسپم هات. بی زحمت اونجا رو هم نگاه کن.
راستی، میخوای بیا یاهو بصورت آنلاین این قضیه رو حل کنیم. musketeer1988
بازم مرسی:11()::11():