هشت ماه!!!!!!!! بابا قدیمی!!
من به مسجد سپردم شما رو هم گیفتی کنه که ولنست سریع بیاد بالا.
خلاصه خیلی دمت گرم که کمک میکنی عزیز، ایشالا به جبران:love:
اون هشتاد درصد هم نوش خودت و صاحبکارت! ایشالا تو تمرین نظامی هم همینجوری بزنی!!:lol:
Printable View
هشت ماه!!!!!!!! بابا قدیمی!!
من به مسجد سپردم شما رو هم گیفتی کنه که ولنست سریع بیاد بالا.
خلاصه خیلی دمت گرم که کمک میکنی عزیز، ایشالا به جبران:love:
اون هشتاد درصد هم نوش خودت و صاحبکارت! ایشالا تو تمرین نظامی هم همینجوری بزنی!!:lol:
ممنون فقط این مسجد که گفتی کجاست ؟! :1. (27)::1. (38):
جبران نمیخواد وظیفس !
ممنون :1. (38):
گیفت هارو الان دیدم واقعا ممنون
پس لطف کنید یک دعوت نامه هم برای من بفرستید!:1. (40):نقل قول:
hatami.mehrdad@yahoo
آقا منم اومدم...قباً هم خونده بود اما من زیاد آن نمی شم آخه...اما خوب وقتی دوستان می گن ما هم هستیم دیگه...آقا منم می خوام...
میل من:Rohham66@yahoo.com
سلام
محمد جون برام ماهم زحمت ارسال رو بكش ممنون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشكر
دوستان برا همتون الآن میفرسته مسجد، دم همتون گرم
دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!
سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم
بله عزیز، همون دو تا منبعی که توی پست اول هست، فکر کنم کفایت میکنه فعلا. هر سوال دیگه ای هم داشتید، بنده در خدمتم. آی دی یاهوی بنده: musketeer1988نقل قول:
دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!
آقا اشکال نداره، شما هر وقت که میتونی بیا. همون هم خیلی خوبه. البته هر روز بیای یه چیز دیگس خودت بهتر میدونی... ولی هفته ای دو بار بهتر از هیچیه... دستت هم درد نکنه.نقل قول:
سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم
دیگه مشکلی واسه کار فکر نکنم کسی داشته باشه... تو قسمت Human resources میتونی هر شغلی دوست داری انتخاب کنی. مشکلی بود، میدونی که من در خدمتم
دوستان، یبار دیگه دو نکته ی مهم رو با اجازتون تکرار میکنم.
اول:
منابع آموزشی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و دوم:
اینکه لطفا اسم خودتون در ایریپابلیک رو اینجا بگید تا از مزایایی مثل کمک های مسجد و بنده ی حقیر استفاده کنید. حتما این کار رو بکنید، چون حق طبیعیتونه و شما باید ازش استفاده کنید. بالا رفتن ولنس شما، مساویست با بالارفتن میزان تولیدتون و همینطور توانتون در جنگ و ولنس بالا، مقدار خیلی زیادی به کشور کمک میکنه
بینهایت ممنونم
آقا کسی نیست به ما گیفت بده :1. (38): امروز رفتم جنگ خستم جون و قوه ندارم :wink: