فرستاده شد :great:نقل قول:
Printable View
فرستاده شد :great:نقل قول:
آقا يه دعوت نامه هم براي من بفرست به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ممنون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا ارسال میشه بزودی... مرسی دوستان
آقا به منم یکی بدین اگه میشه: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:merci::1. (38):
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
برای همه فرستام :1. (38):
من لولم 10 شد ! هوراااا :1. (38):
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !
دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!
با Dial up میشه؟!:whistle:
اره بابا ! با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد :1. (38):
دمت گرم عزیز، مرسی بابت توجهت.نقل قول:
رای همه فرستام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من لولم 10 شد ! هوراااا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !
بله حتما میشه. ایریپابلیک یک بازی تحت مرورگره، و راحت با هر محیطی، حتی با موبایل و اینا هم میشه توش بازی کرد. به قول دوستمون:نقل قول:
دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!
با Dial up میشه؟!:whistle:
بازم ممنون کاریزما جان...نقل قول:
با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی عزیز یک سوال... شما کی عضو شدی؟ یوزر شما همون karizma هست؟ اگه اینطوره که شما زیاد هم جدیدا عضو نشدی... درسته؟
گفتم که :1. (38):
بله من همون کاریزما هستم سن citizen ام هم 8 ماهه :whistle:
منتها یه مدتی مرده بود :1. (27): الان دوباره زنده شده :1. (38):
---------------
جاتون خالی امروز تو کار کردن 4 تا سوال در مورد ایران بهم افتاد 4 تا سوپرشات گرفتم 80% بنوس شد ! :party:
نکته 1 :(( سوپر شات : هنگامی که سوالی رو در 5 ثانیه اول درست جواب بدین سوپر شات میگیرین که 10 % بنوس داره 10% هم جواب درست بنوس داره میشه 20 % !))
نکته 2 :1. (38): : هر جا کاریزما دیدی بدون منم ! تو پی سی ورلد تو runeScape تو WoW تو PCN تو دارینوس تو بازیسنتر و ... :1. (38):