پاسخ: تاپیک اختصاصی erepublik
خیلی خوبه که شما اینهمه مشتاق هستید
ببینید، الآن شما تازه وارد بازی شدید و هنوز متاسفانه (شایدم خوشبختانه!) وارد مسائل سیاسی و اقتصادی نشدید. کم کم با بقیه ی بچه ها دوست میشید. وارد حزب میشید. فعالیت اقتصادی رو (اگه دوست داشته باشید) شروع میکنید. وارد سیاست میشید (بازم اگه دوست داشته باشید) و بعد کم کم جایی میرسید که وقت کم میارید!
همین روند رو ادامه بدید + خوندن روزنامه ها+ یادگرفتن کامل قوانین و جزئیات بازی. تو روزنامه ها اگه مطلبی دیدید و در موردش نظری داشتید، حتما حتما حتما نظرتون رو اعلام کنید. در مجموع از تازه واردها استقبال خوبی میشه تو اریپابلیک.
فاروم هم که متاسفانه خرابه هنوز. به محض اینکه راه افتاد اونجا هم فعال باشید.
من هم امروز احتمالا تا آخر شب آن هستم. یاهو هم خلاصه در خدمت ماست lol من هم در خدمتم
راستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو هم ببین. یک کمی قدیمی، یک چیزایی عوض شده. ولی به درد میخوره هنوز :دی
دیشب لول 16 شدیم + امروز مدل دوم کارگر سخت کوش رو گرفتم چند روز دیگه درجه ی کارمندیم میشه 5
بازم میگم دوستان اگر کمکی خواستن ایدی من توی بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست تا اونجایی که در توانم باشه کمک میکنم
موفق و خرسند باشید
:give_rose:
به به!! امیرجان میبینم که داری یکی یکی پله های ترقی رو طی میکنی! آفرین. مبارک باشه
چند وقت طول کشید که لولت رفت بالا انقدر؟
من که هنوز روی 3 موندم.
اما خوب به قول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این روال عادی بازیه و باید یکم صبر داشته باشیم
میشه یه توضیح به من بدید؟
به من گفتین که به کاربران تازه وارد احترام خاصی میزارن.داستان چیه؟ احتمالش هست که از ما توی حزب های بازی سوء استفاده باشه؟
من خیلی وقته عضو هستم بهادر جان ولی چون یک مدت نبودم عقب موندم :wink:
برای شما زیاد طول نمیکشه که به لول 10 اینها برسی فقط کار روزانه و تمرین نظامی فراموش نشه
از لول 5 به بعد هم سعی کن بری بجنگی برات خوبه زودتر پیشرفت میکنی
نقل قول:
چند وقت طول کشید که لولت رفت بالا انقدر؟
من که هنوز روی 3 موندم.
اما خوب به قول
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این روال عادی بازیه و باید یکم صبر داشته باشیم
میشه یه توضیح به من بدید؟
به من گفتین که به کاربران تازه وارد احترام خاصی میزارن.داستان چیه؟ احتمالش هست که از ما توی حزب های بازی سوء استفاده باشه؟
لول چیز مهمی نیست. اریپابلیک یک بازی اجتماعی هست. هر قدر هم که افراد قوی باشن، اگه ساختار کشور درست نباشه اون کشور ضعیف میمونه. مثل سوئد که یکی از قوی ترین کشور ها بود چند ماه پیش (از نظر اقتصادی، نظامی و سیاسی) ولی الآن خیلی ضعیف شده. یا مجارستان که خیلی کشور ضعیفی بود و این چند ماه اخیر به خاطر رشد جمعیت بسیار بالا واقعا قوی شده. طوری که با چند تا از خفن ترین کشورهای دنیا همزمان میجنگه.
خب منظورم من از احترام این بود که جواب سوال هاتون رو میدن و ... ، ولی بعضی ها از تازه وارد ها سوء استفاده سیاسی میکنن. مثلا با گول زدن و انجام کارهای پوپولیستی اونها رو به حزب خودشون میکشونن و رای اینجوری جمع میکنن.
مثالش رو همین ماه بطور کامل و بی نقص دیدیم. :1. (27):
پیشاپیش هشدار میدم که منتظر این چیزا هم باشید.
پس توصیه ی من اینه بدون تفکر به هیچ حزبی وارد نشید. ممکنه من الآن به شما یک کمک کوچولوی نقدی بکنم و چند تا گیفت بدم بهتون و از این حرکات، و بعدش از شما بخوام به حزب من بیاید!! :lol: خب شما هرگز نباید موافقت کنید. بهتره تا چند وقت ا احزاب دور بمونید و افراد و احزاب و دسته ها رو با دنبال کردن خبرها بهتر بشناسید. :11():
نقل قول:
من خیلی وقته عضو هستم بهادر جان ولی چون یک مدت نبودم عقب موندم :wink:
برای شما زیاد طول نمیکشه که به لول 10 اینها برسی فقط کار روزانه و تمرین نظامی فراموش نشه
از لول 5 به بعد هم سعی کن بری بجنگی برات خوبه زودتر پیشرفت میکنی
جنگ؟
چه جوری باید بجنگم؟
مگه همیشه جنگ هست؟
آیا دسته های مافیا هم توی این بازی وجود داره؟
اگه همچین دسته هایی نیست میشه ساختشون؟
چون من عاشق مافیا هستم
نقل قول:
جنگ؟
چه جوری باید بجنگم؟
مگه همیشه جنگ هست؟
یک روز درمیان جنگ هست و جنگ تمرینی
برای جنگ توی همون قسمت تمرین نظامی گزینه ای هست در این مورد
بازهم بی دلیل اخراج شدم.دلیل این اخراج شدنا چیه؟
واسه چی من تا 2 روز کار میکنم اخراج میشم.
همه چیز اونجوری که گفتین انجام شده