پاسخ: تاپیک اختصاصی erepublik
والا من که به این هیجان ها نرسیدم با این وضع سرور های سایت.
امروز نه کار کردم نه تمرین نظامی نه خرید غذا:1. (28):
اینو چک کنید:
خیلی عجیبه! من تو اینهمه مدت تا حالا همچین اروری ندیدم. مخصوصا دیروز که به نظر نمی اومد شلوغ باشه. به هر حال روز اریپابلکی به ساعت ایران 11.5 ظهر عوض میشه. تا ساعت 11.5 میتونی ورک ترین بزنی
نقل قول:
خیلی عجیبه! من تو اینهمه مدت تا حالا همچین اروری ندیدم. مخصوصا دیروز که به نظر نمی اومد شلوغ باشه. به هر حال روز اریپابلکی به ساعت ایران 11.5 ظهر عوض میشه. تا ساعت 11.5 میتونی ورک ترین بزنی
به جاش امروز هم اومد همین پیغام.
به روز اریپابلیکی نرسیدم.اما حد اقل تونسم تمرین نظامی کنم.
لولم به 5 رسید.اما غذا نمیتونم بخرم.تا میرم برای خرید غذا Network Error رو میده
والا ریفرش کنی باید درست بشه. من هیچ مشکلی ندارم راستش
برات یک تعداد غذا فرستادم بی غذا نمونی
لوو 5 هم که شدی به سلامتی :دی میتونی الآن بری بجنگی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. برو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا. اگه میخوای همین امروز لول 6 بشی که بازم بجنگ تا لول 6 بشی. اگه عجله نداری فقط همون یک دفعه رو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا و پس فردا که جنگ بعدی شروع میشه لول6 بشی. برنامه ی جنگهای تمرینی رو میتونی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ببینی.
نقل قول:
والا ریفرش کنی باید درست بشه. من هیچ مشکلی ندارم راستش
برات یک تعداد غذا فرستادم بی غذا نمونی
لوو 5 هم که شدی به سلامتی :دی میتونی الآن بری بجنگی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. برو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا. اگه میخوای همین امروز لول 6 بشی که بازم بجنگ تا لول 6 بشی. اگه عجله نداری فقط همون یک دفعه رو بجنگ و بیمارستان برو تا ولنست بره بالا و پس فردا که جنگ بعدی شروع میشه لول6 بشی. برنامه ی جنگهای تمرینی رو میتونی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ببینی.
من رفتم و جنگیدم. بیمارستان هم نمیتونم برم. یعنی روی Market Place کلیک میکنم و بیمارستان رو انتخاب میکنم اما هیچ چیزی نمیاد
در ضمن شاید بیشتر از 20 بار روی Market Place کلیک کردم تا اومد.همش Network Error میده لعنتی. مشکل از کجاست که اینجوری میشه؟:1. (28):
با IE و FF و Opera باز کردم اما همین مشکل پیش میاد.
نه بیمارستان از مارکت نباید بری. اونجا برای خرید بیمارستان توسط دولت هست.
باید به صفحه ی شهری که توش هستی بری. تو صفحه ی جنگ هم زیر دگمه ی Fight گزینه ی Hospital الآن باید براتون اومده باشه. اگه روش کلیک کنید میرید به صفحه ی شهرتون که زیر گزینه ی Hospital تو اون صفحه که البته کیفیتش هم جلوش با ستاره مشخص شده دگمه ی Heal وجود داره. روش کلیک کنید ولنس رو میگیرد. صفحه ی شهر شما برای مثال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هست که بیمارستان کیفیت 3 داره یعنی به شما 30 ولنس میده.
توصیه میکنم به شهرهای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بری که بیمارستان کیفیت 5 دارن و 50 ولنس بهت میدن
برات یک بلیط خریدم فرستادم، از پروفایلت دگمه ی Change residence رو بزنی میتونی نقل مکان کنی.
نقل قول:
نه بیمارستان از مارکت نباید بری. اونجا برای خرید بیمارستان توسط دولت هست.
باید به صفحه ی شهری که توش هستی بری. تو صفحه ی جنگ هم زیر دگمه ی Fight گزینه ی Hospital الآن باید براتون اومده باشه. اگه روش کلیک کنید میرید به صفحه ی شهرتون که زیر گزینه ی Hospital تو اون صفحه که البته کیفیتش هم جلوش با ستاره مشخص شده دگمه ی Heal وجود داره. روش کلیک کنید ولنس رو میگیرد. صفحه ی شهر شما برای مثال
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هست که بیمارستان کیفیت 3 داره یعنی به شما 30 ولنس میده.
توصیه میکنم به شهرهای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بری که بیمارستان کیفیت 5 دارن و 50 ولنس بهت میدن
برات یک بلیط خریدم فرستادم، از پروفایلت دگمه ی Change residence رو بزنی میتونی نقل مکان کنی.
NetWork Error داد دوباره.
با کلی سختی تونستم به Jharkhand مهاجرت کنم.ممنون از بلیطت دوست من.
اینجا بیمارستان 5 ستاره هست اما نمیدونم از کجا باید وارد بشم.
میشه یه عکس از چگونگی دسترسی به جاهای مهم مثل بیمارستان ها و جنگ و ... برام بزاری؟
خیلی پیچیدست:1. (28):
خواهش میکنم.
الآن راستش جنگ فعال نداریم نمیتونم خیلی خیلی دقیق عکس بگیرم. ولی سعی خودمو میکنم
ببین این عکس رو
الآن من چون نمیتونستم بجنگم دگمه ی Fight رو نداره. ولی خب میدونی که اگه جنگ تو کشور ما فعال باشه اون دگمه هم ظاهر میشه.
برای جنگ باید اون دگمه رو بزنی.
برای اینکه بتونی بجنگی، باید توی کشوری که توش هستی درحال جنگ باشه، ولنست بالای 40 باشه و حداقل لول 5 باشی.
اگر بجنگی، میتونی توی همون روز از بیمارستان استفاده کنی. نمیتونی الآن بجنگی و فردا از بیمارستان استفاده کنی. ولی میتونی امروز بجنگی و بری بیمارستان، فردا هم بجنگی و بری بیمارستان
وقتی جنگیدی زیر دگمه ی فایت گزینه ی Hospital ظاهر میشه. اگه روش کلیک کنی به صفحه ی شهر برده میشی:
توی این صفحه کیفیت بیمارستان رو میبینی. اگه توی این روز جنگیده باشی، دگمه ی Heal زیرش ظاهر میشه. که اگه روش کلیک کنی، ولنس رو میده بهت! تمام!
امشب نه، فردا شب جنگ تمرینی شروع میشه بازم. یک روز تاخیر داره بخاطر اینکه ساعتش از تنظیم در اومده و میخوان برگردونن به ساعت اولش. اونموقع یک آموزش تصویری بهتر برات میزارم. تو این مدت سعی کن ولنست رو ببری بالای 40 که بتونی بجنگی.
همه توضیحات عالی بود فقط یه چیز کم داشت.
اونم اینه که از کجا واردش بشم؟
آدرسی یا عکسی از مراحل ورود به این قسمت ها داری؟
الان من چه جوری برم بیمارستان؟
تو صفحه ی اول جنگها رو زده. شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بری رویدادهای نظامی اخیر دنیا رو میبینی
امروز نمیتونی بیمارستان بری دیگه. چون جنگ نکردی. فقط روزی که جنگ کنی همون روز میتونی بری بیمارستان