من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟
Printable View
من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟
عزیز خیلی خوش اومدی. خوشحالمون کردی :give_rose:نقل قول:
والا ما یک فاروم خیلی کامل و خوبی داریم که متاسفانه یک هفته ای میشه که داونه آدرسش هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونجا همه ی آموزش ها هست. ولی خب، نمیدونم چرا فعلا داونه. شما هر سوالی داشتی میتونی از من یا همین امیر عزیز بپرسی.
آیدی من تو بازی Musketeer هست درخواست دوستی هم فرستادم برات.
یک مقداری هم سعی میکنم کمک کنم تا زودتر راه بیفتید. بهتون قول میدم از اریپابلیک خوشتون بیاد. اول شاید به نظرتون فقط Work و Train زدن روزانه باشه، ولی وقتی یک کمی بیشتر در جریان مسائل سیاسی و اقتصادی و نظامی قرار گرفتید مثل بقیه ی ما ساعتها مشغول همین بازی میشید.
امیدوارم بتونم اگه از دستم بر بیاد کمکی بکنم :11(): :11(): :11():
دوستان اگر سوالی داشتید در خدمت هستم
در مرحل اول اگر مشکلی بابت تهیه غذا یا ... داشتید بگید کمک میکنیم
یک مقدار توضیحات هم بدم در مورد حقوق و ...
دوستان بعضی کارخونه ها هستن که خیلی جون شما رو میگیرند و حقوق خوبی هم نمیدن اگر شغل خواستید بگید تا بگم کدوم کارخونه خوب حقوق میده و ....
در مرحله ی اول شما باید به لول 6 برسید تا 5 طلا بهتون تعلق بگیره و حق جنگ هم داشته باشید
از اونجا به بعدش زیاد سخت نیست دیگه
اگر 30 روز پشت سر هم کار کنید مدال کارگر سخت گوش رو میگیرید + 5 طلا
وقتی به درجه 5 نطامی برسید مدال میگیرید با 5 طلا
از لول 15 به بعد بابت بالا رفتن هر لول پنج تا بیست طلا میگیرید
این مطالب رو گفتم تا دوستان بدونن
:give_rose:
خوب من عضو شدم اما بلد نیستم که چه جوری کار پیدا کنم.لولم 0 هست. غذا هم بلد نیستم بگیرم.نقل قول:
اگه این چیزای اولیه رو به صورت عکس بهم نشون بدی ممنون میشم.حتی بلد نیستم درخواست های دوستی رو Accept کنم.
در ضمن سمت چپ یه آدم هست که نصفش آبیه زیرش نوشته 51
مگه پروفایل شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نیست؟ خب شما که خدا رو شکر در یک کارخونه مشغول به کار هستید.
به هر حال برای کار پیدا کردن باید روی Job Market از منوی Market کلیک کنید، مثل شکل زیر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد صفحه ی Job Market باز میشه، اینجا کارخونه ها پیشنهاداتشون رو میزارن و شما باید شغلی رو که مناسبت هست پیدا کنی:
اون قسمتی که با رنگ سبز مشخص کردم نوع کارخونه رو نشون میده. 3 نوع کارخونه داریم: Manufacturing (تولیدی) ، Land (مزرعه/معدن) ، Constuction (ساخت و ساز) . شرکتهای اسلحه، بلیط، گیفت و غذا تو دسته ی تولیدی هستن. کارخونه های گندم، آهن، چوب و الماس در دسته ی معدن و کارخونه های ساخت، خونه، بیمارستان، و سیستم دفاعی در دسته ی ساخت و ساز
قسمتی که با رنگ آبی مشخص شده میزان اسکیل رو نشون میده. مثلا اگه اسکیلت 2 هست از اونجا عدد 2 رو انتخاب کن تا پیشنهاداتی رو ببینی که به دردت میخورن. اسکیلت هم که با کار کردن هر روز میره بالا
اون قسمتی که با رنگ زرد مشخص کردم کشور رو نشون میده که خوب مشخصه دیگه :دی
اون کادر بنقش رو میبینی؟! اون ستاره ها نشون دهنده ی کیفیت کارخونه هستن. وقتی تو کارخونه کار میکنی به میزان ستاره هاش از سلامتیت کم میشه. برای همین توصیه میشه اوایل بازی تو کارخونه های یک ستاره و نهایت 2 ستاره کار کنی.
اون آدم آبیه که سمت چپ هست هم نشون دهنده ی Wellness یا همون سلامتی شما هست. با هر روز کار و تمرین نظامی از ولنستون کم میشه و برای جبرانش باید غذا بخورید. البته گیفت هم میتونه کمک کنه به بالا رفتن ولنس.
برای غذا خریدن از منوی Market گزینه ی Market رو بزن. عین همین قسمت کار پیدا کردن فقط باید مشخص کنی چی میخوای بخری. و هر تعداد خواستی جلوش تایپ میکنی و میخری
درخواست دوستی هم که کاملا مشخصه. یک درخواست میاد که فلانی درخواست دوستی داده. Yes یا No !!
شما تقریا 6 روز زمان میبره تا به لول 5 برسید. اونوقت میتونید توی جنگ شرکت کنید. اگه خوش شانس باشید و روزی که به لول5 میرسید جنگی وجود داشته باشه، شما میتونید یک بار بجنگید، از بیمارستان کیفیت 5 استفاده کنید و 50 ولنس کسب کنید، و دوباره بجنگید. حالا فایده اش چیه؟ هر جنگ 2 EXP به شما میده و اینجوری میتونید همون روز به لول6 برسید و 5 گلد رو بگیرید
تا اون موقع قول میدم بازی رو از من بهتر یاد میگیرید، بازی سر راست و ساده ایه، در عین حال هر چی بگذره بیشتر درگیرش میشید و کم کم وارد سیاست و مسائل اقتصادی و کارخونه داری میشید.
باز هم سوالی بود در خدمتم
ممنون.چند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟نقل قول:
چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟
دوستان یه خبر بد.من رو اخراج کردن و هرچی سعی کردم دنبال کار بگردم چیز به درد به خوری پیدا نکردم و هیچ لولی به من نمیخورد مگر0 :cry:
خلاصه به زور یکی رو انتخاب کردم.
خوب حالا چه کارا بکنم؟
منظور از این تصویر چیه؟
شما برو این کارخونه اونجا کار کن
فقط سریع برو تا کار رو از دست ندادی
شما هر روز باید کار کنی
هر روز هم یک غذا مصرف میکنی یعنی روزی یک غذا باید بخری
توی اون تصویر هم گفته شما به لول 3 رسیدید الان برو توی اون کارخونه که بالا گفتم کار کن
دلیل اینکه اخراج شدی می تونه این باشه که با برای درجه ی تو توی اون کار خونه کار نبوده
:give_rose:
هر روز باید هم کار کنید، هم تمرین نظامی. غذا هم باید هر روز بخوریدنقل قول:
چند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟
تو صفحه ی اول سمت راست این باکس رو میبینی:نقل قول:
چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟
اون بالاش تایپ میکنی دگمه ی Shout رو میزنی. همه ی دوستات تو شاوت باکسشون میبینن اون پیامت رو. تو هم همیشه پیام های دوستات رو میبینی. روزی 3 تا بیشتر نمیتونی شاوت بزنی :دی
بعد آخرین شاوتی که بزنی تو پروفایلت نشون داده میشه زیر اسمت
ناراحتی نداره که. تو اریپابلیک بر خلاف دنیای واقعی کارخونه دارها جون میدن واسه کارگر! اصلا نگران نباش همیشه کار برات هست. کارخونه دارا برای کارمند سر و دست میشکونن.نقل قول:
دوستان یه خبر بد.من رو اخراج کردن و هرچی سعی کردم دنبال کار بگردم چیز به درد به خوری پیدا نکردم و هیچ لولی به من نمیخورد مگر0 :cry:
خلاصه به زور یکی رو انتخاب کردم.
اون تصویر در حقیقت راهنمای بازیه. اسم اون یارو Plato هست. وقتی به چیز جدیدی بر بخوری یا برات اتفاق بیفته این یارو میاد اون بالا بهت میگه. مثلا الآن لول3 شدی، میاد بهت میگه از این به بعد میتونی سفر بکنی. لول 5 بشی میگه میتونی بجنگی، لول 6 بشی میگه میتونی رای بدی... همینجوری الی آخرنقل قول:
منظور از این تصویر چیه؟
الآنم کار خاصی نمیخواد بکنی. ورک و ترین روزانه فراموش نشه. غذا بخر. اگه دوست داشتی روزنامه ها رو بخون یک کمی اوضاع دستت بیاد.
خیلی مخلصیم
آقا من طبق این چیزایی که گفتی همه رو انجام دادم.
هر روز غذا میخرم - کار میکنم - تمرین نظامی میکنم. اما سر جمع 3 دقیقه هم طول نمیکشه!!!
هنوز اتفاق خاصی برام نیافتاده :1. (28):
همه بهم میگفتن ساعت ها برای این بازی وقت میزارم اما انطور نبوده!