کمک در راهه :1. (38): چون هوا یکم طوفانیه و کمک ها داره با هلیکوپتر میاد یکم دیر میرسه : دی
Printable View
کمک در راهه :1. (38): چون هوا یکم طوفانیه و کمک ها داره با هلیکوپتر میاد یکم دیر میرسه : دی
دعوت نامههست هنوز ؟؟؟؟
من من!
yonas_127{at}yahoo.com
سلام دوست عزیز
فرستاده شد
اگه ندیدید، لطفا اسپم ها رو هم چک کنید
خیلی ممنون :11():
محمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟:1. (26):
نشانش خیلی بهت میاد:1. (40):...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!:1. (38):
چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبم:1. (38):)
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟
ما چاکریم:11():نقل قول:
محمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نشانش خیلی بهت میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا راستش فکر نکنم بگیرم این نشان رو. چون خودم اینوایت نکردم. دادم مسجد و بقیه ی بچه ها اینوایت کردن.
شما تاج سر ما هستی... من به شخصه خیلی از شما و بقیه ی دوستان اینجا چیز یاد گرفتم :give_rose:
پروین خانم، شما لول آپ که بشی، برات پیغام میاد که چه کارهایی میتونی انجام بدی از اون لول به بعد. جنگ هم خوب یکی از همون مواردهنقل قول:
چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟
برای جنگیدن یا باید به کشوری برید که توی یه جنگی دخالت داشته باشه. اگه از ایران بخواید بجنگید فقط تو جنگهایی متونید بجنگید که ایران توش دخالت داره. الآن تنها جایی که به ایران مستقیم مربوط میشه، پرتغاله که توسط اسپانیا مورد حمله قرار گرفته که فعلا هیچ Battle فعالی توش وجود نداره.
البته میشه برید خارج و بجنگید. یعنی یه بلیط بخرید. برید به کشوری که توش جنگه. البته اسلحه هم یادتون نره. حتی اگه شده با اسلحه کیو 1 بجنگید ولی بدون اسلحه اصلا توصیه نمیشه.
موفق باشید:11():
نقل قول:
یه نصیحت به شما میکنم(البته با اجازه استادم آق محمد)
حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!:cool:
اول حسابی پول جمع کنید...تمرین نظامی بکنید...وقتی اسکیلتون به 5 رسید و با پولتون یه تفنگ Q3(حداقل) خریدید...2 تا بلیط بخرید(یکی واسه رفت یکی هم برگشت) و انبارتون رو هم پر غذای Q4 بکنید...2 سری 10تایی گیفت هم قبلش به دوستاتون(البته قدر شناساش) بدید که نمک پرورده شده باشند...بعد هم دکودر رو آماده کنید و برید جنگ(اخبار مناطق جنگی رو هم از همین آقا محمد گل گلاب بپرسد که مثل من عوضی نرید یه جایی در حال رجز خوندن!):1. (27):
من همین دو روز پیش رفتم جنگ...:whistle:
با جیب خالی و اسکیل 4 و بدون اسلحه قبلش هم یه سری 10 تایی گیفت داشتم که خواستم بفرستم واسه داش محمد که گرفته بود ما هم فرستادیم واسه این آتیلای نمک نشناس...رفتیم جنگ با چه آبرو ریزی!!!همه امتیاز 60-70 میزندند من اون وسط 8 تا 8 تا نخود پرت میکردم:cry:...پولم نداشتم تفنگ بخرم...خلاصه گند زدیم بی هیچ مدالو ترفیع درجه برگشتیم و حالا موندیم بی پول...وسعمون هم به غذای Q2 بیشتر نمیرسه...وزارت رفاه و اون بابایی که بهش گیفت دادیم هم آدم حسابمون نکردند...الانم با ولنس 38 دارم با مرگ دست و پنجه نرم می کنم...:1. (28):
خلاصه این تجربه ما بود!:give_rose:
آره خودم هستم! :1. (38):نقل قول:
از آشنایی با شما خوشوقتم! :love:
================================
در ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. :1. (38)::give_rose:چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! :cool:
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.:yes:
مهرداد جان من کوچیکتم.نقل قول:
یه نصیحت به شما میکنم
حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!:cool:
.
.
.
والا جنگ خیلی سرگرمی خوبیه تو ایریپابلیک. اتفاقا به زودی به پاکستان قراره حمله کنیم. از الآن خودتون رو آماده کنید برا یه جنگ خفن :whistle:
ولی اگه خواستید بجنگید تفنگ رو هر جور شده داشته باشید. کیو یک خیلی با کیو 4 فرق نداره. ولی بدون اسلحه مقدار دمیجتون نصف میشه. پس تفنگ خیلی مهمه
بعد اینکه وزیر رفاه و مسجد برا گیفت رسانی هستن. ولی راستش یکم سفتن!! باید یکم نرمشون کنید. یعنی از قبل هماهنگ کنید. البته من دارم با متولی مسجد صحبت میکنم که برای گروهی که از پی سی نتووک اونجا هستیم یه گروه گیفت رسانی جدا داشته باشیم :1. (27): چون من خودم این هفته اعزام میشم خدمت، و چون قول دادم، باید یه کاری کنم که وقتی رفتم قولم زمین نخوره :yes:
مرسی عیسی جاننقل قول:
در ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:give_rose:چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! :cool:
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.:yes:
فکر کنم کم کم کل دولت رو بچه های پی سی نتووک بگیرن :1. (38): امیر جان، شیرینی بچه های پی سی نتووک یادت نره لطفا :1. (26):
منم میخوام بیام
اینم ایمیل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]