پاسخ: تاپیک اختصاصی erepublik
نقل قول:
الان که میبینم دو ساعت مونده دیوار رو تخریب کردن که هیچ ! دوستانمون دارن دیوارو تو زمین فرو میکنن! و زیر زمینی میسازنش!:lol:
ضمن اینکه به Field Marshal ایران هم تبریک میگم!
بله خوب!! در عرض بیست ساعت دیوار به منفی شدن رسید
تا بحال در ورژن یک چند انقلاب صورت گرفته، که یا در 24 ساعت توسط کشور مدافع Secure شده، یا چند روز بعد یکی از طرفین تونسته جنگ رو ببره. این اولین باره که در روز اول جنگ، دیوار فرو میریزه! این مساله حقیقتا قدرت بالای نظامی ایران رو نشون میده.
ضمن اینکه از زحمات SA33D عزیز هم نمیشه حرفی نزد. چون تقریبا یک چهارم دیوار رو خودش خراب کرد و خیلی هم به دیگران کمک کرد.
بنده هم افتخار حظور در این جنگ رو داشتم و تونستم با کمک دوستان، مقام گروهبانی رو بدست بیارم!! :whistle:
نقل قول:
ما که نتونستیم بجنگیم چون نه ونس اش رو داشتیم و نه میتونستیم از کارخونه بیایم بیرون
انشالله دفعه بعد
من توی جنگ های دیگه شرکت میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله، ایشالا جنگ های بعدی... بزودی جنگهای دیگه ای هم تو راهه. مخصوصا اینکه فهمیدیم پاکستان، اونقدرها هم که فکر میکردیم قوی نیست.
خلاصه این پیروزی رو به همه ی ایرانیان عزیز تبریک میگم
ضمن اینکه یه نکته رو باید بگم!! بیجینگ را خدا آزاد کرد!! :lol:
امروز Level دوازده شدم و شدیدا به کمک های گیفتی احتیاج دارم
به من زخمی کمک کنید :1. (38):
:give_rose:
e-mail man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] baray man davat name befrstid
به همه ی کسانی که مدال گرفتن تبریک میگم. برای دریافت هدیه ی مجانی با fariba_112008 (وزیر رفاه) تماس بگیرید.
به امید ایرانی آباد و سرافراز
نقل قول:
به همه ی کسانی که مدال گرفتن تبریک میگم. برای دریافت هدیه ی مجانی با fariba_112008 (وزیر رفاه) تماس بگیرید.
به امید ایرانی آباد و سرافراز
شما همون رئیس حزب ما ورئیس جمهور جناب گنده نیستی؟:whistle:
اوتارت که اوتار ایشونه....کاداج!!!:1. (27):
نقل قول:
امروز Level دوازده شدم و شدیدا به کمک های گیفتی احتیاج دارم
به من زخمی کمک کنید :1. (38):
:give_rose:
شما ID تون چیه؟!...البته من Gift ندارم...خودم تازه Level 9 شدم!:1. (38):
من توی کار پیدا کردن مشکل دارم... اون قسمت find job رو ندارم!!!
نقل قول:
من توی کار پیدا کردن مشکل دارم... اون قسمت find job رو ندارم!!!
پروین جان یوز و پسوردت رو برام پیام بگذار برات پیدا کنم :give_rose: + کمک های بعدی :1. (38):
برای دیدن لیست پیشنهادات کاری مختلف به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برید و شغلی رو که به نوع و میزان مهارت شما میخوره رو انتخاب کنید. اینجا بچه های فعال ایریپابلیک کم نیستند. من از طرف سید امیر به شما قول میدم هر کمکی بخواید در خدمتتون باشه، من هم که دیگه...
یوزر Dark Devil رو هم سرچ کنید تو ایریپابلیک. ایشالا قراره با وزیر رفاه همکاری داشته باشه برای گیفت رسانی.
موفق باشید :11():
نقل قول:
پروین جان یوز و پسوردت رو برام پیام بگذار برات پیدا کنم :give_rose: + کمک های بعدی :1. (38):
arwen_undomil