اوه اوه اوه!! چرا زخم و زیلی شده صورتت؟! آقا من گیفتیدمت!! حالا چیکار کردی؟ چقدر دمیج دادی به دیوار؟
Printable View
اوه اوه اوه!! چرا زخم و زیلی شده صورتت؟! آقا من گیفتیدمت!! حالا چیکار کردی؟ چقدر دمیج دادی به دیوار؟
نمی دونم از کجا باید بفهمم :1. (38):
آقا این میل واس من نیومدا...............
بیخیال مهم نیست!! مهم اینه که الآن دیگه مرد جنگ شدی!! lolنقل قول:
داداش باید ببخشید... بعضی وقتا این ایریپابلیک قاطی میکنه نمیدونم چرا!!نقل قول:
آقا این میل واس من نیومدا...............
خودم شخصا براتون فرستادم... خیلی ممنونم از شما، هر کمکی از دستم برمی اومد بگید کوتاهی نمیکنم :give_rose:
اطلاعیه ی مهم
انتخابات ریاست جمهوری ماه اکتبر
با سلام.
امروز روز انتخابات ریاست جمهوری در سراسر دنیاست. از همه ی دوستان تقاضا میکنم که رای دادن رو فراموش نکنن. همونطور که میدونید، با توافقاتی که حاصل شد، جناب عیسی دانشور (gonde) تنها کاندیدای ریاست جمهوری این دوره هستن و همه ی احزاب از ایشون حمایت میکنن.
حضور شما، هرچند در شناختن رئیس جمهور تاثیری نداره، ولی قدرت نمایی است در برابر دشمنان.
متشکرم
اطلاعیه ی مهم
جنگ ترکیه
با سلام.
امروز، در تاریخ پنجم اکتبر 2008 مصادف با 15 آبان 1387 یونانی ها تصمیم به آزادسازی قسمتی از زمین هایشان به نام آتیکا که هم اکنون در اختیار ترکیه میباشد، گرفتند. (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
ترکیه به عنوان نزدیک ترین متحد ایران شناخته میشود. طوریکه در انتخابات ریاست جمهوری ماه گذشته، که ترک ها کشورشان را از گونها پس گرفتند، شعار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این بود:
Long Live Iran
Long Live Turkey
این جنگ میتونه موقعیت خوبی برای حفظ روابطمون با ترکیه باشه و همینطور، کسب تجربه ی جنگی.
بنابراین، به کمک ترک ها در این جنگ خواهیم شتافت. هم اکنون بسیاری از افراد ایرانی، با اسکیلهای مختلف به کمک ترکیه رفته اند. از همه ی علاقه مندان درخواست میشود به نکات زیر توجه کنند:
1. به شهری بروید که بیمارستان با کوالیتی بالا در آن موجود باشد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. حتما غذای کافی همراه خود داشته باشید
3. گیفت به مقدار لازم همراه داشته باشید
4. توجه داشته باشید که تبادل گیفت را هماهنگ شده انجام دهید. بدین صورت که دو به دو هماهنگ کنید و در مواقع لازم به هم گیفت بدهید.
5. هم میتوانید بروید و سریع برگردید، و هم میتوانید در آنجا برای مدتی اقامت کنید تا جنگ تمام شود.
6. تعداد جنگ در هر روز مادامیکه ولنس شما از 40 بالاتر باشد، قابل انجام است. هر بیست و چهار ساعت یک بار میتوانید از بیمارستان استفاده کنید و هر روز تنها ده واحد ولنستان با گیفت قابل جبران است. برای خرید ولنس میتوانید هر ده ولنس را به قیمت دو گلد ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در سایت تهیه کنید.
7. ضمنا یادتون نره!! در زمان جنگ دگمه ی سبزرنگ، یعنی Fight for Defenders رو بزنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
----------------------------------------------------------------------
ضمنا هر کمکی خواستید بنده در خدمتم :11():
برای من این ارور رو میده چکار کنم محمد جان ؟
You cannot join this fight because your country isn't involved in the war
این پیغام یعنی شما نمیتونید تو این جنگ شرکت کنید. چون کشور شما در این جنگ دخالتی نداره.
عزیز شما اول باید بیای ترکیه. اول از شرکتی که توش کار میکنی بیا بیرون، از حذبی که توش عضوی بیا بیرون، بعد از پروفایلت change residence رو بزن و کشور رو ترکیه و شهر رو یه شهری که بیمارستان کیو4 داره، مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو انتخاب کن و تایید کن تا بیای ترکیه. بعد میتونی بجنگی.
ببینم چطوری باید به کسی گیفت بدی ؟ و یکی بیاد به من بگیفته که اوضاعم خرابه :great:
محتاجیم به دعا امیر جان:1. (38):