اسلحه چه استفاده ای داره ؟
Printable View
اسلحه چه استفاده ای داره ؟
اسلحه موقع جنگ کاربرد داره.. شما وقتی میخواید بجنگید، بهترین اسلحتون برای یک مبارزه انتخاب میشه و شما با اون میجنگید... برای هر مبارزه یک اسلحه از شما کم میشه، و هر چی اسلحه تون کیفیتش بالاتر باشه، قدرت جنگیدن شما هم بیشترهنقل قول:
احمد هم که بن شد !!!:gasp:
چرا ؟
من هم دوباره بيكار شدم :1. (28):
گفت ادمین گفته که مولتی هستی :1. (27):نقل قول:
آره، راستش هنوز معلوم نیست چرا... ولی احمد بن شده... البته قراره بزودی با یه کارخونه دیگه به دوران اوجش برگرده!!نقل قول:
احمد هم که بن شد !!!:gasp:
چرا دوباره بیکار شدی عزیز؟ اگه لازمه بگو ردیف کنم براتنقل قول:
چرا ؟
من هم دوباره بيكار شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هر كارخونه كه ميرم كواليتيشو مي بره 4 مي كنه منو اخراج مي كنه
اين آخريه خيلي خوب ژول مي داد ولي اخراج شدم اسكيل من 3.8 هستش 4 روز ديگه اگه بتونم با حقوق كم هم شده كار كنم اميدي هست
الان دوباره كار مي كنم ولي تو زمينه Housing هست نه Weapons فعلا CV با 4 ريال دادم
آقا من به دو نفر از رفیقام سپردم برات proposal بفرستن.. پارامونت برا آتیلاس و MMSO برای سورنا. هر کدوم رو دوست داشتی قبول کن.
خیلی چاکریم
اقا اگه کی بن بشه چه طوری دویاره می تونه بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه می شه یه سایته دیگه تو همین مایه ها معرفی کنین
ناشناس عزیز... اول از همه بابت ورود به فاروم پی سی نتوورک از طرف خودم و بقیه ی اعضای فاروم به شما خوش آمد میگم.
دو حالت بن شدن داریم. یکی بن شدنی دائمی و یکی بن شدن موقت. اگه بن دائمی بشید، اون اکانتتون دیگه بر نمیگرده (مگر در مواردی که ادمین اشتباه کرده باشه، و خوب... بتونید اشتباهش رو بهش بقبولونید که کم اتفاق میافته) و باید یه اکانت دیگه بسازید و از صفر شروع کنید. اگر بصورت موقت بن شده باشید هم که خوب بعد از مهلتی که ادمین مشخص کرده به بازی برخواهید گشت.
بازی آنلاین تحت مرورگر، بسیار زیاده. تریبال وارز... آی کاریم و تراویان نمونه های خوبش هستن. ولی از نظر من ایریپابلیک دومی نداره! :love: