یعنی من اگه یکی برام دعوت نا مه بفرسته بازم می تونم با کامپیوتر خورم با همون ای پی دوباره بازی کنم
Printable View
یعنی من اگه یکی برام دعوت نا مه بفرسته بازم می تونم با کامپیوتر خورم با همون ای پی دوباره بازی کنم
آره داداش بازی کن، مشکلی پیش نمیآد
یکی از بچه ها بعد از اینکه 5 بار بن شد و بازم اکانت ساخت، از طرف ادمین یه نامه دریافت کرد که بهش گفته بود دیگه حق نداره بازی کنه و کلا از بازی اخراج شده!! البته اون هنوزم داره بازی میکنه!!!!!!!!!! :lol:
راستی ملت انتخابات یادتون نره
ای ول تو خیلی باحالی پسر یوزره تو در ایریپابلیک چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا یکی می تونه یه دعوت نامه واسه این ای دی بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما خیلی چاکریم داداش
یوزرم هم Musketeer هست، لینکش هم تو امضام هست. هر کاری داشتی (اعم از کمک و هر چی دیگه) خودم در خدمتم.
ضمنا، فعلا بیخیال دعوت نامه بشید چون انگار ادمین دعوتنامه فرستادن رو بسته... ملت میفرستن، ولی دعوتنامه ای نمیرسه و فقط اینوایت هاتون به فنا میره!
راستی منم برگشتم ایران!! :love:
به ايران خوش اومدين
يك سوال داشتم امكانش هست كه گولد را بر عكس بر گردونيم تو كارت ؟
من میگم در صفحه اول قبل از لوگین شدن یه چیزی نوشته دعوت نامه مجانی من می گم حالا که شما نمی تونین دعوت نامه به من بدید برین اونجا در خواست یه دعوت نامه بدید واسه من خوده سایت این دعوت نامه رو می فرسته من چون بن شدم کلا این صفحه ی سایت فقط برام نوشته شما بن شدید
اگه یوزرم رو در اینده از شنا خواست alireza_hitler222 بزنید ایمیلم هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جان من یه جوری من وبیارین تو بازی بعدشم کسی هست که دیگه نخواد بازی کنه و بخواد بره اگه هست یوزر و پسش رو بده به من
اگه می شه سریع جوابمو بدین
مرسی عزیز...نقل قول:
به ايران خوش اومدين
يك سوال داشتم امكانش هست كه گولد را بر عكس بر گردونيم تو كارت ؟
متوجه سوالت نمیشم راستش! اگه منظورت اینه که گلد رو به ریال تبدیل کنی، بله میشه. تبدیل گلد به هر واحدی و هر واحدی به گلد، امکان پذیره.
عزیز الآن میرم پیگیری میکنم ببینم کسی اکانتی داره یا نه... تا ساعت 8-9 امشب صبر کن لطفا. به یکی دو نفر که میدونم دعوتنامه براشون مهم نیست هم میگم برات اینوایت بفرستن. خبر رسیده که احتمال اینکه به Gmail دعوتنامه برسه بیشتره!! :1. (27): حالا چه ربطی داره نمیدونم! ولی اگه میتونی یه آدرس از جیمیل بده مطمئنترهنقل قول:
من میگم در صفحه اول قبل از لوگین شدن یه چیزی نوشته دعوت نامه مجانی من می گم حالا که شما نمی تونین دعوت نامه به من بدید برین اونجا در خواست یه دعوت نامه بدید واسه من خوده سایت این دعوت نامه رو می فرسته من چون بن شدم کلا این صفحه ی سایت فقط برام نوشته شما بن شدید
اگه یوزرم رو در اینده از شنا خواست alireza_hitler222 بزنید ایمیلم هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جان من یه جوری من وبیارین تو بازی بعدشم کسی هست که دیگه نخواد بازی کنه و بخواد بره اگه هست یوزر و پسش رو بده به من
دوستان خونه داشتن به چه دردی می خوره؟