خواننده خوبي بود
خدا بيامرزتش
چقدر هم جوون بود . آهنگ ناصريا هم كه خونده بود خيلي زمان خودش گرفته بود.
خواننده خوبي بود
خدا بيامرزتش
چقدر هم جوون بود . آهنگ ناصريا هم كه خونده بود خيلي زمان خودش گرفته بود.
SONYERRICSSON W810i User
Sonyericsson FUN
حق آب و گل داره
راست ميگه . آخر آهنگ بود. خدا بيامرزشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
حق آب و گل داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداوند به خانواده ایشان صبر بده و انشالله در آن دنیا شامل شفاعته مولا علی بشه .
خدا بیامز چقدر جوون بود که مرد......
عضو VIP شهر سختافزار
منم به خانواده ایشان تسلیت میگم
خداوند متعال بیامرزد
6 شرور که با کمين در اطراف مدارس دخترانه و پس از فريب دانش آموزان ، آنها را مورد آزار و اذيت قرار مي دادند و با تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، آنها را تهديد مي کردند، در يک عمليات ويژه از سوي پليس آگاهي دستگير شدند.
داديار سليماني روز گذشته با اشاره به اين خبر به خبرنگار ما گفت: چندي پيش دختر نوجواني با مراجعه به ماموران انتظامي در شرق تهران ، با ارائه شکايتي عنوان کرد: از چندي پيش جواني به هويت سعيد با قرار گرفتن در راه مدرسه ، به من ابراز علاقه مي کرد و يک روز او از من خواست تا به اتفاق به نزد مادرش برويم تا او مرا به خانواده اش معرفي کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دختر شاکي افزود: پس از آن همراه سعيد عازم خانه اش شدم ، در اين محل او به اتفاق 4 نفر از دوستانش به من حمله ور شد و پس از آزار و اذيت و تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، مرا تهديد کردند در صورتي که بخواهم عليه آنها شکايت کنم ، فيلمهاي تهيه شده را در مدرسه و محل سکونتم پخش خواهند کرد.
دختر نوجوان در ادامه گفت: پس از چند روز سعيد و دوستانش با قرار گرفتن در سر راه مدرسه ، از من خواستند تا با اغفال دوستان هم مدرسه اي ، آنها را به دام کشيده و با اعضاي باند آشنا کنم.
اولين دستگيري
داديار جنايي تهران افزود: پس از اين شکايت ، ماموران در اولين اقدام ، سعيد را دستگير و او را براي ادامه تحقيقات به دادسراي جنايي تهران منتقل کردند.
سليماني اضافه کرد: با تحقيق از سعيد، معلوم شد وي به اتفاق 5نفر از دوستانش پس از پرسه زدن در اطراف مدارس دخترانه در شرق تهران ، آنها را به بهانه مختلف ، از جمله خواستگاري ، به مخفيگاه خود کشانده و سپس به صورت دسته جمعي مورد تعرض قرار مي دهند.
ردپاي يک دختر
داديار سليماني تصريح کرد: با صدور دستور قضايي مبني بر تحقيق از متهم ، مشخص شد يک دختر دانش آموز در فريب دوستان هم مدرسه اي خود نقش دارد که بلافاصله دستور دستگيري اين دختر نيز صادر شد و ماموران او را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
اين دختر در تحقيقات عنوان کرد وي اولين قرباني اعضاي اين باند است و پس از فريب از سوي متهمان ، براي پيشگيري از انتشار تصاوير غيراخلاقي که از او تهيه شده است ، ناخواسته اقدام به همکاري با اعضاي باند کرده است.
دستگيري 4 عضو باند
سليماني در ادامه افزود: پس از ثبت اين اظهارات ، ماموران در مرحله بعد 4 عضو ديگر اين باند را يکي پس از ديگري شناسايي و آنها را دستگير کردند و در بررسي تلفن همراه آنها ، تصاوير غيراخلاقي مربوط به متهمان آشکار شد.
داديار جنايي تاکيد کرد: در حال حاضر يکي از اعضاي باند که عملکرد مجرمانه اش بيش از ساير متهمان است ، متواري است و تلاش براي دستگيري وي ادامه دارد.
هشدار
داديار جنايي با هشدار به خانواده ها و دانش آموزان ، از آنها خواست از اعتماد به افراد غريبه که بعضا در پوشش خواستگار و ابراز علاقه ، قصد سودجويي دارند، جدا خودداري کنند و در صورت بروز مشکل ، بدون واهمه از تهديدهاي افراد شرور و مجرم ، با مراجعه به دادسرا و يا ماموران انتظامي ، موضوع را اطلاع دهند.
منبع ( جام جم)
5 همدست جوان شيكپوشي كه با اغفال دختران دانش آموز ، آنها را به خانه شيطاني كشانده و بعد از تهيه فيلم وعكس مستهجن، آنها را براي تهديد در اختيار همدستانش قرار مي داد در عمليات ضربتي كارآگاهان اداره پنجم آگاهي دستگير شدند.
پرونده اين 6 جوان شيطانصفت كه تا كنون چندين دختر دانش آموز مقطع راهنمايي را به اين شيوه مورد آزار قرار دادهاند، بعد از دستگيري با دستور ويژه اي در اختيار شعبه دوم دادسراي جنايي تهران و شعبه 77 دادگاه كيفري قرار گرفت.
بنابراين گزارش دستگيري اين 6 جوان اغفالگر هنگامي دردستور كار پليس قرارگرفت كه خانواده دختر12 ساله اي با طرح شكايتي در اداره پنجم آگاهي تهران مدعي شدند چند جوان، دختر آنها را مورد آزار قرار داده اند.
در بازجويي از اين دختر، وي در توضيح ماجراي سياهي كه برايش رخ داده بود به كارآگاهان گفت: مدتي قبل پسرجواني كه ظاهر بسيار جذابي داشت با خودروي مدل بالاي خود در راه رفتن به مدرسه مزاحمم شد. او هر بار با بيان اينكه به من دلبسته و قصد ازدواج با مرا دارد،مزاحمم مي شد، اوايل توجهي به حرفهايش نميكردم اما بالاخره وقتي اصرار او را ديدم فريب حرفهايش را خوردم و پس از آنكه سوارخودرواش شدم بي توجه به دام وحشتناكي كه اين جوان برايم پهن كرده بود همراه او به خانه مجردياش رفتم و در آنجا بود كه اين جوان و 2 دوست ديگرش مرا مورد آزار قرار دادند.
دختر دانش آموز ادامه داد: نقشه كثيف اين 3 جوان به همين جا ختم نشد ، چند روز بعد 2 جوان ديگر كه بعدا فهميدم از دوستان جوان خوش تيپ هستند ، در مسير مدرسه سد راهم شده و با بيان اينكه فيلم وعكس هايي از من در اختيار دارند تهديد كردند اگر همراه آنها نروم، تصاوير را براي خانواده و مدرسه ام ميفرستند و با اين شگرد بار ديگر مرا به خانه وحشت كشاندند.
با بررسي اظهارات اين دختر، دستگيري متهمان در دستوركار پليس قرار گرفت و هنگامي كه يكي از جوانان اغفالگر شناسايي و دستگير شد درتحقيقات پليسي مخفيگاه همدستانش را لو داد. اين متهم چند روز بعد از دستگيري، درحالي كه هنوز اعضاي ديگر بانددستگيرنشده بودند، وقتي براي بازجويي به دادسراي جنايي انتقال يافت، قصد داشت با پريدن از پنجره طبقه دوم دادسرا فرار كند؛ ولي ناكام ماند.
كارآگاهان اداره 5 آگاهي هفته گذشته با انجام چند عمليات جداگانه در شرق پايتخت 5 متهم ديگر اين پرونده را نيز بازداشت كردندكه متهمان تاكنون به 4 مورد فريب دختران نوجوان به همين روش اعتراف كرده اند. ( همشهری آنلاین
خدا لعنتشون کنه. اگه تعداد تلفات بالا باشه احتمالا اعدام میشن.
مقارن ساعت 7 صبح امروز، چهارشنبه در اقدامي ناجوانمرداه و خرابكارانه بر اثر انفجار بمب كارگذاشته شده در پیکانی در نزدیکی اتوبوس متعلق به كاركنان نيروي زميني سپاه زاهدان، 24 تن كشته يا زخمي شدند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، اين اقدام تروريستي در تقاطع بلوار ثارالله در منطقه احمدآباد حوالي شهرك نسترن زاهدان روي داد كه بر اثر آن از مجموع 24 سرنشين اتوبوس احتمالا حدود 8 تا 10 نفر شهيد و بقیه زخمي شدهاند و پيكر تمامی شهدا و زخمی ها به بیمارستان منتقل شده است.
در اين عمليات تروريستي، يك خودرو سواري پيكان كه داراي 4 نفر سرنشين بود، به بهانه اينكه خودرو خراب شده، مقابل اتوبوس كاركنان سپاه توقف نمود كه در همين حين سرنشينان خودرو پيكان از خودرو خارج و بلافاصله خودرو پيكان منفجر شد.
با سرعت عمل گروه تحقیق، 2 نفر از موتورسواران که از انفجار اتوبوس حامل نیروهای سپاه مشغول فیلمبرداری بودند، بازداشت شدند.
گفته میشود در آثار به جا مانده از مسافران اتوبوس، دو کارت شناسايی که یکی متعلق به یکی از پرسنل نیروی انتظامی و دیگری متعلق به یک پزشک بوده، یافته شده است.
احتمال ميرود گروهكهاي تروريستي از جمله گروهك تروريستي طرفدار عبدالمالك ريگي كه از اشرار باسابقه منطقه بوده و عامل جنايات تروريستي پاسگاه گدار، ناقوك سراوان و تاسوكي زابل است، در اين غائله نقش داشته باشند.
يكي از افراد دستگير شده در نظر داشت با عمليات انتحاري، قبل از رسيدن نيروهاي امنيتي اقدام به منفجر كردن خود و مواد منفجره كه همراه خود داشت نمايد كه قبل از هر اقدامي دستگير شد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks