پرونده پسر ۱۶ ساله افغانی كه با ضربات چاقو شوهر خواهر معتاد خود را به قتل رسانده بود با صدور كیفر خواست به دادگاه كیفری استان تهران فرستاده شد.
حدود ساعت ۲ بامداد جمعه ۳۱ شهریور سال گذشته به بازپرس حسینی كشیك ویژه قتل تهران خبر رسید كه جسد مردی افغانی به نام اعظم داخل خانه اش واقع در شهرك كاروان تهران پیدا شده است.
در تحقیقات اولیه مشخص شد كه شب حادثه همسر و ۴ فرزند مقتول در خانه نبوده اند و از آنجا كه مقتول با برادر همسرش به نام اصغر اختلاف و سابقه درگیری داشت ماموران به سراغ اصغر رفتند اما معلوم شد وی متواری شده است .بدین ترتیب تلاش برای دستگیری اصغر ادامه یافت تا اینكه وی صبح روز بعد با پای خود به كلانتری رفت و اعتراف كرد كه اعظم را او كشته است.
اصغر كه ۱۶ سال دارد و در یك خیاطی كار می كند در اظهارات خود گفت : خواهرم ۱۰ سال بیشتر نداشت كه پدرم او را به عقد اعظم در آورد. اعظم مردی معتاد و بیكار بود خواهرم ۲دختر و ۲پسر به دنیا آورد اما شوهرش آنها را وادار می كرد سر چهارراهها آدامس بفروشند یا گدایی كنند.
من از اینكه میدیدم خواهرم و بچه های كوچكش باید گدایی كنند و بعد پول هایشان را به اعظم بدهند تا او خرج اعتیادش كند خیلی رنج می بردم چندین بار با او صحبت كردم و حتی با هم درگیر شدیم اما فایده یی نداشت تا اینكه از یك هفته قبل تصمیم گرفتم اعظم را بكشم. جمعه شب به خانه آنها رفتم خواهرم و بچه هایش خانه نبودند من هم با اعظم درگیر شدم و با چاقو چند ضربه به شكمش زدم بعد فرار كردم و به قزوین رفتم از آنجا به خانواده ام تلفن كردم و ماجرا را گفتم اما آنها گفتند اعظم نمرده و حالش خوب است من هم باور كردم و به تهران برگشتم و تصمیم گرفتم خودم را به پلیس معرفی كنم اما حالا فهمیدم كه او را كشته ام.
با تكمیل تحقیقات، پرونده با صدور كیفرخواست به دادگاه كیفری استان تهران فرستاده شد.
خبرگزارى فارس

Bookmarks