جنایت در آرایشگاه مردانه

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسر نوجوانی که در پی یک لحظه عصبانیت مشتری آرایشگاه محل کارش را به قتل رسانده بود، خودش را تسلیم پلیس کرد.
ساعت ۳۰/۲۰ روز دوشنبه ماموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار از طریق مرکز فوریت های پلیسی در جریان مرگ مشکوک مرد جوانی در بیمارستان قرار گرفتند و با حضور در آنجا متوجه شدند متوفی جوان ۲۵ ساله یی به نام شاهین است که آثار اصابت ۴ ضربه چاقو روی پیکرش مشهود است.
پزشکان بیمارستان در جریان تحقیقات علت مرگ شاهین را شدت جراحات اعلام کردند و گفتند به رغم تلاش های انجام شده به خاطر خونریزی شدید این جوان موفق به نجات جان او نشدند.
پس از آن که مشخص شد شاهین به قتل رسیده است موضوع به حسین اصغرزاده- بازپرس ویژه قتل- اطلاع داده شد و به دستور وی تیمی از ماموران اداره پلیس آگاهی تهران بزرگ تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کردند.
کارآگاهان با بازجویی از افرادی که مقتول را به بیمارستان رسانده بودند متوجه شدند شاهین در جریان یک نزاع در آرایشگاهی در خیابان ۱۱ متری امیریه از پای درآمده است. پس از حضور پلیس در محل جنایت بازجویی از شاهدان عینی آغاز شد و آنان نوجوان ۱۷ساله یی به نام کمال را که شاگرد آرایشگاه بود به عنوان عامل جنایت معرفی کردند و گفتند وی پس از ارتکاب قتل به سرعت متواری شد. پس از افشای هویت مقتول کاوش های پلیس برای به تله انداختن وی آغاز شد و ساعاتی بعد در حالی که کارآگاهان به دنبال ردپایی از کمال بودند این نوجوان خودش را تسلیم پلیس کرد.
کمال که از جرم خود به شدت اظهار پشیمانی می کرد، گفت؛ شاهین به عنوان مشتری به آرایشگاه آمده بود اما حالت طبیعی نداشت و بعد از چند دقیقه بر سر موضوعی با صاحب آرایشگاه درگیر شد و ما وساطت کردیم و شاهین از مغازه بیرون رفت.
ما فکر کردیم که دیگر این غائله خاتمه یافته است اما دقایقی بعد شاهین دوباره بازگشت و به سراغ صاحب مغازه رفت و بار دیگر با او درگیر شد. شاهین این بار چاقویی در دست داشت و می خواست به صاحبکارم حمله کند و در این میان تلاش ما برای جلوگیری از این کار بی فایده بود. در نهایت من که به شدت عصبانی شده بودم وارد درگیری شدم و در یک لحظه نمی دانم چه کسی چاقو به دستم داد و من با چاقو چند ضربه به شاهین زدم. آن لحظات اصلاً متوجه رفتارم نبودم و وقتی به خودم آمدم که مرد جوان به زمین افتاد. کف مغازه با خون فرش شده و شاهین به شدت بدحال بود.
من نیز از ترس پا به فرار گذاشتم. متهم به قتل اظهار کرد؛ در تمام این ساعاتی که فراری بودم آرزو می کردم اتفاقی برای شاهین نیفتد و او زنده بماند اما در نهایت به من خبر رسید وی مرده است. به شدت دچار عذاب وجدان شده بودم و نمی دانستم باید چه کار کنم برای همین تسلیم شدن را بهترین راه حل دیدم. پس از اعترافات کمال وی به دستور بازپرس اصغرزاده بازداشت شد و به زودی تحقیقات قضایی از این نوجوان آغاز می شود.

روزنامه اعتماد