در دو ماه گذشته یعنی از آغاز دی ماه، فرماندهی انتظامی شهرستان ورامین هر روز اخباری را مبنی بر كف زنی فردی مقابل شعبات مختلف بانكها دریافت می كرد.
با آغاز تحقیقات از تعدادی از شكات، پلیس پی برد: متهم، مردی ۵۷ ساله بوده كه به سراغ مشتریانی رفته است كه همه آنها در حال نقد كردن چك پول و یا بیرون كشیدن موجودی از حساب بانكی شان بوده اند.
بدین ترتیب كارآگاهان با استفاده از چهره نگاری توانستند چهره متهم كه مردی میانسال بود را در میان تصاویر متهمان سابقه دار كف زن شناسایی كنند و در این میان هویت حمید، كف زن سابقه داری كه به تازگی در دی ماه با جلب رضایت شاكی با دستور مرجع قضایی از زندان آزاد شده بود، برای پلیس احراز شد.با شناسایی هویت متهم، ماموران در اكیپ های مختلف مقابل بانكها وپست بانكهای شهرستان ورامین در كمین این سارق حرفه ای كف زن در انتظار نشسته و سرانجام توانستند، وی را در حال ارتكاب جرم دستگیر كنند.
احمد قاسم خانی، فرمانده انتظامی ورامین ضمن تأیید این خبر در تشریح جزییات بیشتر این پرونده گفت: با دستگیری حمید،مجبور به تكرار جرم شد و كارآگاهان پی بردند كه وی در چند صدم ثانیه در حالی كه به سادگی قابل رویت نیست،هنگام شمارش پول ها كف زنی می كند.وی افزود: بدین ترتیب با آغاز بازجویی ها، متهم درباره شیوه ارتكاب كف زنی به پلیس، گفت: با كمین داخل بانكها و پست بانكها، مشتریانی كه در حال نقد كردن پول بودند و یا موجودی حساب بانكی شان را دریافت می كردند را شناسایی می كردم و به آنها نزدیك می شدم تا بتوانم هنگام پشت نویسی چك یا امضاء به هر نحو ممكن پی به هویت فرد ببرم.این متهم در ادامه معترف شد: بدین ترتیب پس از این كه مشتری با دریافت وجه نقد از بانك خارج می شد، پس از دو دقیقه، دوان دوان خودم را به او می رساندم و با خطاب قرار دادن هویت مشتری، ابتدا اعتماد او را جلب كرده و سپس مدعی می شدم كه پول دریافتی كمتر از مبلغ اصلی بوده است، به طوری كه با شمارش مجدد وجوه مربوط به مشتری در حالی كه اقدام به كف زنی می كردم، وجه نقد را به او برگرداننده و از او می خواستم مبلغ را شمارش كند كه وی نیز بلافاصله به كم بودن اصل پول اشاره می كرد.
این كف زن حرفه ای ادامه داد: در این هنگام با اظهار این كه كار كوچكی دارم، مشتری را در حالی روانه بانك می كردم كه خود، متواری می شدم.فرمانده انتظامی ورامین در ادامه به ایسنا گفت: حمید در برخی سرقت ها، خود را رییس بانك معرفی می كرده است و در این موارد با ادعای این كه مشتری یك وام بانكی برده، با این خبر خوش توجه مشتری را در خارج از بانك جلب كرده و هنگام شمارش وجوه نقد با دلایل واهی، راهی برای كف زنی پول های مشتریان پیدا می كرده است.وی خاطرنشان كرد: در حالی كه در كمتر از یك ماه از آزادی این متهم ۵۷ ساله می گذرد، وی به ۶۰ فقره كف زنی به این شیوه در حالی اعتراف كرده است كه ۳۰ شاكی تاكنون توانسته اند وی را شناسایی كنند.

روزنامه ابرار