-
RE: اخبار حوادث...
زني پس از قتل همسرش گفت: مرا مجبور به اعمال غيراخلاقي ميكرد
يكشنبه 29 بهمن 1385 - ايسنا
زني كه در جريان رابطه غيراخلاقي با همدستي مردي، شوهرش را در مياندوآب به قتل رسانده بود در بازجوييهاي پليسي مدعي شد كه همسرش، او را وادار به خودفروشي ميكرده است.
به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، بيستم بهمن ماه سال جاري، با كشف جسد مردي به نام «كريم» در يكي از روستاهاي شهرستان مياندوآب، مردي به نام «سيروس» به اتهام قتل دستگير و به آگاهي شهرستان انتقال داده شد.
اين در حالي بود كه همسر مقتول به نام «ليلا» نيز شناسايي و به اداره آگاهي منتقل شد و در جريان تحقيقات به عمل آمده با اعتراف به داشتن رابطه غيراخلاقي با «سيروس»، وي را به عنوان قاتل همسرش معرفي كرد، اما متهم در جريان بازجوييها با انكار قتل، سرنخهاي جديدي در اختيار ماموران قرار داد و ظن آنها را متوجه «ليلا» كرد.
با به دست آمدن اين سرنخ، پليس همسر مقتول را با هماهنگيهاي لازم و به صورت بلاقيد آزاد كرد و به صورت نامحسوس تحت نظر قرار داد.
به نوشته سايت پليس، به اين ترتيب ماموران پليس متوجه شدند كه «ليلا» پس از آزادي با مردي به نام «اباذر» تماس گرفته و با او قرار ملاقات گذاشته است و اين در حالي بود كه رفت و آمدهاي مشكوك همسر مقتول با اين مرد، ظن ماموران را برانگيخت تا اين كه در يك عمليات غافلگيرانه «اباذر» را دستگير كردند.
«اباذر» در جريان بازجوييهاي صورت گرفته مدعي شد كه «ليلا» را نميشناسد و منكر هر گونه ارتباط با او شد، اما در مواجهه با مدارك و شواهد ارايه شده لب به اعتراف گشوده و به رابطه غيراخلاقي با «ليلا» و ارتكاب به قتل با همدستي وي اعتراف كرد.
به نوشته سايت پليس متهم در خصوص انگيزه قتل «كريم» ادعا كرد: «كريم»، مردي لاابالي بود و «ليلا» از اين كه به اصرار او در اختيار مردان غريبه قرار ميگرفت، از «كريم» متنفر بود و چندين بار اين قضيه را با من مطرح كرده بود و از من ميخواست تا «كريم» را از زندگياش حذف كنم.
«اباذر» ادامه داد: سرانجام با اصرار «ليلا» بر قتل همسرش به همراه او به محل كار «كريم» رفتيم و من با دو ضربه كاري با چوب به پشت سر او زدم و در حالي كه جسد بيجانش در كنار جاده افتاده بود، از محل متواري شدم.
با اعتراف متهم، «ليلا» مجددا دستگير شد و به قتل شوهرش با همدستي «اباذر» اعتراف و اظهار كرد: چنانچه «اباذر» قبول نميكرد تا «كريم» را بكشد، با تهيه اسلحه از فردي به نام «سهراب»، خودم، او را ميكشتم.
به اين ترتيب «سهراب» نيز دستگير شد و با هماهنگي مقامات قضايي، منزل او مورد بازرسي قرار گرفت و دو قبضه اسلحه كمري شاهكش بدون گلوله كشف و ضبط شد.
بر اساس اين گزارش تمامي متهمان اين پرونده («ليلا» و «اباذر» به اتهام قتل، «سهراب» به اتهام نگهداري اسلحه غيرمجاز و «سيروس» به دليل رابطه نامشروع با همسر مقتول) با قرار صادره، روانه زندان شدند
-
آدمربايان پس از 57 ساعت پسربچه 8 ساله را رها كردند
يكشنبه 29 بهمن 1385 - ايسنا
در پي ربوده شدن پسربچه 8 ساله در قلهك و آغاز تحقيقات كارآگاهان اداره يازدهم آگاهي تهران براي شناسايي عامل يا عاملان آدمربايي، شب گذشته گروگانگيران با رها كردن اين كودك متواري شدند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 16:30 روز چهارشنبه 25 بهمن ماه، خدمتكار خانهاي در قلهك طي تماسي با ماموران كلانتري 124 «قلهك» اعلام كرد كه مردي با وي تماس گرفته و اعلام كرده است كه «روزبه» كودك 8 ساله اين خانواده را ربوده است.
بر اساس اين گزارش «روزبه» كه دانشآموز مدرسه ابتدايي هدايت است، ساعت 13:30 در مسير مدرسه به خانه و در خيابان «قبا» در شريعتي ربوده شده بود.
مرد آدمربا به خدمتكار گفته بود كه به پدر «روزبه» خبر ربوده شدن فرزندش را بدهد كه در اين حال خدمتكار، شماره تلفن محل كار «محمود»، پدر كودك را به وي داده بود
.
در حالي كه «محمود» براي يك ماموريت كاري به اصفهان رفته بود، آدمربا طي تماس با همكاران وي اعلام كرد كه در قبال دريافت 150 ميليون تومان كودك را آزاد ميكند.
اين در حالي بود كه فرد تماس گيرنده در تماسهاي بعدي خود با پدر «روزبه» به دريافت مبلغ 150 هزار تومان راضي شده بود.
با آغاز تحقيقات پليسي در اين خصوص، ساعت 23 شب گذشته 27 بهمن ماه، ماموران پليس متوجه شدند كه گروگانگيران با رها كردن پسربچه مقابل بيمارستان تهرانپارس طي تماسي با خانواده وي، موضوع را اطلاع داده و متواري شدهاند.
سرهنگ خوئيني، معاون مبارزه با جرايم جنايي آگاهي تهران با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: تيم ويژهاي از كارآگاهان اداره مبارزه با آدمربايي، تحقيقات پليسي را براي شناسايي و دستگيري عامل يا عاملان اين گروگانگيري در دستور كار قرار دادهاند
.
وي افزود: اين درحاليست كه «روزبه» در جريان تحقيقات به ماموران گفت كه متهمان در تمام مدت چشمانش را بسته و به يك ساختمان منتقل كرده بودند
-
پسر جوانی که متهم است در یک درگیری در سفره خانه یی سنتی جوانی را با ضربات چاقو به قتل رسانده است، روز گذشته در جلسه محاکمه اش اتهام قتل را پذیرفت.
در ابتدای جلسه دادگاه که در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد. محمد شهریاری نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و در توضیح کیفرخواست گفت؛ ساعت ۲۲ روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری به ماموران خبر دادند، درگیری شدیدی در نزدیکی یک سفره خانه در قلمستان کرج اتفاق افتاده است. بلافاصله ماموران در محل حاضر و با جسد غرق در خون پسر ۲۰ ساله یی به نام اسماعیل که در خیابان رها شده بود، مواجه شدند. ماموران در بررسی های خود دریافتند، درگیری از داخل سفره خانه سنتی آغاز شده و به خیابان کشیده شده است.
پلیس برای به دست آوردن سرنخی از عامل قتل تحقیقات خود را از کارگران رستوران آغاز کرد و متوجه شد، ضربه مرگبار را جوان ۱۹ ساله یی به نام مجید که در آن سفره خانه سنتی کار می کند به مقتول وارد کرده است.
بنابراین مجید دستگیر شد و مورد بازجویی قرار گرفت. وی لب به اعتراف گشود و گفت؛ روز حادثه اسماعیل و چند نفر از دوستانش وارد سفره خانه شدند و خواستند تا به آنها چاقو بدهیم تا هندوانه یی را که همراه داشتند بخورند، من هم برایشان چاقو بردم، بعد از اینکه هندوانه شان را خوردند، روی تختی که نشسته بودند، دراز کشیدند. مسوول سفره خانه به من گفت تذکر دهم که بلند شوند، چون خانواده در آنجا نشسته بود و یک مکان مجردی نبود که هر کاری دوست دارند، بکنند، اما وقتی من تذکر دادم آنها ناراحت شدند و من و برادرم آنها را از سفره خانه بیرون کردیم. بعد هم درگیری به خارج از سفره خانه کشیده شد. من برای اینکه اسماعیل را بترسانم، چاقویی را که روی تخت بود برداشتم و بیرون رفتم و با آن ضربه یی به اسماعیل زدم.
شهریاری ادامه داد؛ با توجه به اینکه متهم خود به قتل اقرار کرده و مدارک موجود در پرونده نیز بر آن صحه می گذارد تقاضای صدور حکم قانونی را دارم.
سپس اولیای دم در جایگاه حاضر شدند و برای متهم تقاضای صدور حکم قصاص کردند. قاضی کوه کمره یی در ادامه جلسه محاکمه از متهم خواست تا در جایگاه حاضر شود و از خود دفاع کند. او گفت؛ اتهام قتل عمد را قبول ندارم، چون من نمی خواستم اسماعیل را بکشم. وقتی آنها از سفره خانه بیرون رانده شدند با الفاظ رکیک شروع به فریاد زدن کردند. من هم برای اینکه آنان را از محل دور کنم با چاقو به سوی اسماعیل رفتم. نمی خواستم او را طوری بزنم که بمیرد، فقط می خواستم ضربه یی بزنم که برود. سپس ۵ قاضی شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران برای صدور رای پرونده وارد شور شدند.
روزنامه اعتماد
-
اعضای شبكه بزرگ فروش نوزادان دركشور پس از دستگیری به فروش ۱۴۵ نوزاد اعتراف كردند.
این باند از یك پزشك، ۳ ماما ، ۳ پرستار و دو كارمند ثبت احوال تشكیل شده بود كه از سوی ماموران وزارت اطلاعات در اصفهان دستگیر شدند.
● آغاز تحقیقات
ماموران اداره اطلاعات اصفهان از حدود یك سال قبل متوجه فعالیت اعضای یك شبكه فروش نوزادان در شهرستان اصفهان شدند.اعضای این باند نوزادان را به زوجهای نابارور به مبلغ۱۰ میلیون تومان میفروختند.
در بررسی ماموران مشخص شد این شبكه ۹ عضو متشكل از یك پزشك، ۳ ماما، ۳ پرستار و دو كارمند ثبت احوال دارد.
با تكمیل تحقیقات مقدماتی موضوع به طباطبایی دادستان عمومی و انقلاب اصفهان اطلاع داده شد و او این پرونده را برای رسیدگی به شعبه سوم بازپرس دادسرا فرستاد.
محمدرضا مفیدیان بازپرس پرونده پس از مطالعه پرونده دستور بازداشت تمام اعضای باند و شناسایی خریداران و فروشندگان نوزاد را صادر كرد.
● فروش ۱۴۵ نوزاد
در بازجویی از اعضای باند مشخص شد ، سردسته باند یك پزشك است.این مرد پس از تولد نوزادان آنها را به فروش میرساند.
۳ ماما نیز برای او خریداران و فروشندگان را شناسایی میكردند.
اعضای این باند در ابتدا زوجهایی را كه به خاطر فقر مالی قادر به نگهداری نوزاد خود نبودند و یا دخترانی را كه ناخواسته باردار میشدند شناسایی میكردند.
پس از شناسایی فروشندگان نوزاد، اعضای باند به دنبال خریداران گشته و آنها را از بین زوجهای نابارور شناسایی میكردند.
آنها با دریافت ۱۰ میلیون تومان نوزادان را به زوجهای نابارور میفروختند و حدود یك میلیون تومان از این پول را به فروشندگان می دادند.
پس از شناسایی خریدار و فروشندگان سردسته باند وارد عمل میشد. او با كمك ۳ پرستار، زن باردار را در كلینیك خود بستری میكرد. او سپس با گرفتن آدرس و مشخصات فروشنده عمل زایمان را انجام میداد.
پس از زایمان حلقه آخر این زنجیر فعالیت خود را آغاز میكرد. سردسته باند برای نوزادان گواهی ولادت جعلی با مهر بیمارستان و یا زایشگاه تهیه میكرد و آن را به اعضای باند در اداره ثبت احوال می داد.
دو عضو این باند كه كارمند ثبت احوال بودند در ادامه با مدارك جعلی تولد نوزاد و مدارك زوج خریدار، برای نوزادان به نام زوج خریدار شناسنامه صادر میكردند.
ماموران همچنین در بررسی محل فعالیت اعضای این باند تعداد ۱۴۵ پرونده فروش نوزاد كشف كردند.
● درآمد ۵ میلیاردی
به گفته یك مقام آگاه اعضای این باند بیش از پنج میلیارد تومان از این راه درآمد بدست آورده بودند.
وی افزود: سردسته این باند مشتریان خود را از میان بیمارانی كه به او و ۳ مامای عضو باند مراجعه میكردند شناسایی میكرد و حدود هفت سال فعالیت داشتند.
بازپرس پرونده پس از تكمیل تحقیقات و شناسایی نوزادان شناسنامههای آنها را باطل كرد.
محمدرضا مفیدیان بازپرس پرونده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس با تایید خبر افزود: اتهام خریداران نوزادان استفاده از سند مجعول و معاونت در جعل است. اتهام اعضای باند نیز خرید و فروش نوزاد، تحصیل مال نامشروع، استفاده از سند جعلی و معاونت در جعل است.
وی ادامه داد: تحقیقات روی این پرونده پایان یافته و كیفر خواست متهمان آنها صادر شده است.
مفیدیان درخصوص وضعیت اعضای این باند نیز گفت: اعضای این باند در ابتدا روانه زندان شدند اما پس از بازجویی برای آنها قرار وثیقه صادر شد كه با سپردن وثیقه از زندان آزاد شدند.
این مقام قضایی در هشداری به شهروندان گفت: در این پرونده خریداران نوزاد خیلی متضرر شدند. مردم باید مراقب باشند در چنین مواردی به صورت قانونی و با تنظیم دادخواست، حضانت و سرپرستی فرزند مورد نظر خود را برعهده بگیرند تا دچار مشكل نشوند.
گزارش: خبرگزارى فارس
-
کرلاهبردار طمعكار كه درمدت چند ماه به كلاهبرداری ۴۰۰ میلیون تومانی از بازاریان دست زده بود، وقتی قصد داشت به كلاهبرداری ۲ میلیاردی از یك موسسه خیریه دست بزند، در محاصره پلیس قرار گرفت.
در نخستین ماههای امسال، كارآگاهان پلیس پایتخت از كلاهبرداری ۴۰۰ میلیون تومانی یك مرد جوان كه پس از اجاره كردن یك گاراژ به كلاهبرداری از تجار و كسبه تهرانی دست زده بود اطلاع پیدا كردند.
شاكیان در توضیح نحوه كلاهبرداری مرد جوان گفتند: وی مدتی قبل گاراژ بزرگی را در نزدیكی میدان محمدیه كرایه كرد، ما محموله های خود را كه اكثرا برنج و مواد خوراكی بودند در آنجا تخلیه كرده و به امانت در آنجا می گذاشتیم، اما صبح امروز وقتی به گاراژ رفتیم متوجه شدیم او نیمه شب گذشته با استفاده از چند كامیون تمامی محمولههارا كه دهها میلیون تومان ارزش داشت بارگیری كرده و از آن زمان متواری شده است.
در حالی كه بررسی ها برای شناسایی مرد جوان آغاز شده بود مرد كلاهبردار با فروش اموال مسروقه ، مركز طبخ غذای بزرگی درمنطقه نارمك به راه انداخت و بار دیگر با نقشه ای جدید دست به كلاهبرداری تازهای زد .
این كلاهبردارحرفه ای این بار با استفاده از چك های مسروقه وجعلی مقادیر زیادی مواد خوراكی را به بهانه استفاده در مركز طبخ غذای خود خریداری كرد، اما قبل از سررسید چكها و پس از فروش اجناس خریداری شده به رستورانهای دیگر متواری شد.
سرهنگ داوودسلطانی، معاون آگاهی تهران روز گذشته با تایید خبر دستگیری این مرد كلاهبردار گفت: وقتی كارآگاهان اداره ۱۷ آگاهی پایتخت كه جستجو برای دستگیری مرد كلاهبردار را در دستور كار خود داشتند، در مسیر تحقیقات خود به مركز طبخ غذای قلابی مرد كلاهبردار رسیده و متوجه شدند وی بار دیگر به كلاهبرداری چندصد میلیونی دست زده است ، پرونده به صورت ویژه تحت بررسی قرار گرفت.
این بار در حالی كه بررسیهای نامحسوس كارآگاهان نشان می داد مرد كلاهبردار در سومین نقشه خود قصد كلاهبرداری ۲ میلیاردی از یك موسسه خیریه را دارد، عملیات ویژهای برای دستگیری وی آغاز شده و پس از آنكه مخفیگاه متهم درخانه ای درخیابان طرشت شناسایی شد، وی درمحاصره پلیس قرارگرفته وبازداشت شد.
این گزارش حاكی است تحقیقات پلیسی از مرد كلاهبردار كه دارای ۳ سابقه كلاهبرداری است در اداره ۱۷ آگاهی پایتخت ادامه دارد.
همشهری آنلاین
-
یك مربی فوتبال در برابر اتهامی قرار گرفت كه در آن در نقش مأمور قلابی به اخاذی می پرداخت.
این مرد ورزشكار وقتی پشت فرمان خودرویش در حال صحبت با بی سیم بود، از سوی پلیس بازداشت شد.بنابر این گزارش، ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز ۲۸ بهمن ماه مأموران گشت پلیس آگاهی در یكی از خیابان های اصلی شهرك اكباتان، مرد جوانی را دیدند كه پشت فرمان خودروی تند رویی نشسته و بی سیمی در دست دارد.
با دستور پلیس، مرد جوان پا روی ترمز گذاشت و دقایقی بعد در حالی كه مأموران در بازرسی از خودروی وی بی سیم، باتوم و قمه ای به دست آورده بودند، او را به اتهام مأمور قلابی بازداشت كردند.كارآگاهان در بازجویی از مرد جوان شنیدند كه وی مربی فوتبال است و هیچ اطلاعی از وجود بی سیم، باتوم و قمه نداشته است.پرونده این مرد كه هنوز هرگونه اتهام مبنی بر ایفای نقش مأمور و اخاذی از قربانیان نقشه هایش را نپذیرفته است، در اختیار قاضی جعفری معاون دادستان در دادسرای امور جنایی تهران قرار گرفت.
این مربی فوتبال برای بررسی ادعاهایش و در حالی كه پلیس گزارش داده وی در حال استفاده از بی سیم بوده از سوی بازپرس روشن، رئیس شعبه سوم مورد تحقیق گرفته شده است تا جزئیات فعالیت پنهانی اش فاش شود.
روزنامه ايران
-
دزد تلفن همراه یك زن به هنگام فرار تصادف كرد و جان سپرد.ساعت ۲۲ و ۲۵ دقیقه شب ۲۶ بهمن ماه سرنشینان یك دستگاه موتوسیكلت در خیابان شهید رجایی در حال عبور از كنار یك زن كه با تلفن همراه خود مشغول صحبت بود، تلفن همراه او را قاپیدند و با سرعت پا به فرار گذاشتند.
راننده یك خودرو پیكان با دیدن این صحنه به تعقیب سارقان موتورسوار پرداخت و با قرار گرفتن سارقان در خط ویژه و حركت در جهت خلاف، راننده پیكان از ادامه این تعقیب باز ماند و یك موتورسوار دیگر به تعقیب سارقان فراری ادامه داد.حوالی میدان محمدیه درحالی كه موتورسواران سارق هر لحظه به سرعت خود می افزودند، ناگهان در اثر برخورد شدید با یك خودرو متوقف شدند. یكی از دزدان در دم جان سپرد و متهم دیگر به بیمارستان انتقال یافت.قاضی «جعفری» معاون دادستان تهران ضمن اعلام این خبر از افزایش سرقت گوشی تلفن همراه در ۲ماه اخیر در تهران خبر داد و گفت: بهتر است شهروندان گوشی های تلفن همراه خود را مجهز به بند كرده و هنگام صحبت كردن در خیابان مراقب كمین سارقان باشند.
روزنامه ايران
-
یك مأمور وظیفه شناس و امانت دار اهوازی بعد از پیدا كردن چك بانكی به مبلغ یك میلیارد و هجده میلیون ریال آن را به صاحبش رساند.
به گزارش پلیس، یكی از كارمندان یگان امداد فرماندهی انتظامی اهواز در روز چهارم دی ماه هنگامی كه از منزل خواهرش در كمپلو منازل سازمانی راه آهن خارج می شود، یك پلاستیك حاوی یك سری اسناد و مدارك یافت.او پس از بررسی محتویات پلاستیك متوجه وجود چك بانكی به مبلغ یك میلیارد و هجده میلیون ریال (صد و یك میلیون و هشتصد هزار تومان) شد و بلافاصله موضوع را صورت جلسه كرد و تحویل بازرسی این شهرستان داد تا از این طریق به دست صاحب آن برسد.
روزنامه ايران
-
دختر جوانی قبل از انجام عمل جراحی زیبایی بینی هنگام بیهوشی جان باخت.
ساعت ۱۷ عصر روز شنبه ۲۸ بهمن ماه مأموران كلانتری ۱۰۲ پاسداران، بازپرس ویژه كشیك قتل دادسرای امور جنایی تهران را در جریان مرگ دختر جوان ۲۰ ساله ای به نام «نوشین» به هنگام بیهوشی قبل از انجام عمل زیبایی قرار دادند.تحقیقات قضایی حاكی از آن بود این دختر جوان دچار بیماری قلبی بوده و در بیمارستان پس از بیهوش شدن و انتقال به اتاق عمل جان خود را از دست داده است. بازپرس كشیك قتل پس از اطلاع از این حادثه، دستور انتقال جسد به پزشكی قانونی را برای تعیین علت مرگ این دختر صادر كرد و به خاطر احتمال قصور پزشكی در مرگ این قربانی، پرونده برای تحقیقات به دادسرای ویژه جرایم پزشكی ارسال شد.
روزنامه ايران
-
● فرجام تلخ ازدواج زن ایرانی با مرد افغان
پلیس در یک بررسی علمی موفق شد زن ایرانی را که با همدستی چند نفر به خاطر نرفتن به افغانستان شوهر افغانش را به قتل رسانده بود، شناسایی و دستگیر کند.
اوایل بهمن ماه سال جاری به ماموران پلیس شهریار خبر دادند یک مرد افغان به طرز فجیعی در خانه اش به قتل رسیده است. بلافاصله ماموران در محل حاضر شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند، پلیس دریافت عامل یا عاملان قتل پس از ورود به خانه با ضربات چاقو عیسی ۴۳ ساله را به قتل رسانده اند و پس از به هم ریختن خانه مقداری چک پول نیز به سرقت برده اند. ماموران متوجه شدند هنگام قتل اقدس همسر ایرانی مرد افغان و دو دختر جوانش به نام های زهرا و فاطمه هم در خانه حضور داشتند.
محل قتل با مهارت خاصی صحنه سازی شده بود و پلیس بدون اینکه به رفتار خانواده عیسی شک کند، این فرضیه که قتل عیسی با انگیزه سرقت به وقوع پیوسته است را دنبال کرد، اما هیچ مظنونی در این رابطه شناسایی نشد در نهایت کار کارشناسی که از سوی اکیپ ویژه کارآگاهان شهریار انجام شد نشان داد قتل عیسی احتمالاً با انگیزه یی به جز سرقت به وقوع پیوسته است زیرا قاتل به راحتی توانسته بود وارد خانه شود. بنابر این اعضای خانواده عیسی تحت نظر قرار گرفتند و مشخص شد زهرا دختر ۱۹ ساله عیسی با یک پسر جوان ایرانی ارتباط دارد و این دو قصد دارند با هم ازدواج کنند، اما عیسی با این ازدواج مخالف بود و قصد داشت دخترش را به عقد مردی افغان درآورد.
به این ترتیب بررسی فرضیه قتل با انگیزه انتقام گیری هولناک در دستور کار پلیس قرار گرفت و بازجویی از اقدس همسر عیسی آغاز شد. او در تحقیقات هرگونه انتقام گیری را رد کرد و مدعی شد، انگیزه قاتلان سرقت بوده است. اما وقتی پلیس متوجه تناقض گویی های اقدس و دخترانش شد، وی را تحت بازجویی های فنی- پلیسی قرار داد و این زن سرانجام لب به اعتراف گشود و پرده از جنایت هولناک خود برداشت. وی گفت؛ ۲۰ سال پیش با عیسی ازدواج کردم، او یک مرد افغان بود با این حال عاشقش شدم و با او ازدواج کردم، حاصل این ازدواج دو دختر بود که حالا بزرگ شده و به سن ازدواج رسیده اند.
وی ادامه داد؛ زمانی اختلاف من و شوهرم شروع شد که عیسی تصمیم گرفت به افغانستان برگردد، او با اصرار زیاد خواست که همراهش بروم، اما من قبول نکردم، تا اینکه دختر بزرگم زهرا با یک پسر ایرانی آشنا شد، آنها همدیگر را دوست داشتند، او به خواستگاری دخترم آمد. همه ما راضی بودیم، اما عیسی به طور ناگهانی مخالفت کرد و گفت؛ می خواهد زهرا را به عقد مرد افغانی که از اقوام دورش است درآورد، اما دخترم راضی به این ازدواج نبود.
عیسی یک روز به خانه آمد و گفت، مقدمات کوچ دسته جمعی ما به افغانستان را فراهم کرده اما من هنگام ازدواجم شرط کرده بودم که از ایران خارج نمی شوم. به هر حال مخالفت من با عیسی فایده یی نداشت. او به من گفت اگر تو هم نیایی من بچه ها را خواهم برد، من هم که به شدت مستاصل بودم موضوع را با یکی از دوستانم که فانوس نام دارد درمیان گذاشتم.
اقدس در ادامه اعترافات هولناکش گفت؛ فانوس به من گفت فقط یک راه وجود دارد، آن هم این است که شوهرت را بکشی. حاضر بودم هر کاری بکنم اما به افغانستان نروم و دخترانم را هم به آنجا نفرستم. به همین خاطر پیشنهاد فانوس را پذیرفتم. قرار شد فانوس شخصی را پیدا کند که در قبال گرفتن مقداری پول عیسی را بکشد.
چند روز بعد به من گفت همه چیز آماده است. شب حادثه حدود ساعت یک بامداد بود که مطابق نقشه در را باز کردم تا قاتل وارد شود. من و دو دخترم از این مساله مطلع بودیم و منتظر نشسته بودیم. راس ساعت یک شهرام برادر ۱۹ ساله فانوس و مردی که حدوداً ۲۴ سال سن داشت و نامش آدریس بود وارد خانه شدند.زهرا و فاطمه به شدت ترسیده بودند، آنها به طور ناگهانی بالای سر عیسی رفتند و او را به قتل رساندند.بعد از من خواستند تا دست وپای عیسی را ببندیم و سپس همان طناب را دور گردنش هم بپیچیم. ما هم این کار را کردیم و بعد خانه را به هم ریختیم تا انگیزه قتل را سرقت جلوه دهیم.
پس از اعترافات اقدس تحقیقات گسترده پلیس شهریار برای شناسایی سایر عاملان قتل آغاز شد و در عملیاتی غافلگیرکننده فانوس زنی که نقشه قتل را طراحی کرده بود به اتفاق برادرش آرش و همدست دیگرش آدریس دستگیر شدند.
هم اکنون تحقیقات گسترده پلیس از تمامی متهمان پرونده همچنان ادامه دارد تا جزئیات این قتل هولناک روشن شود.
روزنامه اعتماد