نمرده. خوشبختانه زنده هست
Printable View
نمرده. خوشبختانه زنده هست
6 شرور که با کمين در اطراف مدارس دخترانه و پس از فريب دانش آموزان ، آنها را مورد آزار و اذيت قرار مي دادند و با تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، آنها را تهديد مي کردند، در يک عمليات ويژه از سوي پليس آگاهي دستگير شدند.
داديار سليماني روز گذشته با اشاره به اين خبر به خبرنگار ما گفت: چندي پيش دختر نوجواني با مراجعه به ماموران انتظامي در شرق تهران ، با ارائه شکايتي عنوان کرد: از چندي پيش جواني به هويت سعيد با قرار گرفتن در راه مدرسه ، به من ابراز علاقه مي کرد و يک روز او از من خواست تا به اتفاق به نزد مادرش برويم تا او مرا به خانواده اش معرفي کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دختر شاکي افزود: پس از آن همراه سعيد عازم خانه اش شدم ، در اين محل او به اتفاق 4 نفر از دوستانش به من حمله ور شد و پس از آزار و اذيت و تهيه فيلمهاي غيراخلاقي ، مرا تهديد کردند در صورتي که بخواهم عليه آنها شکايت کنم ، فيلمهاي تهيه شده را در مدرسه و محل سکونتم پخش خواهند کرد.
دختر نوجوان در ادامه گفت: پس از چند روز سعيد و دوستانش با قرار گرفتن در سر راه مدرسه ، از من خواستند تا با اغفال دوستان هم مدرسه اي ، آنها را به دام کشيده و با اعضاي باند آشنا کنم.
اولين دستگيري
داديار جنايي تهران افزود: پس از اين شکايت ، ماموران در اولين اقدام ، سعيد را دستگير و او را براي ادامه تحقيقات به دادسراي جنايي تهران منتقل کردند.
سليماني اضافه کرد: با تحقيق از سعيد، معلوم شد وي به اتفاق 5نفر از دوستانش پس از پرسه زدن در اطراف مدارس دخترانه در شرق تهران ، آنها را به بهانه مختلف ، از جمله خواستگاري ، به مخفيگاه خود کشانده و سپس به صورت دسته جمعي مورد تعرض قرار مي دهند.
ردپاي يک دختر
داديار سليماني تصريح کرد: با صدور دستور قضايي مبني بر تحقيق از متهم ، مشخص شد يک دختر دانش آموز در فريب دوستان هم مدرسه اي خود نقش دارد که بلافاصله دستور دستگيري اين دختر نيز صادر شد و ماموران او را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
اين دختر در تحقيقات عنوان کرد وي اولين قرباني اعضاي اين باند است و پس از فريب از سوي متهمان ، براي پيشگيري از انتشار تصاوير غيراخلاقي که از او تهيه شده است ، ناخواسته اقدام به همکاري با اعضاي باند کرده است.
دستگيري 4 عضو باند
سليماني در ادامه افزود: پس از ثبت اين اظهارات ، ماموران در مرحله بعد 4 عضو ديگر اين باند را يکي پس از ديگري شناسايي و آنها را دستگير کردند و در بررسي تلفن همراه آنها ، تصاوير غيراخلاقي مربوط به متهمان آشکار شد.
داديار جنايي تاکيد کرد: در حال حاضر يکي از اعضاي باند که عملکرد مجرمانه اش بيش از ساير متهمان است ، متواري است و تلاش براي دستگيري وي ادامه دارد.
هشدار
داديار جنايي با هشدار به خانواده ها و دانش آموزان ، از آنها خواست از اعتماد به افراد غريبه که بعضا در پوشش خواستگار و ابراز علاقه ، قصد سودجويي دارند، جدا خودداري کنند و در صورت بروز مشکل ، بدون واهمه از تهديدهاي افراد شرور و مجرم ، با مراجعه به دادسرا و يا ماموران انتظامي ، موضوع را اطلاع دهند.
منبع ( جام جم)
5 همدست جوان شيكپوشي كه با اغفال دختران دانش آموز ، آنها را به خانه شيطاني كشانده و بعد از تهيه فيلم وعكس مستهجن، آنها را براي تهديد در اختيار همدستانش قرار مي داد در عمليات ضربتي كارآگاهان اداره پنجم آگاهي دستگير شدند.
پرونده اين 6 جوان شيطانصفت كه تا كنون چندين دختر دانش آموز مقطع راهنمايي را به اين شيوه مورد آزار قرار دادهاند، بعد از دستگيري با دستور ويژه اي در اختيار شعبه دوم دادسراي جنايي تهران و شعبه 77 دادگاه كيفري قرار گرفت.
بنابراين گزارش دستگيري اين 6 جوان اغفالگر هنگامي دردستور كار پليس قرارگرفت كه خانواده دختر12 ساله اي با طرح شكايتي در اداره پنجم آگاهي تهران مدعي شدند چند جوان، دختر آنها را مورد آزار قرار داده اند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در بازجويي از اين دختر، وي در توضيح ماجراي سياهي كه برايش رخ داده بود به كارآگاهان گفت: مدتي قبل پسرجواني كه ظاهر بسيار جذابي داشت با خودروي مدل بالاي خود در راه رفتن به مدرسه مزاحمم شد. او هر بار با بيان اينكه به من دلبسته و قصد ازدواج با مرا دارد،مزاحمم مي شد، اوايل توجهي به حرفهايش نميكردم اما بالاخره وقتي اصرار او را ديدم فريب حرفهايش را خوردم و پس از آنكه سوارخودرواش شدم بي توجه به دام وحشتناكي كه اين جوان برايم پهن كرده بود همراه او به خانه مجردياش رفتم و در آنجا بود كه اين جوان و 2 دوست ديگرش مرا مورد آزار قرار دادند.
دختر دانش آموز ادامه داد: نقشه كثيف اين 3 جوان به همين جا ختم نشد ، چند روز بعد 2 جوان ديگر كه بعدا فهميدم از دوستان جوان خوش تيپ هستند ، در مسير مدرسه سد راهم شده و با بيان اينكه فيلم وعكس هايي از من در اختيار دارند تهديد كردند اگر همراه آنها نروم، تصاوير را براي خانواده و مدرسه ام ميفرستند و با اين شگرد بار ديگر مرا به خانه وحشت كشاندند.
با بررسي اظهارات اين دختر، دستگيري متهمان در دستوركار پليس قرار گرفت و هنگامي كه يكي از جوانان اغفالگر شناسايي و دستگير شد درتحقيقات پليسي مخفيگاه همدستانش را لو داد. اين متهم چند روز بعد از دستگيري، درحالي كه هنوز اعضاي ديگر بانددستگيرنشده بودند، وقتي براي بازجويي به دادسراي جنايي انتقال يافت، قصد داشت با پريدن از پنجره طبقه دوم دادسرا فرار كند؛ ولي ناكام ماند.
كارآگاهان اداره 5 آگاهي هفته گذشته با انجام چند عمليات جداگانه در شرق پايتخت 5 متهم ديگر اين پرونده را نيز بازداشت كردندكه متهمان تاكنون به 4 مورد فريب دختران نوجوان به همين روش اعتراف كرده اند. ( همشهری آنلاین
خدا لعنتشون کنه. اگه تعداد تلفات بالا باشه احتمالا اعدام میشن.
پسر جوانی که در جریان نزاعی خونین در قهوه خانه یکی از دوستان خود را به قتل رسانده بود ۶ ساعت پس از ارتکاب جنایت دستگیر شد. ساعت ۲۳ شنبه مسوولان بیمارستان تهرانپارس در تماس با کلانتری ۱۴۴ اطلاع دادند جوان ۲۰ساله یی بر اثر اصابت ضربه چاقو به کمرش به شدت مجروح شده و به بیمارستان انتقال یافته است. پس از اعلام این گزارش بلافاصله گروهی از ماموران به محل حادثه رفتند و در تحقیقات خود دریافتند این جوان جواد نام دارد و آثار ۵۰ ضربه چاقو خوردگی قبلی روی پیکرش مشهود است. ماموران که متوجه شده بودند دو جوان موتورسوار به طرز مشکوکی در اطراف بیمارستان پرسه می زنند و منتظر شنیدن خبری از جواد هستند آنها را زیر نظر گرفتند. ساعتی بعد پزشکان اعلام کردند جوان ۲۰ ساله به خاطر شدت جراحات جان خود را از دست داده است.
با مرگ جواد ماموران دو جوان موتورسوار را تحت بازجویی قرار دادند و دریافتند مقتول زمان حادثه با دو نفر از دوستان خود به نام های حجت و جمال درگیر شده و ضربه مرگبار را حجت به مقتول وارد کرده است. در شرایطی که گذشت زمان فرصت فرار برای حجت را بیشتر می کرد بلافاصله ماموران موضوع را به بازپرس کشیک اطلاع دادند و از وی مجوز بازرسی از مکانی را که احتمال داشت قاتل فراری در آنجا پنهان شده باشد دریافت کردند. ماموران ابتدا جمال را دستگیر کردند و با بازجویی از وی متوجه شدند حجت به یک قهوه خانه رفته و در آنجا پنهان شده است. با افشای این موضوع پلیس به سرعت راهی قهوه خانه مورد نظر شد و در حالی که کمتر از ۶ ساعت از وقوع جنایت می گذشت حجت ۱۹ساله که در پستوی قهوه خانه پنهان شده بود به دام افتاد.
متهم به قتل که با گذشت ساعاتی از دستگیر شدن هنوز از مرگ «جواد» مطلع نبود و فکر می کرد فقط او را مجروح کرده است درباره نحوه درگیری گفت؛ دو ماه قبل در جریان یک درگیری، جواد پس از کتک کاری با جوانی به نام «یوسف» اقدام به شکستن دندان های وی کرد و من نیز که شاهد این دعوا بودم با مداخله، آنها را از یکدیگر جدا کردم، اما «جواد» که از هم محلی های من بود به اقدام من اعتراض کرد و قصد انتقام گیری داشت، به طوری که در شب حادثه در حالی که با برادر صاحب کارم بعد از بازگشت از کار در کارگاه لوله کشی قصد استراحت در قهوه خانه را داشتیم، مقتول به همراه چهار تن از دوستانش جلوی در قهوه خانه آمد و از من خواست که با او بیرون بیایم، اما من درخواست او را نپذیرفتم و از او خواستم که حرفش را همانجا بزند. متهم که روی مچ دست راستش عبارت «کو رفیق؟» را خالکوبی کرده است ادامه داد؛ در این حال جواد به محض ورود به قهوه خانه، دوستم را زیر مشت و لگد خود گرفت و من که مطمئن بودم اگر از در قهوه خانه بیرون بیایم، از سوی این افراد مورد ضرب و جرح قرار می گیرم، در حالی که به شدت وحشت زده بودم، از پشت با چاقو به او ضرباتی وارد کردم و بلافاصله از محل متواری شدم.
همچنین رئیس دایره تجسس کلانتری ۱۴۴ «جوادیه» تهرانپارس درباره محل ارتکاب جنایت گفت؛ این محل، قهوه خانه یی واقع در زیرزمین یک خانه مسکونی است و هیچ آثار خارجی از وجود چنین قهوه خانه یی وجود ندارد، به طوری که قهوه خانه به پاتوقی برای جوانان خلافکار بدل شده بود و با دستور مقام قضایی این قهوه خانه نیز از سوی نیروی انتظامی پلمب شد.
منبع : آفتاب
مقارن ساعت 7 صبح امروز، چهارشنبه در اقدامي ناجوانمرداه و خرابكارانه بر اثر انفجار بمب كارگذاشته شده در پیکانی در نزدیکی اتوبوس متعلق به كاركنان نيروي زميني سپاه زاهدان، 24 تن كشته يا زخمي شدند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، اين اقدام تروريستي در تقاطع بلوار ثارالله در منطقه احمدآباد حوالي شهرك نسترن زاهدان روي داد كه بر اثر آن از مجموع 24 سرنشين اتوبوس احتمالا حدود 8 تا 10 نفر شهيد و بقیه زخمي شدهاند و پيكر تمامی شهدا و زخمی ها به بیمارستان منتقل شده است.
در اين عمليات تروريستي، يك خودرو سواري پيكان كه داراي 4 نفر سرنشين بود، به بهانه اينكه خودرو خراب شده، مقابل اتوبوس كاركنان سپاه توقف نمود كه در همين حين سرنشينان خودرو پيكان از خودرو خارج و بلافاصله خودرو پيكان منفجر شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سرعت عمل گروه تحقیق، 2 نفر از موتورسواران که از انفجار اتوبوس حامل نیروهای سپاه مشغول فیلمبرداری بودند، بازداشت شدند.
گفته میشود در آثار به جا مانده از مسافران اتوبوس، دو کارت شناسايی که یکی متعلق به یکی از پرسنل نیروی انتظامی و دیگری متعلق به یک پزشک بوده، یافته شده است.
احتمال ميرود گروهكهاي تروريستي از جمله گروهك تروريستي طرفدار عبدالمالك ريگي كه از اشرار باسابقه منطقه بوده و عامل جنايات تروريستي پاسگاه گدار، ناقوك سراوان و تاسوكي زابل است، در اين غائله نقش داشته باشند.
يكي از افراد دستگير شده در نظر داشت با عمليات انتحاري، قبل از رسيدن نيروهاي امنيتي اقدام به منفجر كردن خود و مواد منفجره كه همراه خود داشت نمايد كه قبل از هر اقدامي دستگير شد.
خدا لعنتشون کنه ...
پس این وزارت اطلاعات توی جنوب شرق داره چی کار میکنه ؟
سپاس
کاری نمیکنن . معمولا همیشه بعد قضیه میرسن . برای شناسایی اجساد . :97: :182:نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
بازم دمه بچه های سپاه گرم ...
ای لعنت به اونا...
جانی روانی وقتی دختر مورد علاقه اش را به طرز هولناكی به قتل رساند با پای خود نزد پلیس رفت و تسلیم شد.
این مرد جوان وقتی در پی جنایت مشابهی در سال ۷۹ كه در آن مادر و خواهرش را به قتل رسانده بود در بیمارستان به سر می برد با دختری آشنا شد تا این كه وی را نیز به كام مرگ فرستاد.
بنا به این گزارش، ساعت ۱۷ روز سه شنبه ۲۴ بهمن ماه مرد جوانی در حالی كه دست هایش خون آلود بود با مراجعه به كلانتری ۱۳۸ جنت آباد ادعا كرد ساعتی پیش دختر جوانی را در خانه اش به قتل رسانده است.
با ادعاهای این مرد گروهی ازمأموران به محل حادثه واقع در خیابان شاهین شمالی جنت آباد اعزام و وقتی وارد آپارتمان شدند با پیكر خون آلود دختر جوانی روبه رو شدند.
دقایقی بعد بازپرس شاملو از شعبه اول دادسرای جنایی تهران به همراه تیمی از اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران به قتلگاه دختر جوان پای گذاشتند و به تجسس های تخصصی دست زدند. در بررسی های نخست مشخص شد مقتول دختر ۲۲ ساله ای است و در یك غافلگیری با ۱۹ ضربه چاقو به قتل رسیده است.كارآگاهان جنایی وقتی با قاتل سنگدل مواجه شدند در كمال حیرت پی بردند كه وی مرد ۳۴ ساله ای به نام فرنام است كه اردیبهشت ماه سال ۷۹ و در روز عاشورا نیز مادر و خواهرش را در منطقه كاشانك تهران با ضربات چاقو به قتل رسانده و پس از جنایت، خودش را تسلیم مأموران كلانتری ۱۲۳ نیاوران كرده بود.
تیم تحقیق پی برد عامل جنایت كه یك بیمار روانی است پس از قتل خانوادگی با دستور قاضی اسماعیلی رئیس شعبه ۱۶۰۲ دادگاه جنایی به پزشكی قانونی معرفی شد و كارشناسان روانپزشكی با معاینه وی اعلام كردند؛ او باید در بیمارستان روانی بستری شده و تحت درمان قرار گیرد. با اعلام نظر كمیسیون روانپزشكی و رضایت پدر، قاضی دادگاه دستور داد این مرد در بیمارستان روانی بستری شود.
مأموران با بررسی پرونده پزشكی این مرد پی بردند او یك سال قبل پس از گذراندن دوران معالجه از بیمارستان روانی مرخص شده و در این مدت در آپارتمانی در جنت آباد به تنهایی زندگی می كرد.
در ادامه این تجسس ها مشخص شد قربانی دانشجوی رشته تربیت بدنی و مربی شنا بوده و با این مرد در بیمارستان روانی آشنا شده و به یكدیگر علاقه مند شده بودند.
این جوان در بازجویی ها گفت: ۶ سال پیش مادر و خواهرم را به قتل رساندم. آنها مرا درك نمی كردند. روز حادثه پس از آن كه به خانه آمدم منتظر شدم تا آنها بخوابند، سپس با چاقو هر دو آنها را به قتل رساندم و خودم را تسلیم مأموران كلانتری ۱۲۳ نیاوران كردم. پس از محاكمه به حكم دادگاه در بیمارستان روانی بستری شدم. در طول این مدت دختر جوانی كه كارشناس روانشناسی بود به همراه این دختر به بیمارستان می آمدند و با بیماران صحبت می كردند.
در این مدت او به من علاقه مند شده بود و همیشه به ملاقاتم می آمد.وی ادامه داد: با گذشت نزدیك به ۵ سال از بیمارستان مرخص شدم و از آنجایی كه فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم به طور خصوصی ریاضی تدریس می كردم. در این مدت این دختر به دیدن من می آمد و هر بار نیز بر سر هر موضوعی بهانه می گرفت و با من بحث می كرد. او هیچ توجهی به من نداشت. روز حادثه باز هم با یكدیگر جر و بحث كردیم. از دست او خسته شده بودم به همین خاطر با چاقوی آشپزخانه چند ضربه به او زدم.با اعتراف های تكان دهنده عامل جنایت، به دستور بازپرس شاملو، وی برای انجام تست روانی و معاینه های تخصصی به پزشكی قانونی معرفی شد.
روزنامه ايران