زن افغان با شناسنامه جعلي از شوهرسابق خود شکايت کرد
زن افغان با شناسنامه جعلي از شوهرسابق خود شکايت کرد
زن افغاني که با شناسنامه جعلي ، خودش را يک شهروند ايراني معرفي و اموال شوهر سابق تاجرش را به سرقت برده بود ، وقتي به بهانه مزاحمت خياباني از وي شکايت کرد ، راز سرقت هايش فاش شد.
چند هفته پيش زن جواني به بازپرسي شعبه هشتم دادسراي ناحيه 5 تهران مراجعه و از مزاحمت هاي شوهر سابقش شکايت کرد. اين زن در اظهاراتش به بازپرس گلي پور گفت : من خانواده ام را در کودکي از دست داده بودم ، تا اين که خانواده اي مرا نزد خود بردند و با آنها زندگي مي کردم ، 8 سال پيش آنها مرا به زور به عقد يک تاجر افغاني در آوردند. زن جوان ادامه داد: شوهرم مدام مرا کتک مي زد ، تا عاقبت پس از اين که صاحب 2 فرزند شديم ، از او جدا شدم و پس از مدتي با مرد ديگري ازدواج کردم اما شوهر سابقم دست از سرم برنمي داشت و مدام مرا به عناوين مختلف اذيت و تهديد مي کرد تا اين که يک روز در غياب شوهرم ، او به منزلمان آمد و با زور و تهديد اموالمان را به سرقت برد. با اطلاعاتي که اين زن در اختيار بازپرس پرونده قرار داد ، شوهر سابق وي براي تحقيقات به دادسرا احضار شد و ادعا کرد که زن شاکي تبعه افغانستان است و مدارک هويتي وي مبني بر ايراني بودنش جعلي است.
شکايت دروغين براي انتقامجويي
با کشف اين سرنخ ، زن شاکي مورد بازجويي مجدد قرار گرفت و در گفته هايش به تناقض گويي پرداخت و شک بازپرس پرونده را به يقين تبديل کرد که زن جوان هويت ايراني ندارد، بنابر اين ماموران به استعلام از سوابق زندگي و هويت وي پرداختند تا اين که معلوم شد ، زن جوان يک تبعه افغان است و با مدارک جعلي خودش را ايراني معرفي کرده و شبانه به منزل شوهر سابقش (مرد تاجر) مراجعه و پس از سرقت اموال وي ، آنها را فروخته و به منزل شوهر دومش که يک تبعه ايراني بوده مراجعه و پس از تباني با وي اقدام به طرح شکايت دروغين کرده است.
چند روز پيش زن سارق وقتي پي برد که راز شکايت دروغين او فاش شده است ، قفل سکوت را شکست و به سرقت از منزل مرد تاجر به انگيزه انتقامجويي اعتراف کرد. بنا بر اين گزارش ، زن سارق با قرار قانوني روانه زندان شد تا پس از ادامه تحقيقات و دستگيري همدست فراري اش در دادگاه عمومي جزايي تهران محاکمه شود.
جام جم آنلاین...
شيادها ، قصد فروش ملک به خود مالک را داشتند
شيادها ، قصد فروش ملک به خود مالک را داشتند
دو مرد شياد که با ثبت املاک يک مرد ثروتمند به نام خود ، قصد فروش آن را به خود مالک داشتند ، شناسايي و دستگير شدند.
چندي پيش مردي به شعبه ششم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5 تهران مراجعه و از کلاهبرداري 2 مرد شکايت کرد. اين مرد در تشريح ماجرا به بازپرس يونسي گفت : 2 قطعه ملک با ارزش دارم که مي خواستم تا چند ماه ديگر به فروش برسانم به همين منظور به اداره رسيدگي و نظارت بر زمين هاي شهري مراجعه کردم تا پس از بررسي ملکم در اداره ثبت ، اسنادم را که متعلق به رژيم سابق بود باطل و اسناد جديد دريافت کنم.
مرد شاکي ادامه داد: چند روز بعد اسناد 2 ملکم را تحويل گرفتم و به اداره ثبت مراجعه کردم و قرار شد چند روز ديگر مدارکم را تحويل بگيرم بنابراين تصميم گرفتم ملک مناسبي پيدا کنم تا پس از فروش املاکم ، آن را بخرم. وقتي به اين منظور به يک بنگاه املاک در شهرک راه آهن مراجعه کردم ، صاحب محل گفت ملک مناسبي در نظر دارد و روز بعد مرا با مرد فروشنده اي آشنا کرد ، وقتي اسناد املاک را ديدم ، ناگهان متوجه شدم ، اسناد متعلق به املاک خودم است و نمي دانم چگونه به دست مرد فروشنده رسيده است.
با اطلاعاتي که اين مرد در اختيار بازپرس پرونده قرار داد ، پرونده براي تحقيقات بيشتر در اختيار کارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران قرار گرفت.
به دنبال اين شکايت ، ماموران ضمن آموزش به مرد شاکي ، از وي خواستند بار ديگر با مرد فروشنده قرار ملاقات بگذارد. به اين ترتيب ، ماموران اطراف مرکز املاک را که در يکي از محله هاي تهران بود ، زيرنظر گرفتند و در پي عملياتي ضربتي موفق به دستگيري فروشنده قلابي شدند.
اخذ اسناد ملکي مرد ثروتمند بابت طلب
متهم پس از انتقال به مرکز پليس ، خود را حبيب الله معرفي کرد و در بازجويي هاي پليسي منکر هر گونه جرمي شد، اما در مواجهه حضوري با مرد شاکي ، به جرم خود اعتراف کرد. مرد شياد در اظهاراتش گفت : من مالک اصلي املاک نيستم و آن را چند هفته پيش بابت طلب 10 ميليون توماني ام ، از مردي به نام محمدرضا گرفتم و از سرقتي بودن اسناد بي خبر بودم. وقتي متوجه شدم اسناد دو ملکي را که در اختيارم قرار داده است ، ارزش زيادي دارد ، وسوسه شدم آن را بفروشم اما غافل از اين که مشتري ، خود مالک اصلي است.
ردپاي يک آشنا در سرقت
به دنبال اعترافات متهم ، همدستش (محمدرضا) چند هفته پيش در يکي از محله هاي تهران شناسايي و دستگير شد و در بازجويي هاي پليسي وقتي در مواجهه حضوري با مرد شياد (حبيب الله) قرار گرفت ، راز سرقت اسناد ملکهاي مرد ثروتمند را فاش کرد. اين مرد در اظهاراتش ادعا کرد که نوه فردي که مدام به اداره ثبت اسناد و مدارک مراجعه مي کند و آشنايي کامل با وضعيت آنجا را دارد ، مدارک را در قبال اخذ مبلغي ، در اختيار وي قرار داده است و قرار بوده بزودي مدارک جديدتري براي فروش در اختيارش قرار دهد. بنا بر اين گزارش ، به دنبال ادعاهاي اين مرد ، بازپرس يونسي رئيس شعبه ششم دادسراي ناحيه 5 تهران ، دستور ويژه اي را صادر کرد تا با دستگيري مرد جوان ، راز سرقت هاي اسناد املاک از اداره ثبت فاش شود.
جام جم آنلاین...
مادر و فرزند ، شراکتي دزدي مي کردند
مادر و فرزند ، شراکتي دزدي مي کردند
زن سالخورده اي که با همدستي پسرش ، اقدام به سرقت کيف زنان مقابل ايستگاههاي اتوبوس محله هاي غرب و شرق تهران مي کرد ، شناسايي و دستگير شد.
چند هفته پيش ، زن جواني با مراجعه به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي ناحيه 5تهران از به سرقت رفتن کيفش خبر داد. اين زن در اظهاراتش به بازپرس مشفق گفت : قصد پياده شدن از اتوبوس در يکي از محله هاي غرب تهران را داشتم که ناگهان يک زن سالخورده به بهانه سوار شدن ، به من نزديک شد و کيف دستي ام را به سرقت برد و بلافاصله به آن سوي خيابان دويد و سوار يک دستگاه خودروي پيکان که راننده آن انتظارش را مي کشيد ، شد و فرار کرد. به دنبال شکايت اين زن و اطلاعاتي که در اختيار ماموران قرار داد ، چهره نگاري رايانه اي از زن سارق صورت يافت و او تحت تعقيب پليس قرار گرفت.
تحقيقات پليسي براي يافتن زن سارق ادامه داشت تا اين که چند روز پيش ، ماموران هنگام گشت زني در شرق تهران موفق به دستگيري زن سارق شدند که پس از انتقال او به مرکز پليس ، او در بازجويي ها مدعي شد فقط کيف يک زن را به سرقت برده است و منکر ديگر سرقتها شد تا اين که روز گذشته ، زن سارق براي ادامه تحقيقات و مواجهه حضوري با دومين مالباخته ، به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي ناحيه 5 تهران انتقال يافت و اظهارات زن شاکي را نپذيرفت و ادعاي بي گناهي کرد.
متهم با ديدن تصوير خود ، رازش را فاش کرد
اين زن وقتي تصوير خودش را در اختيار ماموران ديد ، بيان کرد اين تصوير رايانه اي بسيار به تصوير او نزديک است و وقتي فهميد چاره اي جز گفتن حقيقت ندارد ، قفل سکوت خود را شکست و اعتراف کرد که با همدستي پسرش ، به ايستگاههاي اتوبوس محله هاي غرب و شرق تهران مي رفته و وقتي مسافران زن مي خواستند از اتوبوس پياده شوند، به بهانه سوار شدن ، از پله هاي اتوبوس بالا رفته و در يک لحظه ، اقدام به سرقت کيف مسافران مي کرده و بلافاصله با خودروي پسرش که آن سوي خيابان پارک بوده از صحنه سرقت متواري مي شد. بنا بر اين گزارش ، زن سارق با قرار قانوني روانه زندان شد و بازپرس مشفق ، رئيس شعبه هفتم دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5 تهران ، از شهروندان غرب و شرق تهران خواست چنانچه از اين زن سارق شکايتي دارند ، براي طرح آن به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي صادقيه (ناحيه 5) تهران مراجعه کنند.
جام جم آنلاین...
زن جوان قرباني توطئه شوم 3 مجرم در بيابان
زن جوان قرباني توطئه شوم 3 مجرم در بيابان
سه جوان شرور که به بهانه حذف کردن نام شوهر سابق يک زن جوان از شناسنامه وي ، او را به بيابان هاي اطراف ورامين کشانده و مورد آزار و اذيت قرار داده بودند ، دستگير شدند.
سرهنگ قاسم خاني فرمانده انتظامي ورامين با اعلام خبر دستگيري 3 شرور به اتهام آزار و اذيت يک زن روز گذشته به خبرنگار ما گفت : روز نهم آذر امسال زني به اداره مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي ورامين مراجعه کرد و گفت که از سوي 3 جوان مورد آزار و اذيت قرار گرفته است.
فنا شدن زندگي به خاطر حذف نام شوهر
اين زن در اظهاراتش به پليس گفت : بر اثر اختلافاتي که با شوهرم پيدا کردم ، از او جدا شدم و قصد ازدواج با مرد ديگري داشتم. از ترس اين که خواستگارم متوجه ازدواج قبلي ام شود ، تصميم گرفتم ، نام شوهر اولم را از شناسنامه ام حذف کنم.
وي ادامه داد: به دنبال اين ماجرا ، به اداره ثبت احوال رفتم و کارکنان آنجا گفتند نمي شود به طور قانوني نام شوهرم را از شناسنامه ام حذف کنم. نگران و ناراحت از اداره ثبت احوال خارج شدم که مرد جواني نزدم آمد و گفت پدرش در اداره ثبت احوال مشغول به کار است و مي تواند مشکل مرا در قبال گرفتن مبلغ 70هزار تومان حل کند بنابراين شماره تلفن وي را گرفتم و قرار شد با او تماس بگيرم. روز قرار آنها مرا به بهانه واهي سوار خودرويي کردند و به زمين هاي کشاورزي خورين بردند و مورد آزار و اذيتم قرار دادند. سرهنگ قاسم خاني ادامه داد: با اطلاعاتي که اين زن در اختيار ماموران قرار داد ، چهره نگاري رايانه اي از متهمان صورت گرفت و جستجو براي يافتن مخفيگاه مردان شرور آغاز شد. جستجوهاي پليسي ادامه يافت تا اين که چند روز پيش ماموران در اطراف زمين هاي کشاورزي خورين ورامين موفق به شناسايي متهمان فراري شدند و آنها را براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل کردند. با انتقال متهمان به مرکز پليس آنها خود را مصطفي ، وحيد و سعيد معرفي و منکر هرگونه جرمي شدند اما در مواجهه حضوري با زن شاکي. لب به اعتراف باز کردند.
نقشه شيطاني به خاطر پول
يکي از متهمان در اظهاراتش گفت : در داخل اداره ثبت احوال پرسه مي زدم تا اين که با شاکي روبه رو شدم. وقتي پي بردم او به هر طريقي مي خواهد نام شوهر سابقش را از شناسنامه خود حذف کند ، تصميم گرفتم با همدستي دوستانم او را سرکيسه کنم بنابراين خودم را پسر يکي از کارمندان اداره ثبت احوال معرفي و اعتمادش را جلب کردم.
متهم ادامه داد: ابتدا طبق يک نقشه از پيش تعيين شده ، زن جوان را که مبلغي پول ، دو قطعه عکس ، فتوکپي و اصل شناسنامه همراه داشت به حوالي ميدان راه آهن ورامين کشاندم و به بهانه دريافت حکم قضايي از دادگستري اعتمادش را کاملا به خودم جلب کردم.
پس از چند روز با او تماس گرفتم و ادعا کردم که شناسنامه اش درست شده است و بايد براي تحويل آن به حوالي کارخانه قند ورامين بيايد. همانجا با زور و تهديد او را با يک دستگاه خودروي نيسان به بيابان هاي اطراف شهر برديم و مورد آزار و اذيت قرار داديم.
به دنبال اعترافات متهم ، همدستانش هم به جرايم خود اعتراف کردند و روز گذشته هر 3 متهم با قرار قانوني روانه زندان شدند تا تحقيقات تکميلي در خصوص آنها صورت گيرد.
جام جم انلاین...
اعزام 4هزار سرباز براي مبارزه با قاچاقچيان در يك ايالت مكزيك
اعزام 4هزار سرباز براي مبارزه با قاچاقچيان در يك ايالت مكزيك
------------------------------------------------------------------------------
جام جم آنلاين : رئيس جمهور مكزيك دستور داد هزاران سرباز ارتش اين كشور به ايالت ميچو آكان اين كشور فرستاده شوند كه قاچاقچيان مواد مخدر در سال جاري تاكنون 500 نفر را در آنجا كشته اند.
به گزارش بي بي سي ، وزير كشور اعلام كرد دولت بيش از چهارهزار سرباز به نواحي تحت كنترل جنايتكاران سازمان يافته مي فرستد.
اين سربازان اقدام به حمله به قاچاقچيان ، دستگيري آنان و ايجاد مراكز كنترل در جاده هاي اصلي و فرعي منطقه خواهند كرد.
سواحل ايالت فوق در اقيانوس آرام به بهشت قاچاقچيان مواد مخدر تبديل شده است.
مسوولان كشور مي گويند علت بيشتر قتل هاي اين ايالت درگيري بين كارتل هاي رقيب مواد مخدر است.
انفجار بمب در مسجد سامرا (فوری فوری فوری)
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بغداد , ارتش امریکا امروز سه شنبه از انفجار بمب در مسجد گنبد طلایی نزدیکی ورودی حرم امام العسکریین شهر سامرا در عراق خبر داد.
هنوز از تلفات و یا خسارت احتمالی گزارش دریافت نشده است .
ساعت خبر: 17:39 - تاريخ خبر: 21/09/1385
منبع : واحد مرکزی خبر
با تشکر سعید
انفجار بمبي در ورودي حرم امام العسکريين (فوری فوری فوری)
هران / واحد مرکزي خبر / سياسي 21/09/1385
شبکه تلويزيوني الجزيره لحظاتي پيش در خبري فوري از انفجار بمبي در
ورودي حرم امام العسکريين در شهر سامرا عراق خبر داد
اين شبکه به جزئيات بيشتر اشاره نکرد
ساعت خبر: 17:35 - تاريخ خبر: 85/09/21
با تشکر سعید
قتل كودكان اوكرايني براي تحقيقات سلولهاي بنيادي
قتل كودكان اوكرايني براي تحقيقات سلولهاي بنيادي
جام جم آنلاين : شبكه خبري بيبيسي بنابر شواهد به دست آمده اعلام كرده است نوزادان سالم اوكرايني براي گسترش يك تجارت بينالمللي سلولهاي بنيادي كشته ميشوند.
وجود فيلمهاي ويديويي مختلف از آزمايشات قطعات جدا شده جسدهاي كوچك موجب افزايش پرسشهاي مهمي درباره نحوه وقوع اين حوادث شده است.
برخلاف آنچه ادعا شده مبني بر كمك سلولهاي بنيادي به انجام تحقيقات علمي، اين سلولهاي به دست آمده از جنين به يك ابزار تجاري مهم تبديل شدهاند.
اما اكنون گفته ميشود سلولهاي تمايز نيافته علاوه بر جنين از نوزاد زنده نيز گرفته ميشود.
ديوار سكوت
بيبيسي با مادران شهر كاركيف كه ميگويند كودكان سالمي را به دنيا آوردهاند فقط براي آن كه آنها را به پرسنل زايشگاه بدهند، گفتگويي را ترتيب داده است.
در سال 2003 مسوولان با نبش قبر جسد 30 جنين موافقت كردند و نوزادان مدفون شده در يك گورستان توسط زايشگاه شماره 6 مورد استفاده قرار گرفتند.
مدرك مربوط به اين اقدامات نوار ويدئويي است كه در اختيار بيبيسي و شوراي اروپا قرار داده شده است.
اين شورا در گزارش خود از ربودن كودكان به هنگام تولد و ديوار سكوت پرسنل بيمارستان درباره سرنوشتي كه در انتظار آنان است، خبر ميدهد.
تصاوير نشان ميدهند اعضايي مانند مغز درآورده شده و اندامهاي برخي اجساد از آنها جدا شدهاند.
يك پاتولوژيست جنايي انگلستان از مشاهده اجسادي كه اعضاي آنها بريده شده ابراز نگراني كرده و تاكيد نموده كه انجام اين عمل پس از مرگ مجاز نيست.
يكي از دلايل اين كار احتمالا به دست آوردن سلولهاي تمايز نيافته از مغز استخوان است. با اين حال بيمارستان شماره شش اتهامات مربوطه را انكار ميكند.
دزد معتاد خودروي مادرش را دزديد
دزد معتاد خودروي مادرش را دزديد
جوان معتادي که با سرقت خودروي مادرش در خط ويژه اتوبوسراني اقدام به حمل مسافر مي کرد، دستگير شد.
با شکايت زني در دادسرا مبني بر اين که سارقان خودروي او را از مقابل خانه اش سرقت کرده اند، دستور تحقيق در اين زمينه صادر و شماره خودرو به ماموران انتظامي گزارش شد.
اين گزارش حاکي است ، يک روز پس از اين شکايت ، ماموران با مشاهده يک خودرو با چند سرنشين در خط ويژه اتوبوسراني ، وقتي آن را متوقف کردند، با بررسي شماره خودرو معلوم شد سابقه سرقت دارد.
با دستگيري راننده ، وي عنوان کرد، سرنشينان خودرو مسافر هستند و خودرو متعلق به مادرش است.
با انتقال متهم به دادسرا وي عنوان کرد به دليل اعتياد به مواد مخدر، خودروي مادرم را سرقت کردم تا با مسافرکشي پول مواد مخدر را تهيه کنم. با شکايت صاحب خودرو، متهم در اختيار پليس آگاهي قرار گرفت.