زني پس از قتل همسرش گفت: مرا مجبور به اعمال غيراخلاقي مي‌كرد

يكشنبه 29 بهمن 1385 - ايسنا

زني كه در جريان رابطه غيراخلاقي با همدستي مردي، شوهرش را در مياندوآب به قتل رسانده بود در بازجويي‌هاي پليسي مدعي شد كه همسرش، او را وادار به خودفروشي مي‌كرده است.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، بيستم بهمن ماه سال جاري، با كشف جسد مردي به نام «كريم» در يكي از روستاهاي شهرستان مياندوآب، مردي به نام «سيروس» به اتهام قتل دستگير و به آگاهي شهرستان انتقال داده شد.

اين در حالي بود كه همسر مقتول به نام «ليلا» نيز شناسايي و به اداره آگاهي منتقل شد و در جريان تحقيقات به عمل آمده با اعتراف به داشتن رابطه غيراخلاقي با «سيروس»، وي را به عنوان قاتل همسرش معرفي كرد، اما متهم در جريان بازجويي‌ها با انكار قتل، سرنخ‌هاي جديدي در اختيار ماموران قرار داد و ظن آنها را متوجه «ليلا» كرد.

با به دست آمدن اين سرنخ، پليس همسر مقتول را با هماهنگي‌هاي لازم و به صورت بلاقيد آزاد كرد و به صورت نامحسوس تحت نظر قرار داد.

به نوشته سايت پليس، به اين ترتيب ماموران پليس متوجه شدند كه «ليلا» پس از آزادي با مردي به نام «اباذر» تماس گرفته و با او قرار ملاقات گذاشته است و اين در حالي بود كه رفت و آمدهاي مشكوك همسر مقتول با اين مرد، ظن ماموران را برانگيخت تا اين كه در يك عمليات غافلگيرانه «اباذر» را دستگير كردند.

«اباذر» در جريان بازجويي‌هاي صورت گرفته مدعي شد كه «ليلا» را نمي‌شناسد و منكر هر گونه ارتباط با او شد، اما در مواجهه با مدارك و شواهد ارايه شده لب به اعتراف گشوده و به رابطه غيراخلاقي با «ليلا» و ارتكاب به قتل با همدستي وي اعتراف كرد.

به نوشته سايت پليس متهم در خصوص انگيزه قتل «كريم» ادعا كرد: «كريم»، مردي لاابالي بود و «ليلا» از اين كه به اصرار او در اختيار مردان غريبه قرار مي‌گرفت، از «كريم» متنفر بود و چندين بار اين قضيه را با من مطرح كرده بود و از من مي‌خواست تا «كريم» را از زندگي‌اش حذف كنم.

«اباذر» ادامه داد: سرانجام با اصرار «ليلا» بر قتل همسرش به همراه او به محل كار «كريم» رفتيم و من با دو ضربه كاري با چوب به پشت سر او زدم و در حالي كه جسد بي‌جانش در كنار جاده افتاده بود، از محل متواري شدم.

با اعتراف متهم، «ليلا» مجددا دستگير شد و به قتل شوهرش با همدستي «اباذر» اعتراف و اظهار كرد: چنانچه «اباذر» قبول نمي‌كرد تا «كريم» را بكشد، با تهيه اسلحه از فردي به نام «سهراب»، خودم، او را مي‌كشتم.

به اين ترتيب «سهراب» نيز دستگير شد و با هماهنگي مقامات قضايي، منزل او مورد بازرسي قرار گرفت و دو قبضه اسلحه كمري شاه‌كش بدون گلوله كشف و ضبط شد.

بر اساس اين گزارش تمامي متهمان اين پرونده («ليلا» و «اباذر» به اتهام قتل، «سهراب» به اتهام نگهداري اسلحه غيرمجاز و «سيروس» به دليل رابطه نامشروع با همسر مقتول) با قرار صادره، روانه زندان شدند