پسر جوانی که متهم است در یک درگیری در سفره خانه یی سنتی جوانی را با ضربات چاقو به قتل رسانده است، روز گذشته در جلسه محاکمه اش اتهام قتل را پذیرفت.
در ابتدای جلسه دادگاه که در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد. محمد شهریاری نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و در توضیح کیفرخواست گفت؛ ساعت ۲۲ روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری به ماموران خبر دادند، درگیری شدیدی در نزدیکی یک سفره خانه در قلمستان کرج اتفاق افتاده است. بلافاصله ماموران در محل حاضر و با جسد غرق در خون پسر ۲۰ ساله یی به نام اسماعیل که در خیابان رها شده بود، مواجه شدند. ماموران در بررسی های خود دریافتند، درگیری از داخل سفره خانه سنتی آغاز شده و به خیابان کشیده شده است.
پلیس برای به دست آوردن سرنخی از عامل قتل تحقیقات خود را از کارگران رستوران آغاز کرد و متوجه شد، ضربه مرگبار را جوان ۱۹ ساله یی به نام مجید که در آن سفره خانه سنتی کار می کند به مقتول وارد کرده است.
بنابراین مجید دستگیر شد و مورد بازجویی قرار گرفت. وی لب به اعتراف گشود و گفت؛ روز حادثه اسماعیل و چند نفر از دوستانش وارد سفره خانه شدند و خواستند تا به آنها چاقو بدهیم تا هندوانه یی را که همراه داشتند بخورند، من هم برایشان چاقو بردم، بعد از اینکه هندوانه شان را خوردند، روی تختی که نشسته بودند، دراز کشیدند. مسوول سفره خانه به من گفت تذکر دهم که بلند شوند، چون خانواده در آنجا نشسته بود و یک مکان مجردی نبود که هر کاری دوست دارند، بکنند، اما وقتی من تذکر دادم آنها ناراحت شدند و من و برادرم آنها را از سفره خانه بیرون کردیم. بعد هم درگیری به خارج از سفره خانه کشیده شد. من برای اینکه اسماعیل را بترسانم، چاقویی را که روی تخت بود برداشتم و بیرون رفتم و با آن ضربه یی به اسماعیل زدم.
شهریاری ادامه داد؛ با توجه به اینکه متهم خود به قتل اقرار کرده و مدارک موجود در پرونده نیز بر آن صحه می گذارد تقاضای صدور حکم قانونی را دارم.
سپس اولیای دم در جایگاه حاضر شدند و برای متهم تقاضای صدور حکم قصاص کردند. قاضی کوه کمره یی در ادامه جلسه محاکمه از متهم خواست تا در جایگاه حاضر شود و از خود دفاع کند. او گفت؛ اتهام قتل عمد را قبول ندارم، چون من نمی خواستم اسماعیل را بکشم. وقتی آنها از سفره خانه بیرون رانده شدند با الفاظ رکیک شروع به فریاد زدن کردند. من هم برای اینکه آنان را از محل دور کنم با چاقو به سوی اسماعیل رفتم. نمی خواستم او را طوری بزنم که بمیرد، فقط می خواستم ضربه یی بزنم که برود. سپس ۵ قاضی شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران برای صدور رای پرونده وارد شور شدند.
روزنامه اعتماد

Bookmarks