پاسخ: معرفی و نقد کلی بازی ها
لیست بازی هایی که در ادامه تابستان منتظرشان هستیم
- سبک:Action/Adventure/Fantasy
- سازنده: Telltale Games
- ناشر: Telltale Games
- ESRB: Not Yet Rated
- تاریخ انتشار: سه شنبه 17 تير 93
- سبک:Action/Adventure/Modern
- سازنده: Naughty Dog
- ناشر: SCEA
- ESRB: Mature 17+
- تاریخ انتشار:سه شنبه 07 مرداد 93
سبک:Miscellaneous/Virtual Life
سازنده: The Sims Studio
ناشر: Electronic Arts
ESRB: Teen
تاریخ انتشار:سه شنبه 11 شهريور 93
Destiny
سبک: Action/Shooter/First-Person/Sci-Fi
سازنده: Bungie Software
ناشر: Activision
ESRB: Not Yet Rated
تاریخ انتشار:سه شنبه 18 شهريور 93
منبع:پی سی گیمز
بازیکنان از داستان COD:Advanced Warfare لذت خواهند برد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Call of Duty: Advanced Warfare اولین عنوان در فرنچایز Call of Duty که برروی کنسول های نسل هشتم نیز منتشر می شود و کار ساخت این عنوان برروی پلتفرم های نسل اینده و PC به استدیو Sledgehammer Games سپرده شده است و استدیو Moon نیز وظیفه ساخت ورژن کنسول های نسل هفتم را بر عهده گرفت است.حال کارگردان هنری این عنوان Bret Robbins نظر خود را در رابطه با Advanced Warfare منتشر کرده است.
من فکر میکنم ما با یک Call of Duty عالی روبرو خواهیم شد.عنوانی که برای بازیکنان هیجان انگیز خواهد بود.Advanced Warfare برروی کنسول های جدید و PC نمایشی خیره کننده خواهد داشت.این عنوان حتما زیبا و جذاب خواهد بود.
وی همچنین صحبتی در باره داستان این نسخه از COD داشت:
Advanced Warfare دارای داستانی بسیار قوی تر از نسخه های قبلی منتشر شده خود تا این زمان است و Sledgehammer در حال کار برروی این است که به گیمران اطمینان دهد که با یک نسخه تکراری و خسته کننده دیگر روبرو نیستند.داستان این نسخه بسیار کامل خواهد بود و ما شاهد یک داستان اصیل هستیم که تاکنون در هیچ کجا روایت نشده است.
ما همچنین شخصیت های جدید در این عنوان داریم.شخصیت هایی مانند Jonathan Iron که نقش ان توسط Kevin Spacey اجرا می شود.ما برروی صحنه های سینماتیک بازی نیز بسیار کار کرده ایم و شیوه ای جدید برای روایت داستان انتخاب کرده ایم و سعی بر این داریم که این شخصیت ها را در ذهن مردم ماندگار کنیم.
Call of Duty: Advanced Warfare در تاریخ 4 نوامبر برای پلتفرم های Xbox One, PC, PS4, Xbox 360, PS3 و Wii U منتشر می شود.
منبع:پی سی گیمز
نقل قول:
سلام داداش ممنون از پاسخگویی
الان این عکس پوشهای دی ال سیرا نشان میده که فایلهاش در ان این پوشهاست الان اون کادر بالا مسیر پیشفرض اون فایل زیپ بوده
عکس بعدیم فایلهای که در یکی از پوشها قرار داشت هست
خوب الان من طبق عکس اولی بزارم تو محل که که فایل زیپ تاین شده بود این قست Watch_Dogs\data_win64\dlc بعد پوشها بزارم ت. این قسمت یا فایلا؟
عکس اخر دی السی انلوکرو قرار دادم اینجا همینجا؟
ممنون از پسخگویی:11():
سلام اقا محمد حال و احوال چطوره ؟ خیلی ببخشید که دیر جواب دادم :1. (29):
باید برای اجرای dlc ها پوشه های dlc رو یعنی DLC_Exclucive و DLC_ Seasonpass و غیره رو بریزی توی WATCH_DOGS / data_win64 ، مگه به غیر از این جای دیگه ای میریزی ؟ اگه به همون آدرسی که دادم بریزی باید dlc ها اجرا بشن.
نقل قول:
باید برای اجرای dlc ها پوشه های dlc رو یعنی DLC_Exclucive و DLC_ Seasonpass و غیره رو بریزی توی WATCH_DOGS / data_win64 ، مگه به غیر از این جای دیگه ای میریزی ؟ اگه به همون آدرسی که دادم بریزی باید dlc ها اجرا بشن.
اصلا نیازی به ریختن این دی ال سی ها نداره چون با ریختن دی ال سی آنلوکر در همان آدرسی ک من دادم از تمامی امکانات این دی ال سی ها هم بر خوردار میشه.
سپاس.
:11():
این روزها تب فوتبال به دلیل برگزاری مسابقات جام جهانی تمام دنیا را فرا گرفته است. اما در این هیاهو خبری از بازی های ویدوئی فوتبال نیز به گوش می رسد. شرکت کونامی به صورت رسمی از PES 2015 بر روی کنسول های PS4 و Xbox One رونمایی کرد. در این خبر آمده است که این عنوان به زودی برای کنسول های دیگر هم معرفی خواهد شد. هنوز تاریخ دقیقی از عرضه PES 2015 منتشر نشده است اما کونامی اعلام کرده است که این بازی در اواسط پاییز و زمستان به دست کاربران و دوست داران خواهد رسید. PES 2015 اولین نسخه از عنوان PES است که برای کنسول های نسل هشتم طراحی شده است و از موتور قدرتمند Fox engine نیز بهره می برد. با توجه به افزایش قدرت گرافیکی در کنسول های PS4 و Xbox One مطمئنا در این نسخه جلوه ها و شبیه سازی های بهتری از استادیوم ها،بازیکنان و تماشاگران شاهد خواهیم بود. همچنین شرکت کونامی اعلام کرده است که در PES 2015 بازیکنان تغییرات نور ورزشگاه را نیز حس خواهند کرد.
Master League Online مد دیگری است که درPES 2015 گنجانده شده است. در این لیگ بازیکنان می توانند با استفاده از پول واقعی بازیکنان و مدیران موجود در بازی را به خدمت بگیرند.
شرکت کونامی قرار است هر هفته با انتشار آپدیتی سیستم تیم ها و نقل وانتقالات بازیکنان را درPES 2015 به روز نگه دارد. نظر می رسد به مانند FIFA 2014، این بازی نیز برای دو نسل از کنسول های گیم، یعنی نسل هفتم و هشتم، قابل دسترس باشد. در حال حاضر تعدادی عکس از این بازی منتشر شده است ولی قرار است به زودی تریلری رسمی از گیم پلی این بازی منتشر شود.
منبع:ubergizmo
نقل قول:
دانلود بازی Valiant Hearts: The Great War برای PC
دوست عزیز لطفا لینک دانلود بازی ها رو در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اش از این به بعد قرار بدهید تا کاربرانی که به دنبال لینک های دانلود هستند راحت تر بتونند اون هارو پیدا کنند. البته این بازی خاص قبلا لینکش قرار داده شده. (یا اینکه می تونید اول تاپیکی برای دانلودش در بخش دانلود ایجاد کنید و سپس در اینجا به اون تاپیک لینک بدید).
نقل قول:
سلام داداش حسته نباشی داش مرتضی اون دی ال سی انلوکرو تنها بریزم توشه بین بازی تغیرات این دی ل سی ها هم هست داش مرتضی و داش مجتبی خودتون هم تست کردین؟
راستی چه چیزی به بازی اضاف میش که متوجه بشم
راستی داداش من یک مقدار بازیم الگ دار گیر میکن مخصوصا موقع رانندگی البته هنو رمم 4 هست میخوام بدونم بخاطر رم هست و رمو ببرم بالا درست میش یا از چیز دیگ هست؟ ممنون راهنمایم میکنید:11()::11()::11()::11():
نقل قول:
سلام داداش حسته نباشی داش مرتضی اون دی ال سی انلوکرو تنها بریزم توشه بین بازی تغیرات این دی ل سی ها هم هست داش مرتضی و داش مجتبی خودتون هم تست کردین؟
راستی چه چیزی به بازی اضاف میش که متوجه بشم
راستی داداش من یک مقدار بازیم الگ دار گیر میکن مخصوصا موقع رانندگی البته هنو رمم 4 هست میخوام بدونم بخاطر رم هست و رمو ببرم بالا درست میش یا از چیز دیگ هست؟ ممنون راهنمایم میکنید:11()::11()::11()::11():
ببین باید با ریختن DLC Unlocker به پوشه Bin باید اجرا بشن ولی باز هم من این DLC Unlocker رو دانلود میکنم و تا صبح نتیجه رو اعلام میکنم.
موارد زیر رو اضافه میکنه :
- دو تا اسلحه با نام های R-33B و MP-412 به بازی اضافه میکنه
- پنج شیش تا لباس جدید اضافه میکنه
- چند مرحله اضافه میکنه
لگ و افت فریم هم موقع رانندگی برای همه هستش ، حتی من خودم توی یه جا دیدم که طرف با SLI دو تا کارت 770 مشکل لگ داشت !!! که با نصب آپدیت زیر حل میشه :
اگر درست نشد مطمئن باش از همون رمت هستش البته باید با این رم توی تنظیمات Medium بتونی بازی کنی.
یادت باشه از سیو بازی یه کپی بگیری که میره توی این مسیر :
C:\ProgramData\Orbit\274\RLD!
دوستان حواستون باشه که اگه کرکی به غیر از کرک Reloaded داشته باشید ، سیو هاتون میپره !
نقل قول:
ببین باید با ریختن DLC Unlocker به پوشه Bin باید اجرا بشن ولی باز هم من این DLC Unlocker رو دانلود میکنم و تا صبح نتیجه رو اعلام میکنم.
موارد زیر رو اضافه میکنه :
- دو تا اسلحه با نام های R-33B و MP-412 به بازی اضافه میکنه
- پنج شیش تا لباس جدید اضافه میکنه
- چند مرحله اضافه میکنه
لگ و افت فریم هم موقع رانندگی برای همه هستش ، حتی من خودم توی یه جا دیدم که طرف با SLI دو تا کارت 770 مشکل لگ داشت !!! که با نصب آپدیت زیر حل میشه :
اگر درست نشد مطمئن باش از همون رمت هستش البته باید با این رم توی تنظیمات Medium بتونی بازی کنی.
یادت باشه از سیو بازی یه کپی بگیری که میره توی این مسیر :
C:\ProgramData\Orbit\274\RLD!
دوستان حواستون باشه که اگه کرکی به غیر از کرک Reloaded داشته باشید ، سیو هاتون میپره !
سلام داداش خسته نباشی نماز روزتم قبول حق باش
بابت دی السی انلوکر ممنون فردا امتحان میکنم اونای که گفتی ببینم هست خودتم چیزی دیدی اطلاع دادی ممنون میشم مرحله و لباس خود بازیو نمیدونم چی هست که بدونم چی جدید اومده ولی اون دو تا اسلحه ای که گفتی میش چک کرد :lol:
خوب بیای بر سر لگ افت فریم اون اپدیتو نصب کردم مشکل هنوز هست حتی تو تنظیمات low :lol:
فکر کنم از رم باش البته Catalyst Version 14.4 هست تو اون لینکی که دادی پست داش اومید بود اونو دان میکنم از سیو بازیم فردا کپی میگیرم این کاتلیسنم امتحان میکنم ببینم چی میش
چون حالا جدا از این قرار رمهارو ارتقا بدم داش امید زحمتشو بکش هر وقت خبرش دادم ممنونم ازتون :11()::11()::11():
از پوشه سیو بازی یعنی 274 یک کپی الان گرفتم
داداش این لینک کاتالیستو خودم تست کن اینو میزنه Access Denied
You don't have permission to access "http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx" on this server.Reference #18.95eb0f50.1404770338.de2e7a7
بزار با قند شکن یه امتحانی بکنم :D
داداش با اونم نمیش اصلا تا صفحه باز میکنه سریع همین نوشت میاد :1. (28):