پاسخ: معرفی و نقد کلی بازی ها
دانلود بازی Valiant Hearts: The Great War برای PC
ساخته جدید استودیوی Ubisoft Montpellier، محور کار خود برای خلق یک بازی ناب را در روایت یک داستان چند جانبه از چهار کاراکتر متفاوت در کنار یک بسترسازی و فضاسازی ایده آل دانسته و کاملا موفق آمیز بوده است. داستان بازی VH، برگرفته از نامه های واقعی در جنگ جهانی اول بوده و نقطه آغاز بازی در سال ۱۹۱۴ است؛ زمانی که Archduke Franz Ferdinand لهستانی ترور شد و آلمان اعلام جنگ در برابر روسیه کرد. با به گوش رسیدن زمزمه های جنگ، فرانسه کلیه شهروندان آلمانی را از کشور خود بیرون کرد. کاراکتر بازی که جوانی به نام “کارل” است نیز از این قاعده مستثنا نیست و به زور گلوله از همسر و فرزند خود جدا شد و به خدمت اجباری در ارتش آلمان وادار شد. از آنسو، “امیل”، پدر زن کارل نیز به خدمت اجباری در ارتش فرانسه وادار شد که داستانی پر فراز و نشیب دارد و در نهایت بازی با این کاراکتر به اتمام می رسد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نام: Valiant Hearts: The Great War
سازنده: Ubisoft Montpellier
ناشر: Ubisoft
موتور گرافیکى: UbiArt Framework
تاریخ انتشار: ۲۴ ژوئن سال ٢٠١۴
سبک: معمایی-ماجراجویانه (Puzzle Adventure)
پلتفرم ها : Microsoft windows، Xbox live arcade، Play Station Network (بازی دانلودی است)
داستان بازی این نیست که فقط شخصیت منفی خیالی بازی که “بارون ون درف” نام دارد را شکست دهید، بلکه تمام تلاش خود را می کند تا اتمسفر و فضایی مناسب را خلق کند تا بازیباز درگیر داستان ساده آن شود. انتظار پیروزی در هر مرحله را نداشته باشید چون به هیچ عنوان نمی توان تضمین کرد! در بازی صحنه هایی خواهید دید که کاراکتر بازی ناراحت می شود و شما نیز متاثر خواهید شد. شاد می شود و شما نیز احساس خوشحالی می کنید. زمانیکه احساسات شما همراه با کاراکترهای بازی به غلیان میفتد بیانگر اینست که فضاسازی به نحو احسن انجام شده و برگ برنده بازی VH در همین فضاسازی منحصر به فرد است.
حداقل سیستم مورد نیاز :
OS : Windows XP SP3 or Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8
CPU : Intel Pentium IV @ 3.0 GHz or AMD Athlon64 3000 + @ 1.8 GHz
RAM : 2 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 6800GT or AMD Radeon X1950 Pro
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 2 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest driver
[ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]]
سلام دوست عزیز.
اولا نمی دونم که اینجا جایی درستی برای طرح این مسائل هست یا نه. اگه نه که از مدیران تاپیک عذر میخوام.
در مورد سوال اول باید بگم که، من تا حدود 60 یا 70 درصد بازی رو انجام دادم و نیازی به این اکانتی که شما می گید، حس نکردم. فک کنم فقط برای مشاهده رکوردها به این اکانت نیاز دارید، که اونهم خیلی مهم نیست.
در مورد سوال دوم والا تا اونجایی که من می دونم همه دی ال سی ها خودشون فایل مجزای Setup دارن و احیانا اگه قرار باشه فایلی رو جایی بریزید، باید از همونجایی که دانلود کردید، ببینید.
اما سوال سوم برای این بازی نیازی به دونستن نکته ای نیست. اوایل شاید یکمی در مورد اصطلاحات و امکانات بازی گیج بشید ولی یکم که پیش برید با همشون آشنا میشید.
اگر سوالی هم در مورد این بازی براتون پیش اومد توی تاپیک مربوطه ذکر کنید. مطمئنم دوستان پاسخگو خواهند بود.
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
اولا نمی دونم که اینجا جایی درستی برای طرح این مسائل هست یا نه. اگه نه که از مدیران تاپیک عذر میخوام.
در مورد سوال اول باید بگم که، من تا حدود 60 یا 70 درصد بازی رو انجام دادم و نیازی به این اکانتی که شما می گید، حس نکردم. فک کنم فقط برای مشاهده رکوردها به این اکانت نیاز دارید، که اونهم خیلی مهم نیست.
در مورد سوال دوم والا تا اونجایی که من می دونم همه دی ال سی ها خودشون فایل مجزای Setup دارن و احیانا اگه قرار باشه فایلی رو جایی بریزید، باید از همونجایی که دانلود کردید، ببینید.
اما سوال سوم برای این بازی نیازی به دونستن نکته ای نیست. اوایل شاید یکمی در مورد اصطلاحات و امکانات بازی گیج بشید ولی یکم که پیش برید با همشون آشنا میشید.
اگر سوالی هم در مورد این بازی براتون پیش اومد توی تاپیک مربوطه ذکر کنید. مطمئنم دوستان پاسخگو خواهند بود.
ممنون داداش از پاسخگویی من این دی ال سیهای که دان کردم پوشه هست و فایلهتش در اون قرار داره چیزی برای نصب نیست انگار که فقط باید جای قرارشون بدید
در مورد یو پلیم درست مشکلی پیش نمیاد فقط تو یه قسمت از امکلناتش هست که با اسکرول موس یلز میش یکی از از امکانت اون قسمت نوشته باید یو پلی وصل شی
حالا اگ چیزی کسی میدونه راهنمای کنه از شما هم ممنونم
نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید مخصوا اقا مرتضی و داش مجتبی داش مجتبی ما ک همیش زحمت دادیم خوبی داداش؟
دوستان من چن سوال داشتم ممنون میشم اگ میتونید کمکم کنید
در رابطه بازی Watch Dogs
من این بازیو نسخه ریلودد تهیه کردم ونصبم کردم و یک اپدیتم که براش اومده نصب کردم و چند تا سوال داشتم
اول اینکه با توجه به اینکه خودتونم اگ بازی کرد باشی بعضی امکانت بازی برای فعال شدن نیاز به فعال کردن بو پلی هست حالا میخواستم ازتون بپرسم با توجه به نسخه بازی که کرک شده هست مشکلی پیش نمیاد اکانت یو پلی ساخت و وارد اکانت شد موقع بازی؟ یا اگ توضیح خودتون میتونید بگید
سوال دیگم اینه که من یه فایل شامل چند تا دی ال سیهای بازی دان کردم و یک فایل دی ال سی انلوکر تو بازی ریختمش ولی دقیق نمیدونم درست ریختم یا نه چون توضیحی نداده بودن جالا میخواستم اگ شما محلشو میدونی ممنون میشم کمک کنید
و در اخرم بگم من تاز دارم بازی میکنم اگه توضیجی حرفی راجب امکاناتی در بازی هست شما به نظرتون قابل گفتن هست بگید ممنون میشم
از شما دوستان هم بابت پاسخگویی تشکر میکنم:11()::11()::11():
پس از دانلود فایل آنرا از حالت فشرده خارج نمایید و فایل های داخل پوشه Bin در آن را در محل نصب بازی خود در پوشه Bin بریزید و حالا بازی را اجرا کنید. این DLC Unlocker آیتم های غیرقابل دسترس و چندین امکان جدید از جمله چندین نوع لباس ، ماموریت های جدید و سلاح های جدید را به بازی واچ داگز اضافه می کند. این دی ال سی بازکن در واقع یک Patch است، که با ریختن در مسیر نصب بازی و در داخل پوشه Bin تعداد زیادی از DLC های بازی Watch Dogs را چه در نسخه RELOADED و چه در نسخه Digital Deluxe باز می کند.
نقل قول:
پس از دانلود فایل آنرا از حالت فشرده خارج نمایید و فایل های داخل پوشه Bin در آن را در محل نصب بازی خود در پوشه Bin بریزید و حالا بازی را اجرا کنید. این DLC Unlocker آیتم های غیرقابل دسترس و چندین امکان جدید از جمله چندین نوع لباس ، ماموریت های جدید و سلاح های جدید را به بازی واچ داگز اضافه می کند. این دی ال سی بازکن در واقع یک Patch است، که با ریختن در مسیر نصب بازی و در داخل پوشه Bin تعداد زیادی از DLC های بازی Watch Dogs را چه در نسخه RELOADED و چه در نسخه Digital Deluxe باز می کند.
سلام داداش ممنون از پاسخگویی
الان این عکس پوشهای دی ال سیرا نشان میده که فایلهاش در ان این پوشهاست الان اون کادر بالا مسیر پیشفرض اون فایل زیپ بوده
عکس بعدیم فایلهای که در یکی از پوشها قرار داشت هست
خوب الان من طبق عکس اولی بزارم تو محل که که فایل زیپ تاین شده بود این قست Watch_Dogs\data_win64\dlc بعد پوشها بزارم ت. این قسمت یا فایلا؟
عکس اخر دی السی انلوکرو قرار دادم اینجا همینجا؟
ممنون از پاسخگویی:11():
نقل قول:
سلام داداش ممنون از پاسخگویی
الان این عکس پوشهای دی ال سیرا نشان میده که فایلهاش در ان این پوشهاست الان اون کادر بالا مسیر پیشفرض اون فایل زیپ بوده
عکس بعدیم فایلهای که در یکی از پوشها قرار داشت هست
خوب الان من طبق عکس اولی بزارم تو محل که که فایل زیپ تاین شده بود این قست Watch_Dogs\data_win64\dlc بعد پوشها بزارم ت. این قسمت یا فایلا؟
عکس اخر دی السی انلوکرو قرار دادم اینجا همینجا؟
ممنون از پاسخگویی:11():
تمامی محتویات عکس بالا ( منظور عکس آخری میباشد) را کپی کرده و در محل نصب بازی و درپوشه bin پیست کنید.
سپاس.
:11()::11()::11():
دو تریلر جدید از Halo: The Master Chief Collection منتشر شد + اطلاعات و تصاویر هنری جدید از بازی
در طول یک پنل در RTX 2014، که ۳۴۳ Industries برگزار کرد در نهایت شاهد یک تریلر خوب از این عنوان انحصاری کنسول Xbox One یعنی عنوان Halo: The Master Chief Collection بودیم. حال ما تریلر را برای شما آماده کرده ایم که در ادامه میتوانید مشاهده کنید.
برای اولین بار دو تریلر از Halo 2: Anniversary که در این بسته بزرگ در کنار چهار Halo دیگر وجود دارد و به صورت ۱۰۸۰p و ۶۰ فریم اجرا خواهد شد را شاهد هستیم. آرت ورک هایی هم از بازی منتشر شده است که بعد از تریلر های موجود قرار داده شده اند. تصاویر هنری از نقشه مولتی پلیر بازی با نام Coagulation هستند که امروز در این پنل این نقشه جدید معرفی شد و به نمایش در آمد. این ویدئو ها ابتدا در livestream پخش شده اند و در همین بین یکی از کاربران YouTube با نام کاربری woooshness اقدام به ظبط آن ها کرده است و در دسترس عموم قرار داده است.
توجه: اولین تریلر، صحنه هایی از بازی را به نمایش میگذارد و دومین تریلر از گیم پلی بازی است.
تصاویر هنری جدید از بازی:
اگر تریلر گیم پلی و تصاویر هنری از Halo: The Master Chief Collection برای شما کافی نیستند، یکی دیگر از کاربران YouTube با نام کاربری ۰iah چند تصویر از صفحه تنظیمات و پنل بازی را منتشر کرده است.
در ویدئو های بالا، قسمت هایی از صفحه تنظیمات کنترلر و منو بازی نمایش داده شده است که حال این کاربر آن ها را از تریلر جدا کرده و به صورت تصاویر منتشر نموده است. بی شک در Halo: The Master Chief Collection این تنظیمات سفارشی سازی شده هستند و کاملا بهبود یافته اند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین در تصویر زیر به بهبود هایی که در Halo 2: Anniversary انجام شده است اشاره کرده اند:
Modernization به معنای بهره گیری از چیز هایی است که در حال حاضر وجود دارند و به سادگی در ۱۰ سال قبل از آن ها نمیتوانستند استفاده کنند، به عنوان مثال spawns بهبود یافته است، سیستم بازخورد ها قویتر شده است، سفارشی سازی پیشرفته تر از قبل شده است. Mongoose و Gungoose به بازی اضافه شده اند. همچنین وسایل نقلیه جدیدی به بازی افزوده شده اند. Gungoose در بازی یک حالت کاملا جدید با نام Gungoose Capture خواهد داشت.
اما پیشنهاد ما به شما دریافت تریلر ها است، چرا که قادر هستید تمامی ویژگی ها را مشاهده کنید.
منبع:گیمفا
Ubisoft: بازیکنان نسبت به گذشته مقاومت کمتری در برابر DLC دارند
ارائه DLC های گوناگون یا همان محتویات قابل دانلود اضافه توسط سازندگان پس از انتشار بازی اصلی، اکثرا بازخوردهای متفاوتی دارد. گاهی اوقات یک بازی مانند Saints Row IV حدود ۳۰ عدد DLC دریافت می کند یا سازندگان Call Of Duty: Ghosts فقط به خاطر یک پوسته جدید گرگ مانند برای سگ همراه در بازی، از شما طلب مبلغ اضافه می کنند. با این حال عده ای از بازی ها مانند BioShock Infinite وجود دارند که با دریافت DLC مانند Burial at Sea، قسمت تازه و هیجان انگیزی را به عنوان اصلی اضافه می کنند که حتی اگر مبلغی هم برای آن دریافت شود ارزشمند خواهد بود. با این حال شرکت Ubisoft به عنوان یکی از محبوب ترین ها در صنعت چه فکر می کند؟
آقای Chris Early به عنوان معاون رئیس بخش انتشارات دیجیتالی شرکت Ubisoft معقتند که بازیکنان نسبت به گذشته بسیار کمتر در برابر DLC از خود مقاومت نشان می دهند. ایشان DLC مخصوص بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag با نام “Time saver” را مثال زده اند که در آن یک سری مناطق مخفی و گنج آزاد می شد منتهی نکته جالب توجه زمانی خودش را نشان می دهد که شما می توانستید تمامی آنها را از طریق بازی معمولی هم آزاد کنید. با این حال هیچ کسی در رابطه با DLC مذکور شکایتی نداشته است. آقای Early طی صحبت های خود با GamesIndustry International می گویند:
هیچ گونه مقاومتی را ما شاهد نبودیم. شاید به سختی ۱۲ نفر پیدا شدند که در اینترنت یک سری حرف در آوردند ولی تمام آن همین بود. به طور کلی مشکلی متوجه حال ما نشد.
ایشان معقتند که Ubisoft این روزها بازخوردهای منفی بسیار کمتری را پیرامون انتشار DLC دریافت می کند و دلیل آن هم این است که شرکت ناشر می داند چطور با جامعه بازیکنان رابطه مناسبی برقرار کند. آقای Early می گویند که Ubisoft تنها DLC هایی را عرضه می کند که به تجربه های لذت بخش و جدید بازیکن خواهد افزود نه اینکه صرفا برای یک سری موارد که بازی را شروع کنند. ایشان ادامه می دهند:
یک سری مدل ها وجود دارد که تا به این لحظه مردم قبول کرده اند.DLC کاملا دیگر پذیرفته شده است. Season Pass هم دقیقا چنین می باشد. Season Pass برای هواداران ما به معنای دریافت موارد مخصوص است، چیزی که فراتر از یک DLC معمولی خواهد بود. با این حساب ما شاهد یک تحول هستیم.
اول و آخر همه چیز به شما بر می گردد که آیا تمایل دارید برای محتویات اضافه هزینه کنید یا خیر.
طراحی چهره ی بازیکنان در PES 2015 : مقایسه ای از چهره ی طراحی شده با چهره ی واقعی
چند روزی است که از معرفی رسمی عنوان PES 2015 گذشته است و کونامی وعده داده که این عنوان به ریشه های این سری باز خواهد گشت و یک عنوان لایق و شایسته خواهد بود. تا کنون تصاویر اندکی از بازیکنان دو تیم یوونتوس و منچستر یونایتد منتشر شده است که طراحی چهره ی آن ها را نشان می دهد.از آنجایی که بازی از موتور Fox Engine بهره می برد انتظار می رود که شاهد یک گرافیک عالی و طراحی چهره ی فوق العاده باشیم. به تازگی مقایسه ای میان چهره های طراحی شده و چهره ی واقعی بازیکنان منتشر شده است که کیفیت طراحی چهره ها را به خوبی نشان می دهد.
طبق اعلام رسمی کونامی این عنوان به ریشه ها و اصل سری PES باز خواهد گشت و دارای کنترلی فوق العاده کاربردی است که در آن بازیکن بدون محدودیت می تواند کل بازی را کنترل کند. این بازی توسط استودیو کونامی لندن توسعه یافته است که در سال ۲۰۱۲ تاسیس شده و علت انتخاب این استودیو ساخت عنوانی متانسب با بازار اروپا و آمریکا است. بازی برای Xbox One، PS4، Xbox 360 ، PS3 و PC در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۴ ( ۴ مهر ۱۳۹۳) عرضه خواهد شد و به وسیله ی موتور Fox Engine که پیش از این از آن برای ساخت دو عنوان جدید سری Metal Gear استفاده شده، در حال ساخت است. اطلاعات جدید از گیم پلی این عنوان قرار است در ۳ جولای منتشر شود.
تصاویر جدید از Dragon Age: Inquisition منتشر شد | Cullen باز می گردد
استدیو Bioware یک شخصیت جدید را برای بازی Dragon Age: Inquisition معرفی کرده است که البته استفاده از لغت “جدید” چندا هم درست نمی باشد. او چه کسی است؟ با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
شخصیتی که به آن اشاره کردیم Cullen نام دارد که او را در گذشته با حضور در عناوین Dragon Age: Origins و Dragon Age II به عنوان رئیس شوالیه های معبد می شناسیم و حال تبدیل به یکی از ۳ مشاور گروه Inquisition شده است.
طبق توضیحات خانم Brianne Battye از استدیو Bioware، شخصیت Cullen همچنان بعد از شکست انجمن به فعالیت خود ادامه می دهد و خواستار مبارزه برای چیزی است که به آن ایمان دارد. او می خواهد وارد گروه Inquisition شود چرا که اعضای آن عهد کرده اند تا شیاطینی را که کمر به نابودی سررزمین های مختلف بسته اند را نابود کنند. او یک رهبر کاملا مقتدر و با اراده بالا است که در غیاب بازیکن، فرماندهی ارتش Inquisition را بر عهده دارد. این سرباز دلیر خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد و اینطور که به نظر می رسد ما می توانیم با او بیشتر آشنایی پیدا کنیم.
او برای ۲ مشاور دیگر احترام قائل است اما همیشه با آنها موافق نیست. به عنوان مثال Cullen همیشه دوست دارد موارد مختلف را خیلی رو راست و صادقانه حل کند در حالی که Leliana (برای آشنایی بیشتر با شخصیت مذکور می توانید به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه کنید) فعالیت های پشت صحنه را ترجیح می دهد.
داستان Dragon Age: Inquisition اینگونه آغاز می شود که در حین یک کنفرانس صلح شوالیه های معبد و جادوگران مشغول گفتگو هستند که ناگهان موجودات شیطانی حمله ور می شوند و رهبران مهم در سرزمین ها را نابود می کنند. در این میان وظیفه به عهده بازیکن خواهد بود که خلاء را پر کند و با هدایت نیروهای Inquisition دشمنان را به Rift باز گردانند. Dragon Age: Inquisition در ۷ اکتبر (مصادف با ۱۵ مهر) برای PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.
در آخر نیز تصاویر Cullen را که با موتور Frostbite 3 تهیه شده است مشاهده کنید: