پاسخ: معرفی و نقد کلی بازی ها
نقل قول:
خوبه اونجا چند باری ازش خرید کردم قیمت هاش هم خوبه(البته نه واسه همه بازی ها) اما شاید نسخه استاندارد و collector اش روی استیم نباشن چون قیمتاش با اونی که رو استیم زده نمی خونه (اگه این بازی نسخه خارج از استیم اصلا داشته باشه اگه نه که هیچی) اما خب شاید یه زمانی تخفیف خورده بوده چندتا خریدن نگه داشتن اگه بشه نگه داشت یا کارای دیگه اما the western front armies اش با معادل قیمت استیمش می خوره که اگه خواستی می تونی صبر کنی تخفیف هم بخوره روی استیم بعد بگیریش. واسه DLC ها اگه میرفتی سراغ استاندارد نیازی به steam wallet نبودا اگر نسخه استانداردشون روی استیم باشه می تونه برای DLC مد نظر هم گیفت کنه یا اگه گیفت نشه تهش با اکانت تو اون رو برات بخره اما خوب به احتمال قیمت DLC هارو دقیقا معادل همونی که اونجا قیمت خورده محاسبه می کنه و تهش ممکنه همون قیمت steam wallet معادلش در بیاد اینم هست ولی در نهایت همون the western front armies خوبه فقط یکم عجیبه که صفحه استیمش نقدی واسش ملت انجام ندادن.
فقط امید وارم حجم the western front armies
زیاد نباشه که واسه دانلود کردنش بیچاره میشم
مرسی برای راهنمایی :11():
درود
steam free weekend چیه ؟ بازی هایی که تو این بازه زمانی قرار میگیرن آیا دارای تخفیف هستن یا تو این بازه زمانی فقط یاید رایگان دانلود کرد و بازی کرد مثل حالت trial ؟ کلا جریانش چیه ؟ :1. (23):
مرسی
نقل قول:
درود
steam free weekend چیه ؟ بازی هایی که تو این بازه زمانی قرار میگیرن آیا دارای تخفیف هستن یا تو این بازه زمانی فقط یاید رایگان دانلود کرد و بازی کرد مثل حالت trial ؟ کلا جریانش چیه ؟ :1. (23):
مرسی
مثل trial هست. محتویات قابل دسترسی از بازی توی free weekend فکر کنم معمولا محدود نیستن اما مدت زمان استفاده محدود هست(یعنی توی همون مدت زمان اگه بخوای میتونی مثلا بخش داستانی یک بازی رو تموم کنی اگه بخش داستانی داشته باشه و طولانی نباشه یا وقتشو داشته باشی یا اگه مولتی پلیر داره ببینی حال می کنی با اون بخشش یا نه). تخفیف هم می خورن معمولا. بعضی وقتا مجانی هم بازی می دن اگه تو زمانش برداری مثلا فکر کنم Payday Heist رو داشتن مجانی می دادن اگه زمانش تموم نشده باشه.
(البته فقط استیم نیست که از این کارا می کنه اگه بخوام مثال تازه بزنم مثلا GoG هم Aliens vs Predator Classic 2000 رو داشت مجانی می داد اگه تموم نشده باشه هنوز وقتش یا مثلا چند وقت پیش Origin داشت Dragon Age: Origins رو مجانی می داد الانم هنوز Bejeweled 3 رو مجانی میده بعد اینا هم تخفیف های خودشون واسه بازی های مختلف رو هم دارن)
راستی Company of Heroes 2 و The Western Front Armies هم تخفیف خوردن تا 20 اکتبر اومده بودم اینو بهت بگم اما احتمالا خبر داری خودت دیگه.
حالا من باید اینا رو چطور بگیرم ؟ باید steam wallet بگیرم ؟
نقل قول:
مثل trial هست. محتویات قابل دسترسی از بازی توی free weekend فکر کنم معمولا محدود نیستن اما مدت زمان استفاده محدود هست(یعنی توی همون مدت زمان اگه بخوای میتونی مثلا بخش داستانی یک بازی رو تموم کنی اگه بخش داستانی داشته باشه و طولانی نباشه یا وقتشو داشته باشی یا اگه مولتی پلیر داره ببینی حال می کنی با اون بخشش یا نه). تخفیف هم می خورن معمولا. بعضی وقتا مجانی هم بازی می دن اگه تو زمانش برداری مثلا فکر کنم Payday Heist رو داشتن مجانی می دادن اگه زمانش تموم نشده باشه.
(البته فقط استیم نیست که از این کارا می کنه اگه بخوام مثال تازه بزنم مثلا GoG هم Aliens vs Predator Classic 2000 رو داشت مجانی می داد اگه تموم نشده باشه هنوز وقتش یا مثلا چند وقت پیش Origin داشت Dragon Age: Origins رو مجانی می داد الانم هنوز Bejeweled 3 رو مجانی میده بعد اینا هم تخفیف های خودشون واسه بازی های مختلف رو هم دارن)
راستی Company of Heroes 2 و The Western Front Armies هم تخفیف خوردن تا 20 اکتبر اومده بودم اینو بهت بگم اما احتمالا خبر داری خودت دیگه.
آره دیدم 75% و 66%تخفیف خوردن
:1. (23):
نقل قول:
حالا من باید اینا رو چطور بگیرم ؟ باید steam wallet بگیرم ؟
لازم نیست مثلا با همون آرسان هماهنگ کن برات با تخفیفش رو بگیره. البته چون خودش هم از قبل اونارو لیست کرده بود شاید اذیت کنه می تونی اونوقت بری سراغ جاهای دیگه و در نهایت برآورد قیمت کنی اگه دیدی زیادی ارزش نداره اون موقع برو سراغ steam wallet. بهت پیام خصوصی می زنم.