ممنون داداش مرتضی بابت پاسخگویی :give_rose: یه سوال دیگ هم داشتم با اجازت میپرسم.. ولفنشتاین نیو اردرو بازی کردی؟
Printable View
ممنون داداش مرتضی بابت پاسخگویی :give_rose: یه سوال دیگ هم داشتم با اجازت میپرسم.. ولفنشتاین نیو اردرو بازی کردی؟
خواهش میکنم.نقل قول:
اگر سوالت فقط اینه که من بازی کردم متاسفانه خیر(کلا از بازیهای ولفنشتاین خوشم نمیاد).
ولی اگه در مورد خود بازی سوال داری بپرس تا دوستان جواب بدن.
سپاس.
:11()::11()::11():
نقل قول:
منم این اولین نسخش که نصب کردم اره داداش یه سوال داشتم من همون اول بازی گیر کردم :D
اول بازی که تاز هوا پیا سقوط میکنه و میخوای ازش خارج بشی همون یکی از این موجودا که شکل ربات میخواد بیاد داخل هواپیما نمیدونم چجوری رد کنم اونای که بازی کردن میدونم کجارو میگم :D
یه کامنتم تو پست واچ داگز گذاشتم ممنونم میشم اگ بتونی بهم جواب بدی عرض معذرت که وقتت میگیرم:give_rose:
یه سوال دیگم داشتم که مربوط به این پست نیست الان که در خواست دوستی دادی چرا میزنم رو ذخیر اتفاقی نمیفته؟:lol:
خیلی شرمنده ام چون بازی را نرفتم نمتونم چیزی بگم.نقل قول:
خب باید درخواست دوستی منا تایید کنی تا در لیست دوستانت قرار بگیرم.همون کاری که انجام دادی و آقا مجتبی در لیست دوستانت قرار گرفت را انجام بده.
سپاس.
داش دشمنت شرمنده باش این چه حرفیه هرچیم جوابم دادی ازت ممنونم:give_rose: ببین ادد شدی اددت کردم:great:نقل قول:
حالا هرکی بازیرو انجام داد بود یه نظری میده
خیلی معذرت دیگه که نتونستم کمکت کنم.نقل قول:
بله الان درست شده.لطف کردید.:give_rose:
روز که بشه بچهای گیمر پاسختونا میدن.منم سعی میکنم کمکت کنم.
سپاس.
سلامی دو بار داداش باز مزاحم شدم:give_rose: میخواستم بدونم اون بازیهای که در بالا گفتم کی وارد میشنو واین سیستم جواب میدن به نظرت؟:1. (35):
cpu core i5 760 8mb cache
ram: 8 gb
vga: gigabyete r9270x 2gb oc
سلام.نقل قول:
تاریخ عرضه بازیهای مذکور شما غیر از پی اس گفته شد.
در مورد سیستمتون فکر نکنم به مشکل خاصی برخورد کنید.باز آقا امید بهتر میدونه.
سپاس.
خوبی داداش خسته نباشی اره تاریخشو گفتی ممنون:give_rose:نقل قول:
یعنی به نظرت میش رو این سیستم اصلا جواب نده:lol::1. (27):؟پس باید خیلی گردن کلفت باش بازیه :lol: چون این سیستمم که پاین نیس که اصلا رو این جواب نده :lol: محبوری بری کنسول بخری اگ جواب دیگ باید بری هزینهای نجومی کنی:lol:
بزار داش امیدم بیاد ببینم نظر اون چیه ممنون داش بابت پاسخ:give_rose:
فعلا سیستم شما با هیچ بازی مشکلی نداره .نقل قول: