سلام داش امید خسته نباشی ممنون از پاسخگویی :give_rose:نقل قول:
شامل بازیهای که تو یکی دو ماه اینده هم عرضه میش هست؟
Printable View
سلام داش امید خسته نباشی ممنون از پاسخگویی :give_rose:نقل قول:
شامل بازیهای که تو یکی دو ماه اینده هم عرضه میش هست؟
بله درویش جان . هیچ مشکلی نیست .نقل قول:
درود
کسی اینجا company of heroes 2 رو بازی میکنه البته اورجینال ؟ میخوام بخرمش بین نسخه standard و collectors edition موندم کدوم بصرفه تره
از مجتبی جان بپرس این موضوع رو چون تو زمینه گیمینگ استاد هست .:11():نقل قول:
اوه حتما فقط تو کدوم بخش هستن ایشون یا pm بدم ؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
برای استفاده همگی دوستان ، جواب پست رو اینجا میدم
نسخه Collectors Edition که به تعداد محدودی تولید میشه ، شامل چند تا چیز اضافه هست که توی بسته بازی پیدا میشه. مثلا مجسمه یکی از شخصیت های بازی ، یک پوستر یا چند تا ارت ورک بازی. اینها بستگی به سازنده بازی داره که توی اون بسته چی میزاره که مطمئنا اینها قیمت اون بسته بازی رو
افزایش میده. حالا این برمیگرده به شما که میخواید اینها رو داشته باشید با قیمت بیشتر یا همون نسخه معمولی یازی رو میخواید با قیمت کمتر !
:give_rose:
برای نسخه اصل پیشنهاد میشه نسخه دیجیتال هرکدوم که میخواید بگیرید و از استیم هم بخرید زمانی که تخفیف اساسی خورده. (هر چند وقت یبار استیم تخفیف های مختلفی میده واسه بازی های مختلف هر وقت این بازی تخفیف خورد یا با کردیت کارتی یا استیم کارتی چیزی بخرید یا از یک نفر سوم شخص بخواهید که براتون خریداری کنه که در صورت نیاز می تونید پیام خصوصی بزنید که چند نفر معرفی کنم)نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (لینک اصلاح شد)
محتویات نسخه Collector دیجیتالی یکی از مهم ترین هاش اینه که همراهش نسخه اول هست. حال محتویات کلش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست.
اما خب نسخه collector همینطوری گرون در میاد. نسخه های فیزیکی یعنی غیر دیجیتالی ممکن هست برخی ویژگی های نسخه دیجیتال استیم رو نداشته باشند و بجاش بیشتر بر روی برخی چیزهای خارجی خارج از بازی اما مربوط به بازی تمرکز دارند البته در کل ممکن هست وابسته به فروشگاهش و بازیش چه نسخه فیزیکی چه دیجیتالی موارد مختلف دیگه ای اضافه یا مختص خودشون داشته باشن اگه اشتباه نکنم.
اگر نسخه اول هم به طور مجانی می خواهید پیشنهاد میشه نسخه Collector رو خریداری کنید گرچه مشکلی که اینجا هست اینه که در محتویات این نسخه دو DLC محتویاتی دیگر بازی ذکر نشده اند پس اگر نسخه اول را نمی خواهید می تونید نسخه استاندارد رو بگیرید و بعدش سه DLC بازی رو جدا بخرید (فقط یک DLC محتویاتی در Collector Edition ذکر شده تاریخ ارائه لیست 13 دسامبر هست شاید لیست ارائه شده آپدیت نیست)
یک راه دیگر هم هست اون هم خرید یک نسخه ی تنها مولتی پلیر از Company of Heroes 2 که اسمش The Western Front Armies هست و به صورت جدا کار می کنه و به نظر شامل امکانات جدید میاد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود
من نسخه اول بازی رو دارم. تو سایت Arsangame.com نسخه CoH 2 استاندارد رو زده 45 تومن و collectors edition رو 95 تومن من هم اول تصمیم داشتم نسخه استاندارد رو بخرم بعد چنتا از German commander ها رو با جدا بخرم (از شوروی خوشم نمیاد) اما دیدم تنها راه خریدن dlc ها (هر کدوم 3 یا 4 دلار) اینه که از همین سایت steam wallet بگیرم که اینطوری حسابی گرون در میاد پس فک کنم the western front armies رو بخرم :1. (23):
خوبه اونجا چند باری ازش خرید کردم قیمت هاش هم خوبه(البته نه واسه همه بازی ها) اما شاید نسخه استاندارد و collector اش روی استیم نباشن چون قیمتاش با اونی که رو استیم زده نمی خونه (اگه این بازی نسخه خارج از استیم اصلا داشته باشه اگه نه که هیچی) اما خب شاید یه زمانی تخفیف خورده بوده چندتا خریدن نگه داشتن اگه بشه نگه داشت یا کارای دیگه اما the western front armies اش با معادل قیمت استیمش می خوره که اگه خواستی می تونی صبر کنی تخفیف هم بخوره روی استیم بعد بگیریش. واسه DLC ها اگه میرفتی سراغ استاندارد نیازی به steam wallet نبودا اگر نسخه استانداردشون روی استیم باشه می تونه برای DLC مد نظر هم گیفت کنه یا اگه گیفت نشه تهش با اکانت تو اون رو برات بخره اما خوب به احتمال قیمت DLC هارو دقیقا معادل همونی که اونجا قیمت خورده محاسبه می کنه و تهش ممکنه همون قیمت steam wallet معادلش در بیاد اینم هست ولی در نهایت همون the western front armies خوبه فقط یکم عجیبه که صفحه استیمش نقدی واسش ملت انجام ندادن.نقل قول: