خیلی ممنوننقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی مطمئن باش اگه با اون آپدیت حل نشد ، مشکل از رمت هست چون من اون آپدیت رو نصب کردم مشکل لگ موقع رانندگی حل شد.
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
ولی مطمئن باش اگه با اون آپدیت حل نشد ، مشکل از رمت هست چون من اون آپدیت رو نصب کردم مشکل لگ موقع رانندگی حل شد.
من DLC unlocker رو از سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کردم که شامل فایل های زیر میشه که توی عکس میبینی :
اگر همین ها رو توی پوشه Bin کپی کنی و بعد بری تو بازی ، میبینی که توی منو یک گزینه با نام Aditional Content اضافه شده
که اگه بری توش و گزینه سومی یعنی Acqiured Content رو بزنی ، لیست زیر رو میبینی که شامل اسم DLC ها و اسم اون دو تا اسلحه هست
حالا اگه بری توی بازی میبینی که چند تا آیکون جدید به نقشه بازی اضافه شده مثل آیکون زیر
به همین سادگی به همین خوشمزگی ، پودر کیک رشد :lol:
دوستان برای watch dogs اگه آپدیت 1.03.471 نصب کنید DLC ها هم نصب میشه و نیازی به DLC Unlocker نیست
آیا درسته که تو بعضی سایت ها نوشتن که NFS Rival اولین نسخه ای که اومد (3dm) کلا مشکل افت ریم داره و باید نسخه reloaded دانلود کرد ؟
چون من نسخه blackbox دانلود کردم که کرک 3dm داشت و من کرک reloaded کپی کردم براش اما بازم افت فریم داره فجیح
نقل قول:
سلامی دوبار به دوستان و داش مجتبی که زحمت میش
خوب این لینک سالم بود گذاشتم برای دان ببینم خدا چی میخواد:give_rose:
اره داشت فکر کنم از رم باش که با اون اپدیت درست نشد حتی تو تنظیمات پایین جالب غیر از رانندگی هم افت فذیم هست و رانندگی بیشتر میش تو همه نوع تنظیمات
حتی از بازی از خارج و وارد شدنشم سنگین حالا نمیدونم این مشکلم شما دارین یا همینم بخاطر رمه هست یه نرم افزارم هست مقدار رمو نشون میده وقتی بازی اجرا میکنم حدود 97 پر میش :lol:
همیشه نسخه Reloaded یک بازی ، نسخه کامل تر و تقریبا بدون مشکل هست. سعی کنید نسخه Black Box رو بخاطر دو سه گیگ کمتر دانلود نکنید چون کامل نیستند. این بازی هم کلا توی همه نسخه ها لگ و افت فریم داشته که شاید با روش هایی مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]حل بشه. اون هم شاید ! چون من به دو سهنقل قول:
نفر راه حل هایی مثل این رو پیشنهاد دادم که باز هم درست نشد.
نقل قول:
عجب من که دی ال سی انلوکر م این نبود تو عکس گذاشتم فقط یه فتیل بود اینم یه فتیلی شبیه همون که تو پوشه سیو بازی بود که ازش کپی گرفتم جریان اون چیه پس؟:lol:
البته من اونو تو فایلو کپی کردم تو بین که خودم برام عجیب با فایلتای پوشه بین فرق داشت
البته من دی ال سی انلوکرم فایلش ببا مال شما فرق داشت ولی الان گزینAditional Content اینو دارم حالا ممکنه بخاطر انصب اون اپدیت باش یا قرار دادن تو پوشه win64من توگزینه سوم رفتم اون دو تا اسحله هست خوب حالا درست شده؟:lol::give_rose:
اینا تو بازی خودش اضاف شده؟
آره اگه اون گزینه ای که گفتم به منو اضافه شده باشه ، DLC ها قابل اجرا هستن. هر پکی که توی اون لیست هست ، الان باید توی نقشه هم دیده بشه مثل همون عکسی که من گذاشتم که The Palace Pack رو نشون میده.نقل قول:
نقل قول:
درست شد واقعا ممنون حال کردم :11():
نقل قول:
اون کاتالیستو ک دانلود و نصب کردم بعد میرم تو بازی تو نقشه نگا کنم ببینم چیزی اضاف شده:give_rose::give_rose:
داداش عجیبه رفتم تو guns shop اسلحهای نیومده بود تو نقشه مثلا اوننقل قول:The Palace Pack که گفتی رو خط مترو بود من گشتم ندیدم:1. (28):
هم اکنون به راهنمای شما نیازمندیم ممنون:give_rose::give_rose: