پاسخ: معرفی و نقد کلی بازی ها
نقل قول:
داداش عجیبه رفتم تو guns shop اسلحهای نیومده بود تو نقشه مثلا اون
The Palace Pack که گفتی رو خط مترو بود من گشتم ندیدم
:1. (28):
هم اکنون به راهنمای شما نیازمندیم ممنون:give_rose::give_rose:
لازم نیست بری به فروشگاه اسلحه ها ، Tab رو بزن به لیستت اضافه شده ( یه شاتگان هم اضافه شده ، که میتونی توی سمت چپ ببینی ، که اسم اون توی لیست این DLC unlocker نبود! ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی اگه اون گزینه به منو اضافه شده باشه ، حتما باید یه آیکون هایی به نقشت اضافه بشه ، باز هم بگرد. اگه نشد از mobinIGI که بالا لینکش رو داده بودم دانلود کن دیگه این همه بدبختی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
لازم نیست بری به فروشگاه اسلحه ها ، Tab رو بزن به لیستت اضافه شده ( یه شاتگان هم اضافه شده ، که میتونی توی سمت چپ ببینی ، که اسم اون توی لیست این DLC unlocker نبود! ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی اگه اون گزینه به منو اضافه شده باشه ، حتما باید یه آیکون هایی به نقشت اضافه بشه ، باز هم بگرد. اگه نشد از mobinIGI که بالا لینکش رو داده بودم دانلود کن دیگه این همه بدبختی نداره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داداش دمت گرم الان این دی ال سی آنلوکرو ریختم جواب داد:merci:
نقل قول:
ولی اگه اون گزینه به منو اضافه شده باشه ، حتما باید یه آیکون هایی به نقشت اضافه بشه ، باز هم بگرد. اگه نشد از mobinIGI که بالا لینکش رو داده بودم دانلود کن دیگه این همه بدبختی نداره
باش داداش تو لیست tab نگا میکنم یه بار دیگ درست نقشرو چک میکنم اگ نبود همون که لینک دادی رو دان میکنم و میریزم تو پوشه بین:give_rose::give_rose::give_rose::lol:
نقل قول:
خیلی ممنون
ولی مطمئن باش اگه با اون آپدیت حل نشد ، مشکل از رمت هست چون من اون آپدیت رو نصب کردم مشکل لگ موقع رانندگی حل شد.
داداش این لینکو که دادی دان کردم الان ورژن کاتلیست زده 14.6 RC درسته دیگ؟:give_rose:
من برم بازیو تست کنم ببینم افت فریمش در چه حاله و این دی ال سی باز شده یا نه بر میگردم خیلی کوچیکتم
داش امید و نیما شما هم همینطور :11()::11():
نقل قول:
داداش این لینکو که دادی دان کردم الان ورژن کاتلیست زده 14.6 RC درسته دیگ؟:give_rose:
من برم بازیو تست کنم ببینم افت فریمش در چه حاله و این دی ال سی باز شده یا نه بر میگردم خیلی کوچیکتم
داش امید و نیما شما هم همینطور :11()::11():
اره 14.6 RC هست. ایشالله که مشکلت حل میشه.
نقل قول:
داداش اوتارو پاک کردم اینو ریختم اما باز تو نقشه چیزی نیست جریان چیه؟
داش این عکس نقشه منه از همون قسمتی تو هم از ش عکس گرفتی و اون ایکون بود :lol: مال من ببین هست من ک ندیدم :lol:
نقل قول:
اره 14.6 RC هست. ایشالله که مشکلت حل میشه.
داداش رو high هست الان جالبه بعضی وقتا اصلا افت فریم ندار بعضی وقتا تو رانندگی فقط افت فریم داره بعضی وقتا هم رو همه جا افت دار تنظیم low افت داشت فکر کنم رمو ببره بالا کامل اوکی شه این رم جوابشش نمیده :lol:
نقل قول:
همیشه نسخه Reloaded یک بازی ، نسخه کامل تر و تقریبا بدون مشکل هست. سعی کنید نسخه Black Box رو بخاطر دو سه گیگ کمتر دانلود نکنید چون کامل نیستند. این بازی هم کلا توی همه نسخه ها لگ و افت فریم داشته که شاید با روش هایی مثل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]حل بشه. اون هم شاید ! چون من به دو سه
نفر راه حل هایی مثل این رو پیشنهاد دادم که باز هم درست نشد.
اشتباه کردم رفیق افت فریم درست شد اما حالا به هر ماشینی برخورد کنی مثل فنر میپری تو آسمون و باید با ALT + F4 از بازی خارج شی :1. (28):
نقل قول:
داداش رو high هست الان جالبه بعضی وقتا اصلا افت فریم ندار بعضی وقتا تو رانندگی فقط افت فریم داره بعضی وقتا هم رو همه جا افت دار تنظیم low افت داشت فکر کنم رمو ببره بالا کامل اوکی شه این رم جوابشش نمیده
نقل قول:
داداش اوتارو پاک کردم اینو ریختم اما باز تو نقشه چیزی نیست جریان چیه؟
داش این عکس نقشه منه از همون قسمتی تو هم از ش عکس گرفتی و اون ایکون بود مال من ببین هست من ک ندیدم
مطمئنی ؟ ببین پوشه Bin رو که توی پوشه WATCH_DOGS هست رو به کل Shift + Delete کن و بعد اون Bin ای رو که از mobinigi دانلود کردی رو بنداز اونجا ، دیگه باید بیاره کار دیگه ای نباید انجام بدی !!!
ببین اول میخواستی DLC Unlocker رو بریزی ، پوشه Bin ای رو که از اول بوده رو پاک کردی یا با این bin ای که توی dlc unlocker بود Replace کردی ؟ اگه پاکش کردی مطمئن شو که توی Recycle Bin نیستش.
لگ هم مطمئن باش که از رمت هست ، رم من 8 گیگ هست موقعی که از بازی میام بیرون و Task Manager رو نگاه میکنم بازی 7 گیگ از رم رو اشغال کرده !!!
نقل قول:
مطمئنی ؟ ببین پوشه Bin رو که توی پوشه WATCH_DOGS هست رو به کل Shift + Delete کن و بعد اون Bin ای رو که از mobinigi دانلود کردی رو بنداز اونجا ، دیگه باید بیاره کار دیگه ای نباید انجام بدی !!!
ببین اول میخواستی DLC Unlocker رو بریزی ، پوشه Bin ای رو که از اول بوده رو پاک کردی یا با این bin ای که توی dlc unlocker بود Replace کردی ؟ اگه پاکش کردی مطمئن شو که توی Recycle Bin نیستش.
لگ هم مطمئن باش که از رمت هست ، رم من 8 گیگ هست موقعی که از بازی میام بیرون و Task Manager رو نگاه میکنم بازی 7 گیگ از رم رو اشغال کرده !!!
داداش عکس از نقشم که نشونت دادم تو نقشه چیزی انگار نیومده ......بزارذ بگم چه کردم اینای که تو پوشه dlc unlocker بود ریختم تو پوش بین هر کدومش هم که تکرای بود جایگزین کردمو توی Recycle Bin هنو پاک نکردم
خوب من Recycle Bin پاک میکنم بعد پوشه بینو هم پاک میکنم این فایلهای dlc unlocker رو میریزم تست میکنم
اره داداش حداقل رم باید 6 باش و من تنها چیزیم که با اصلاعات این بازی که دادن همخوانی نداره رمم هست وگرنه مگه میش با با کارت گرافیکی من دارم r9 270x و cpu cor i5 رو تنظیمات low هم اجراش نکنه بازیرم که اپدیت کردم تو همه تنظیمات گرافیکی مشکل هست
پس باید از رم باش چون حداقل رم بازی باید 6 باش ک مال من 4 هست و باید ببرمش بالا:lol:
داداش پوشه بین مال dlc unlocker رو جایگزین اون بین خود بازی کنی بازی اجرا نمیش ارور مید:lol: