پاسخ: معرفی ، نقد و رفع مشکلات بازی ها
نقل قول:
مخالفم. به نظرم اساسین با عرضه هر نسخه خیلی بهتر شده. شما تریلر نسخه جدید رو ببین. Unity رو میگم. فوق العاده است. من که منتظرشم.
اولین نسخه اساسین یه بازی فوق العاده عالی بود
نسخه دوم هم خیلی خوب بود اما بعد از این تا brotherhood چندان جذاب نبود و چیز جدیدی نداشت اما brotherhood محشر بود حالا هم unity با توجه به نسل هشتمی بودنش احتمالاً توی سری اساسین یه شاهکار حساب بشه
پاسخ: معرفی ، نقد و رفع مشکلات بازی ها
نقل قول:
مخالفم. به نظرم اساسین با عرضه هر نسخه خیلی بهتر شده. شما تریلر نسخه جدید رو ببین. Unity رو میگم. فوق العاده است. من که منتظرشم.
کلا این Ubisoft Montreal با تریلر هاش خیلی هایپ میکنه ولی موقعی که بازی میاد... ولی مطمئن هستم که این نسخه از بازی مثل نسخه های I و II خواهد بود.
دوستان کلا این تاپیک به اسپم کشیده شد از این به بعد بحثی داشتید ، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: معرفی و نقد کلی بازی ها
در این تاپیک سعی میشه تا جدیدترین بازیها معرفی شوند و اخبار مربوط به آنها در اختیار دوستان گیمر قرار گیرد.
لذا مستدعی میباشم تا مساعت لازم در جهت هر چه بیشتر نظم انجمن گیمینگ این حقیر را یاری نمایید به همین دلیل خواهشمندم هر نقدی یا معرفی ای و اخبار مربوط به گیم داشتید در این تاپیک ذکر نمایید.
سپاس.
:11()::11()::11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اوایل سال شایعاتی مبنی بر ساخته شدن دو عنوان جدید از سری Assassin’s Creed بودیم. یکی از این عناونی عنوان Assassin’s Creed Unity بود که در طی مراسم E3 به صورت کامل به آن پرداخته شد و تصاویر و ویدئو های مختلفی از گیم پلی بازی منتشر شد. در این بین گفته می شود که Assassin’s Creed Comet نیز مختص نسل قبل یعنی Xbox 360 و PS3 و احتمالا Wii U ساخته و منتشر شود. به تازگی Ubisoft اعلام کرده است که نسخه بعدی از سری Assassin’s Creed را Ubisoft Quebec خواهد ساخت و به سرعت گمانه زنی ها مبنی بر نسخه بعدی این سری شروع شد. به نظر می رسد این “نسخه بعدی” همان Assassin’s Creed Comet باشد که پیش از این صحبت از آن بود. با این حساب انتظار می رود که این بازی توسط این استودیو در دست ساخت باشد. همه می دانیم که Unity بر روی نسل قبل منتشر نخواهد شد و برای PS4، Xbox One و PC منتشر می شود. در این بین تعداد نسخه های به فروش رسیده عنوان Watch Dogs نشان از روی کار بودن نسل قبل در حال حاضر می باشند و هنوز افراد زیادی هستند که از نسل قبل برای سرگرمی استفاده می کنند و هنوز پا به عرصه نسل جدید بازی ها نگذاشته اند؛ در نتیجه آنقدر دور از انتظار نیست که بازی Assassin’s Creed Comet تنها بر روی نسل هفتم، علی رغم Unity منتشر شود.
هنوز مشخص نیست که این استودیو در حال کار بر روی چه نسخه ای می باشد اما تنها چیزی که مشخص است این است که بازی از سری Assassin’s Creed خواهد بود؛ هر چند به احتمال زیاد این عنوان همان Comet باشد اما باید منتظر ماند و دید تا این استودیو چه بازی ای برای طرفداران و بازیبازان به ارمغان می آورد.
به نظر شما این استودیو در حال کار بر روی چه بازی ای می باشد؟ نظرات خود را در این باره با ما در میان بگذارید.
منبع:گیمفا
برترین های E3 2014 مشخص شدند : Evolve سایر بزرگان را شکار کرد
E3 2014 با تمامی فراز و نشیب ها، نمایش های کوچک و بزرگ، خیره کننده و نا امید کننده به پایان رسید و حال تنها امید بازیکنان به عناوین به نمایش در آمده در آن باقی مانده است. در حالی که به اعتقاد سایت های دیگر و بسیاری از طرفداران عناوین بزرگی چون Assassin’s Creed : Unity، Batman : Arkham Knight، The Witcher 3 : Wild Hunt، The Division و … بهترین نمایش های E3 بودند، Evolve تمامی جوایز را درو کرد.
طبق این لیست Evolve با ۴ بار بهترین شدن و عنوان زیبای No Man’s Sky با ۳ بار برترین شدن، در صدر قرار دارند. هیئت داوران E3 2014 به تازگی لیست برترین های این نمایشگاه را منتشر کرده اند :
بهترین نمایش : Evolve
هترین بازی کنسول : Evolve
بهترین بازی اکشن : Evolve
هترین بازی چند نفره آنلاین : Evolve
بهترین بازی تازه معرفی شده : No Man’s Sky
بهترین بازی مستقل : No Man’s Sky
تقدیر ویژه برای نوآوری : No Man’s Sky
بهترین بازی مبارزه ای : Super Smash Bros
بهترین بازی کنسول های دستی و تلفن های همراه : Super Smash Bros
بهترین بازی رایانه های شخصی : Tom Clancy’s Rainbow Six : Siege
بهترین سخت افزار جانبی : Oculus Rift
بهترین بازی اکشن ماجراجویی : Batman : Arkham Knight
بهترین بازی نقش آفرینی : Dragon Age : Inquisition
بهترین بازی ریسینگ : The Crewبهترین بازی ورزشی : NHL 15
بهترین بازی استراتژیک : Civilisation : Beyond Earth
بهترین بازی اجتماعی، ساده، خانوادگی : Mario Maker
بدون شک دو استدیوی بزرگ کمپانی یوبی سافت، استدیو های Ubisoft Toronto و Ubisoft Montreal می باشند. Ubisoft Toronto به عنوان خالق سری Assassin’s Creed و کار بر روی بسیاری از عناوین دیگر این شرکت، یکی از مشهور ترین استدیو های دنیا می باشد. به تازگی جید ریموند، مدیر عامل این استدیو اعلام کرده است که آن ها بر روی ۵ پروژه به صورت همزمان کار می کنند که ۳ عدد از این پروژه ها هنوز معرفی نشده اند.وی اعلام کرد که استدیو ی آن ها علاوه بر همکاری در ساخت Assassin’s Creed : Unity و Far Cry 4، بر روی ۳ عنوان معرفی نشده ی دیگر در حال کار هستند که یکی از آن ها بسیار پر طرفدار است. استدیو Ubisoft Toronto پس از عرضه ی عنوان Splinter Cell : Black List که مورد اقبال عمومی نیز واقع شد و توانست بار دیگر مخفی کاری اصیل را در خود جای دهد، این استودیو سعی دارد ۳۵۰ کارمند دیگر استخدام کرده و تعداد کل کل افراد این استدیوی را به ۸۰۰ نفر برساند. با توجه به اینکه مدتی پیش کارگردان بازی Splinter Cell : Black List نیز اعلام کرد نسخه ی جدید این سری بر روی کنسول های نسل هشت عرضه خواهد شد، انتظار می رود یکی ازاین ۳ عنوان که به گفته ی ریموند بسیار پر طرفدار نیز است، نسخه ی جدید Splinter Cell باشد. وی همچنین اعلام کرد که از کار بر روی عنوان Assassin’s Creed : Unity بسیار ذوق زده است و وجود بخش Co-Op در این بازی کمک شایانی به افزایش محبوبیت آن خواهد کرد. با توجه به تنوع کاری این استدیو، بسیار سخت است که این ۳ عنوان را پیش بینی کرد ولی به احتمال فراوان یکی از آن ها نسخه ی جدید Splinter Cell باشد.
ساخت The Evil Within تقریبا به پایان رسیده است : منتظر خیزش شیطان از درونتان باشید
Shinji Mikami به عنوان پدر سبک وحشت و ترس، پس از پشت سر گذاشتن سری Resident Evil و The Shadows of the Damned، حال تصمیم گرفته است تا با The Evil Within پایان با شکوهی را برای خود رقم بزند. در حالی که در ابتدا قرار بود این عنوان در آگوست سال جاری میلادی عرضه شود اما بازی دچار تاخیر شد و تاریخ انتشار آن به اکتبر منتقل شد.او در مصاحبه ی تازه ی خود اعلام کرده است که ساخت بازی تقریبا به پایان رسیده است و آن ها شروع به اشکال یابی و رفع باگ ها کرده اند. زمانی که از وی درباره ی آینده ی این بازی سوال شد او جواب نداد و اعلام کرد فعلا تصمیم دارد روی داستان اصلی بازی تمرکز کند بنابراین فعلا برنامه ای برای DLC داستانی برای این عنوان ندارند :من هنوز بر روی داستان اصلی بازی تمرکز دارم، بنابراین با صداقت می تاونم بگویم نمی دانم چه اتفاقی برای این عنوان در آینده خواهد افتاد.
با توجه به سابقه ی طولانی او در بازی سازی، از او پرسیده شد که برای این عنوان از چه بازی الهام گرفته است که وی اظهار داشت :The Evil Within یک عنوان کاملا منحصر به فرد است و بدون الهام از هیچ بازی ساخته شده است اما نمایش عنوان Batman : Arkham Knight در E3 مرا تحت تاثیر قرار داد و با خود گفتم ای کاش می توانستم عنوانی چون این بازی بسازم.
او درباره شیوه ی انجام بازی نیز بیان کرد :یک طرح کلی برای بازی بازی وجود ندارد بلکه راه ها و روش های مختلفی برای پیشبرد بازی وجود دارد بنابراین شما می توانید بازی را چندین بار با تغییر روش بازی خود، تجربه کنید و در نتیجه تجربه های متفاوتی را برای خود رقم بزنید. در بازی اتاق های امنی وجود دارد که شما می توانید مدتی در آن احساس آسودگی کنید و بدون ترس و دلهره، مدتی را در امنیت باشید. البته تا کنون در دموی های بازی اتاق های امن نشان داده نشده اند ولی در بازی به تعداد کمی وجود دارند. همچنین بازیکنان قادرند مهارت خود را در طول بازی ارتقا دهند برای مثال یکی از مهارت ها بیشتر شدن سرعت و زمان دویدن و دیگری حمل مهمات بیشتر است.
وی در مورد کار با موتور Tech 5 نیز گفت :این موتور یک موتور نسل هشتمی است و کا با یک موتور جدید برای من بسیار سخت بود زیرا تا کنون با آن ها کار نکرده بودم.
The Evil Within در سبک Survival horror بوده و داستان کاراگاهی به نام Sebastian Castellanos دنبال می کند. داستان این عنوان در مورد کاراگاهی می باشد که وارد یک پرونده خطر ناک می شود. این شخصیت بعد از وارد شدن به صحنه جنایت با کشته شدن یکی پس از دیگری همکارانش مواجه می شود تا اینکه او نیز با ضربه ای بی هوش می شود. بعد از به هوش آمدنش، با هیولاهایی رو به رو می شود. او در این بازی سعی دارد که این پرونده را ببند و برای همین با چیز های بسیاری رو به رو می شود. با موجوداتی رو به رو می شود که گذشتن از آن کار آسانی نیست.The Evil Within در تاریخ ۲۱ اکتبر سال جاری ( ۲۹ مهر ۱۳۹۳) برای کنسول های Xbox 360 ، Xbox One ، Playstation 3 ، Playstation 4 و PC عرضه شود. این عنوان آخرین بازی است که Shinji Mikami آن را می سازد و او اعلام کرده است پس از عرضه ی این عنوان از دنیای بازی های رایانه ای خداحافظی خواهد کرد.
Sledgehammer : نمی خواهیم طرفداران را با گرافیک Call of Duty : Advanced Warfare فریب دهیم
یکی از مهم ترین انتقاداتی که به نسخه های اخیر سری Call of Duty وارد شده است، استفاده از یک موتور قدیمی و در نتیجه گرافیکی بسیار ضعیف است که حتی طرفدارن اصلی این فرانچایز را نیز ناراحت کرده است. پیش از انتشار نسخه ی قبلی این سری یعنی Call of Duty : Ghosts، ناشر این سری یعنی Activision خبر از استفاده از یک موتور گرافیکی جدید را داده بود که بعد ها مشخص شد این مسئله دروغی بیش نبوده است.این مسئله سبب شد تا بی اعتمادی بازیکنان نسبت به این سری بیشتر شود و حال با معرفی عنوان Call of Duty : Advanced Warfare و نمایش آن در E3 2014، باز هم عده ای از طرفداران اعتقاد دارند که گرافیک این نمایش واقعی نیست و گرافیک نسخه نهایی کمتر از این نمایش خواهد بود. با توجه به این نظرات، استودیو Sledgehammer در مصاحبه ی تازه ی خود با مجله ی OXM، اعلام کرده است که گرافیک بازی واقعی است و قصد ندارد که طرفداران را با این نمایش ها فریب دهند :ما همیشه تعهد داریم که یک چیز خوب را تحویل دهیم. ما فقط یک استودیو نیستیم که بیرون برویم و بازی خود را بر روی یک PC با تنظیمات بالا اجرا کنیم و بگوییم بهترین گرافیک را دارا هستیم در حالی که نمی توانیم همان گرافیک را روی کنسول ها اجرا کنیم. ما در طول این ۳ سال، همکاری نزدیکی با مایکروسافت داشته ایم تا بهترین کیفیت را بر روی کنسول آن ها ارایه دهیم. چیزی که مشخص است این است که مایکروسافت یک شریک بزرگ برای سری Call of Duty است.
Call of Duty : Advanced Warfare با هدف پیش بینی جنگ های آینده که در آن هر دو فاکتور فناوری و تاکتیک های نظامی اهمیت دارد، ساخته شده است و سبک جدیدی از مبارزات در بازی های شوتر را ایجاد می کند. عملکرد خیره کننده ی یکی از مردان قدرتمند این دوران که Jonathan Irons نام دارد و نقش او را بازیگر برنده ی اسکار یعنی Kevin Spacey ایفا می کند باعث بروز نسل جدیدی از جنگ ها می شود. Call of Duty : Advanced Warfare در آینده ی صورت می گیرد که در آن تکنولوژی در کنار تاکتیک های نظامی کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است. در چشم اندازی که تیم سازنده از آینده ی دنیا داشته است نیرو های نظامی خصوصی یا به عبارت دیگر PMC ها نقش اصلی را در میدان های نبرد ایفا می کنند و مرز و حدودی برای آن ها وجود ندارد و می توانند مرز های کشور ها و قوانین جنگ را از نو بازنویسی کنند و Jonathan Irons موسس و مدیر کل بزرگ ترین این شرکت ها که Atlas نام دارد، در مرکز این شرکت ها قرار گرفته و به نوعی سردمدار آن ها است. شخصیت اصلی بازی فردی به نام Private Mitchell می باشد که در ابتدا تقنگدار نیروی دریایی آمریکا بوده ولی به واسطه دعوت یکی از دوستانش به نام Will Irons که فرزند Jonathan Irons است وارد شرکت خصوصی نظامی Atlas می شود.Call of Duty : Advanced Warfare در تاریخ ۴ نوامبر عرضه خواهد شد. نسخه های نسل هشتمی و PC این عنوان توسط استدیو Sledgehammer Games و نسخه های نسل هفتمی نیز توسط یک استدیو جداگانه ساخته می شود.منبع:گیمفا
جزئیاتی از کیفیت اجرای مورد نظر سازندگان Call of Duty Advanced Warfare، بر روی دو کنسول PS4 و Xbox One اعلام شد
عنوان
Call of Duty Advanced Warfare یکی از سوپرایز های رویداد E3 امسال به حساب می آمد. روند این بازی بسیار متفاوت تر از عنوان های دیگری که امسال معرفی شده اند به نظر می رسد. می توان گفت که Sledgehammer Games در حال تلاش است تا این فرانچایز را به جایگاه اولیه ی خود برساند. این مساله تنها در نوع بازی و سبک گیم پلی آن خلاصه نشده است و این استودیو سعی دارد تا این بازی را از نظر نرخ فریم و رزلوشن، در دو کنسول نسل جدید شرکت سونی و مایکروسافت، بهبود ببخشد.
تا به امروز گفته می شد که این عنوان با رزلوشن ۷۲۰P بر روی Xbox One و ۱۰۸۰P بر روی PS4 اجرا خواهد شد. حال باید دید که آیا این مساله تغییر خواهد کرد؟
Bret Robbins، کارگردان هنری این بازی در مصاحبه ای با GamingBolt گفته است: “درست است. ما همیشه تمام تلاش خود را کرده ایم که بازی را بر روی تمامی پلتفرم های طرف قرارداد خود به صورت یکسان و کامل در بیاوریم. این مساله امسال هم تغییر نکرده است.”
وی در ادامه در مورد به روز رسانی هایی که در بخش موتور این بازی انجام شده سخن گفت: ” همه چیز در موتور ما جدید شده است. از نوع رندر کردن تا ساختن کارکتر ها همه چیز جدید شده است. ما از تکنولوژی جدید
blend-shape برای کار بر روی صورت کارکترهایمان استفاده کرده ایم. این مساله باعث شده است که بتوانیم به راحتی در چهره ی شخصیت ها احساسات را ببینیم. از طرفی دیگر، موتور صدا ما بسیار قوی تر شده است. در کل باید بگویم که هزاران به روز رسانی از نظر تکنولوژی در موتور ما صورت گرفته است.”
این عنوان در تاریخ ۴ ام نوامبر، بر روی پلتفرم های
PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 و Xbox One منتشر خواهد شد.
سلام دوستان خسته نباشید مخصوا اقا مرتضی و داش مجتبی داش مجتبی ما ک همیش زحمت دادیم خوبی داداش؟
دوستان من چن سوال داشتم ممنون میشم اگ میتونید کمکم کنید
در رابطه بازی Watch Dogs
من این بازیو نسخه ریلودد تهیه کردم ونصبم کردم و یک اپدیتم که براش اومده نصب کردم و چند تا سوال داشتم
اول اینکه با توجه به اینکه خودتونم اگ بازی کرد باشی بعضی امکانت بازی برای فعال شدن نیاز به فعال کردن بو پلی هست حالا میخواستم ازتون بپرسم با توجه به نسخه بازی که کرک شده هست مشکلی پیش نمیاد اکانت یو پلی ساخت و وارد اکانت شد موقع بازی؟ یا اگ توضیح خودتون میتونید بگید
سوال دیگم اینه که من یه فایل شامل چند تا دی ال سیهای بازی دان کردم و یک فایل دی ال سی انلوکر تو بازی ریختمش ولی دقیق نمیدونم درست ریختم یا نه چون توضیحی نداده بودن جالا میخواستم اگ شما محلشو میدونی ممنون میشم کمک کنید
و در اخرم بگم من تاز دارم بازی میکنم اگه توضیجی حرفی راجب امکاناتی در بازی هست شما به نظرتون قابل گفتن هست بگید ممنون میشم
از شما دوستان هم بابت پاسخگویی تشکر میکنم:11()::11()::11():