پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
من بازی کرایسیس3 رو دانلود کردم و ایمجش رو توسط درایو مجازی نصب کردم و بازی نصب شد و به خوبی وارد بازی شدم و حدود 5 یا 6 تا هم چک پوینت رو رد کردم ولی در یک چک پوینت به خصوص ناگهان بازی متوقف میشه و گزینه crysis3 stoped میاد و در توضیحاتشم نام ارور رو crash crysis3 نوشته.مشکل از کجاست؟آنتی ویروس رو هم غیرفعال و اینترنت رو هم قطع کردم اما باز هم همین ارور میاد و خود به خود بازی بسته میشه.
خوب ظاهرا مشکلی بوده که خیلیا باهاش مواجه بودن و مدتها پیش هم حل شده و قطعا اکثر دوستان در جریان هستند.اما باز هم میگم تا اگر چند نفری نمی دونند در جریان قرار بگیرند.
فقط کافیست که Crackfix v2 رو دانلود و در پوشه فایل اجرایی بازی نصب کنید.
من بازی the evil within the consequence رو دانلود کردم و بعد از اکسترکت 17 فایل فشرده ای که دانلود کردم این پوشه برام درست شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا در توضیحات نصب بازی دز سایت مذکور اومده:ابتدا آنتی ویروس خود را به کل غیر فعال نمایید. حال به اکسترکت پارت ها بپردازید و فایل های ISO بدست آمده را حتما با نرم افزار Daemon Tools اجرا کنید. فایل اجرایی Setup.exe را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید و به نصب بازی بپردازید
اما مساله اینجاست که نه تنها دمون تولز بلکه هیچ برنامه درایو مجازی دیگه ای هم نمیتونه دو فایل ایمیجی رو که در تصویر اول با فرمت bin میبینید مانت کنه و اصلا شناساییشون کنه.حتی فرمتشون رو به ایزو هم تغییر دادم اما بازم موقع مانت کردن پیام خطا میده.خلاصه موندم که با این فایلهای ایمیج چکار کنم.دوستان اگر میتونند راهنمایی کنند.
نقل قول:
من بازی the evil within the consequence رو دانلود کردم و بعد از اکسترکت 17 فایل فشرده ای که دانلود کردم این پوشه برام درست شد
حالا در توضیحات نصب بازی دز سایت مذکور اومده:
ابتدا آنتی ویروس خود را به کل غیر فعال نمایید. حال به اکسترکت پارت ها بپردازید و فایل های ISO بدست آمده را حتما با نرم افزار Daemon Tools اجرا کنید. فایل اجرایی Setup.exe را به صورت Run As Administrator اجرا نمایید و به نصب بازی بپردازید
اما مساله اینجاست که نه تنها دمون تولز بلکه هیچ برنامه درایو مجازی دیگه ای هم نمیتونه دو فایل ایمیجی رو که در تصویر اول با فرمت bin میبینید مانت کنه و اصلا شناساییشون کنه.حتی فرمتشون رو به ایزو هم تغییر دادم اما بازم موقع مانت کردن پیام خطا میده.خلاصه موندم که با این فایلهای ایمیج چکار کنم.دوستان اگر میتونند راهنمایی کنند.
الان در پوشه ای که برات درست شده یعنی نمی تونی از Setup.exe استفاده کنی؟ به نظر میاد اون توضیحاتی که نوشته شده کلی بوده و در اینجا فایل ISO ای وجود نداشته واسه همون استفاده از Setup.exe اگه بهش دسترسی داری کافی هست. در کل هم معمولا در کنار فایل های bin. همیشه یه فایل Setup.exe هست (مثل تصویر بالا) و اجرای همون کافی هست و با نرم افزار های درایو مجازی کاری ندارن.
در کل برای استفاده از فایل های ISO حتما نیاز به Daemon و امثالش نیست. هر وقت با این فایل ها مواجه شدید می تونید اون ها رو اکسترکت هم بکنید. دلیل استفاده از نرم افزارهایی مثل Daemon برای جلوگیری از دوباره کاری (اکسترکتشون) هست چون بجای اکسترکت فایل ها خیلی سریع به اون ها از طریق یک درایو مجازی می تونید دسترسی پیدا کنید . حالا اینکه متوجه منظورتون شدم یا نه رو مطمئن نیستم اگه باز مشکلی بود بگید درخدمتم.
نقل قول:
الان در پوشه ای که برات درست شده یعنی نمی تونی از Setup.exe استفاده کنی؟ به نظر میاد اون توضیحاتی که نوشته شده کلی بوده و در اینجا فایل ISO ای وجود نداشته واسه همون استفاده از Setup.exe اگه بهش دسترسی داری کافی هست. در کل هم معمولا در کنار فایل های bin. همیشه یه فایل Setup.exe هست (مثل تصویر بالا) و اجرای همون کافی هست و با نرم افزار های درایو مجازی کاری ندارن.
در کل برای استفاده از فایل های ISO حتما نیاز به Daemon و امثالش نیست. هر وقت با این فایل ها مواجه شدید می تونید اون ها رو اکسترکت هم بکنید. دلیل استفاده از نرم افزارهایی مثل Daemon برای جلوگیری از دوباره کاری (اکسترکتشون) هست چون بجای اکسترکت فایل ها خیلی سریع به اون ها از طریق یک درایو مجازی می تونید دسترسی پیدا کنید . حالا اینکه متوجه منظورتون شدم یا نه رو مطمئن نیستم اگه باز مشکلی بود بگید درخدمتم.
من ستاپ رو نصب می کنم ظاهرا بازی نصب میشهه اما وقتی روی بازی دابل کلیک می کنم هیچ چیزی اجرا نمیشه.ضمن اینکه این فایلهایbin قابل اکسترکت شدن هم نیستد.
نقل قول:
من ستاپ رو نصب می کنم ظاهرا بازی نصب میشهه اما وقتی روی بازی دابل کلیک می کنم هیچ چیزی اجرا نمیشه.ضمن اینکه این فایلهایbin قابل اکسترکت شدن هم نیستد.
اون فایل اون شکلی اکسترکت نمیشه چون bin هست مثل ISO نیست. همون که از Setup.exe استفاده می کنید به منزله اکسترکتش هست.
کرک هم بعد از نصب استفاده کردید؟ این نسخه ای که دارید کامل هست؟ یعنی بازی اصلی و آپدیت هاش هم شامل میشه؟ منبع دانلودتون هم بگید خوبه.
لینک زیر مربوط به کرک نسخه 1.0 برای Consequences هست ولی مطمئن نیستم چند نسخه براش وجود داره باید ببینیم بازیتون همه آپدیت هارو داره یا نه و اینکه کامل هست یا نه. (قبل از استفاده از کرک از آنتی ویروس و امثالش براش چک کردن فایل استفاده کنید گرچه اگر چیزی هم تشخیص بدن بعید هست واقعا مشکل ساز باشه)
اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] منبع دانلود من هستش.من نسخه black box که 17 پارت داره رو از این لینک دانلود کردم.نه متاسفانه نتونستم کرک برای این بازی پیدا کنم و در این لینکی که دادم با اینکه گفته کرک موجود هست اما من که کرکی ندیدم.
نقل قول:
این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] منبع دانلود من هستش.من نسخه black box که 17 پارت داره رو از این لینک دانلود کردم.نه متاسفانه نتونستم کرک برای این بازی پیدا کنم و در این لینکی که دادم با اینکه گفته کرک موجود هست اما من که کرکی ندیدم.
نسخه های بلک باکس کرک شده ی خود بلک باکس هستند و زمانی که شما بازی رو نصب می کنید به صورت اتومات کرک هم در مسیر بازی کپی میشه من دوتا پیشنهاد براتون دارم یکی اینکه شاید موقع نصب بازی انتی ویروستون روشن بوده و فایلهای نصبی رو دچار مشکل کرده و یا این بازی در قسمت فایروال انتی ویروس قرار گرفته پیشنهاد اولم اینکه بازی رو پاک کنید و دو باره نصب کنید و پیشنهاد دوم اینکه کرک کدکس بازی رو در محل نصب کپی کنید ببینید جواب میده یا نه.
نقل قول:
نسخه های بلک باکس کرک شده ی خود بلک باکس هستند و زمانی که شما بازی رو نصب می کنید به صورت اتومات کرک هم در مسیر بازی کپی میشه من دوتا پیشنهاد براتون دارم یکی اینکه شاید موقع نصب بازی انتی ویروستون روشن بوده و فایلهای نصبی رو دچار مشکل کرده و یا این بازی در قسمت فایروال انتی ویروس قرار گرفته پیشنهاد اولم اینکه بازی رو پاک کنید و دو باره نصب کنید و پیشنهاد دوم اینکه کرک کدکس بازی رو در محل نصب کپی کنید ببینید جواب میده یا نه.
این کرک کدکس رو من ندارم.
نقل قول:
این کرک کدکس رو من ندارم.
به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] CODEX برای دانلود هست
نقل قول:
کارهایی که گفتید رو مجدد انجام دادم و خوشبختانه بازی نصب و به خوبی اجرا شد.متشکرم.
فقط الان بعد از اینکه فایل ستاپ رو نصب کردم با چنین پوشه ها و فایلهایی روبرو هستم:
در پوشه ORI این محتویات وجود دارند:
ظاهرا محتویات پوشه ORI شبیه به کرک بازی هستند.اما من اونا رو در پوشه محل نصب بازی هنوز کپی نکردم.و همچنین از کرکی هم که شما دادید هنوز استفاده نکردم اما بازی فعلا که به خوبی در حال اجرا است.آیا لازم است محتویات این پوشه و یا کرکی که شما لینکشو دادید رو هم در محل نصب بازی کپی کنم؟