نقل قول:
بهترین پاسخ
Printable View
نقل قول:
بهترین پاسخ
درود
من یک مشکلی اعصاب خورد کن با max payne 3 دارم، خودم این بازی رو 4 سال پیش انجام دادم ولی الان برای یکی دوستان نصب کردم چند ثانیه بعد از ورود به بازی stopped working میده واسه خودم هم دوباره نصب کردم همین طوره
سلام عزیز.نقل قول:
نسخه بازیتون چی هست؟ (یعنی آپدیتی روش نصب هست یا نه) نسخه ویندوزتون چی هست؟ Social Club نصب هست؟ (باید نصب باشه فکر کنم) بازیتون Repack هست یا نه؟ بهتر هست بازی رو وقتی آنتی ویروستون غیر فعال هست و اینترنتتون هم قطع هست امتحان کنید و اگه کار کرد exe رو تنظیم کنید تا دسترسی به اینترنت نداشته باشه و آنتی ویروس هم اونو استثنا بدونه. همه برنامه های همراه بازی هم نصب کنید. exe هم به صورت Run as Administrator اجرا کنید.
نسخه reloaded ورژن 1.0.0.22، همهنقل قول:برنامه ها هم نصب هست، ویندوز 8.1 و 10، با فایروال بازی بلاک شده
دیگه آخرین چیزی که به ذهنم میرسه دانلود آخرین ورژن Social Club هست، ببینم میشه یا نه، الان Social Club v 1.0.9.5 نصبه
دوستان جدیدا یک کرکی واسه فیفا16 توسط Turk dm ارائه شده و فیلم آموزشی هم برای مراحل کرک کردن این بازی در ی.و.ت.ی.و.ب و سایتهای ایرانی خودمون منتشر شده.اما من نتونستم کرک کنم.آیا از دوستان کسی هست که تونسته باشه کرک کنه؟
اگر کسی هست در صورت امکان مراحل کرک کردن رو توضیح بده و یا اگر میشه خودش از این مراحل فیلم بگیره.بسیار متشکرم
نقل قول:
با تشکر از کمکهای بی دریغ دوستان:lol:بالاخره تونستم فیفا16 رو کرک کنم و اجراش کنم.
برای دوستانی که مشکل کرک این بازی رو دارند فیلم آموزش کرک این بازی رو که خودم دقیقا از روی اون تونستم کرک کنم(از سایت دانلودها)اینجا قرار می دم.
شرمنده پست رو ندیدم این روزا سرم یکم شلوغ هست. خدارو شکر مشکلتون حل شد.نقل قول:
دوستان سلام خسته نباشید تو بازی Max Payne 3 به مشکل برخوردم
بازی رو پس از مدتی نصب کردم
اونم اینه ک یه باگِ خیلی بدی داره مثلا مرحله اولو ک شروع کردم F رو ک میزنم هنگام تعویض سلاح انقد ..مکس.. خیلی خیلی کند به سمت سلاح میره تا برداره هیچی... سرعت اطراف معمولی و روونِ
فقط مکس کند میشه یا وقتی قرص رو میخوره ک جونش پر شه اون دستش ک قرص رو میخواد بزاره تو دهنش خیلی کند حرکت میکنه یا مثلا Space رو میزنم ک شیرجه میزنه بعدش میوفته دیگه بلند نمیشه
کلا باگِ خیلی بیخودی داره کاربرای دیگه هم همچین مشکل و داشتن تو نت دنبالش بودم
4.5 تا آپدیت هم نصب کردم ولی آپدیت 82_0_0_1 روش سازگاره چون ارور No Luncher میداد لانچر مخصوصِ این آپدیت رو دانلود کردم روش ریختم تا اومد
4 نوع کرک هم استفاده کردم ولی فایده نداشت ( کرک فعلی ریلود)
گرافیک بازی و رزولیشن رو هم پایین اوردم حتی دایریکس هم پایین اوردم فایده نداشت راه حلی داره برا ترمیمش؟ بازی هم مجدد نصب کردم ولی نه
ممنون :1. (23)::11():
دوست عزیزم شما از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟(ریپک | کامل ویا ...).نقل قول:
ارسالی توسط sina.kianrostami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نسخه بلک باکس اینم بگم ک از قبل هم وقتی ویندوز7 داشتم نصب کرده بودم بدونِ هیچ مشکلی تمومش کرده بودمنقل قول: