پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها
با تشکر اما فایل دوم انگار برای اضافه کردن گرافیک high و ultra به بازیه.(اونی که 8 کیلوبایته.) از رو اسمش که اینطور معلوم بود.
آقا ما bin 64 رو اضافه کردیم میگه سی دی بذارین! با compatibility هم درست نشد. بازی اصلاً با directx 10 اجرا میشه در حالی که قطعات من از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کنند! اگه بخواد خیلی اذیت کنه چاره ای جز خرید crysis 2 ندارم.
با تشکر آقا امیر.
نقل قول:
با تشکر اما فایل دوم انگار برای اضافه کردن گرافیک high و ultra به بازیه.(اونی که 8 کیلوبایته.) از رو اسمش که اینطور معلوم بود.
آقا ما bin 64 رو اضافه کردیم میگه سی دی بذارین! با compatibility هم درست نشد. بازی اصلاً با directx 10 اجرا میشه در حالی که قطعات من از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کنند! اگه بخواد خیلی اذیت کنه چاره ای جز خرید crysis 2 ندارم.
با تشکر آقا امیر.
فایل دوم منظور یک لینک دیگه بود که الان چک کردم دیدم متاسفانه یادم رفته بود اضافه کنم گرچه لینکی که گذاشتم اصل کاری بود و از لحاظ تکنیکی باید مشکل رو حل می کرد.
برای حل مشکل جدید این کار رو انجام بدید:
1. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دانلود کنید
2. از فولدر 32 بیتی تون کپی بگیرید و در یکجا ذخیره کنید (به عنوان بک آپ در صورتی که فایل دانلودی کار نکرد)
3. محتویات فولدر 64 بیتی رو در فولدر bin32 کپی کنید و بازی رو اجرا کنید.
فقط یه مساله ای که هست اینه که این راه حل برای Crysis تست شده اما برای Warhead نشده. جفتشون اگه اشتباه نکنم exe یکسان دارن اما با نسخه های متفاوت. واسه همین تضمینی برای 100% جوابگو بودن فایل بالا وجود نداره.
سلام عزیز لینک شیلتر شده.
نقل قول:
سلام عزیز لینک شیلتر شده.
در حال دانلودش هستم اما آپلودش شاید طول بکشه با سرعت های آپلود موجود. شرمنده باز که دیر جواب میدم.
سلام عزیز ممنون فعلاً دارم crysis 2 رو بازی می کنم.
ممنون که وقت می ذاری.
نقل قول:
سلام عزیز ممنون فعلاً دارم crysis 2 رو بازی می کنم.
ممنون که وقت می ذاری.
خواهش عزیز. آپلود شد (گرچه الان متوجه شدم که شاید نیازی به آپلود نبود و شاید مشکل بخاطر طریقه لینک دادن من بوده اما در هر صورت لینک پایین نیازی به "شیلتر شکن" نداره :1. (38):)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امیر جان بازم شیلتره.:1. (27):
نقل قول:
امیر جان بازم شیلتره.:1. (27):
همم من اون موقع تست کردم (بدون هیچ "شیلتر شکنی") مشکلی نداشت الان البته مشکل داره. لینک زیر رو استفاده کن:
کد:
https://www.dropbox.com/s/hmyokdsovsrcw91/Bin64.zip?dl=0
سلام. من چند وقتیه دارم اسکایریم بازی می کنم. اول مشخصات سیستم رو بگم:
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
ویندوزم هم 8 64 بیت هستش. 8 نه 8.1. ترینر هم استفاده می کنم از console command داخل بازی هم برای فعال کردن god mode (tgm) استفاده می کنم. کلاً یک نوب تمام و کمال هستم!!!!
حالا بی خیال. داخل بازی خیلی کرش میده. بحدی که مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم. اما با run as admin ترینر کار نمی کنه و بازی کرش هم نمی ده. یعنی خوب خوب میشه.
حالا می خوام بدونم راهی هست که بتونم بازی رو با ترینر بدون مشکل اجرا کنم؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین. من وقتی بازیم مشکل پیدا می کنه خیلی اعصابم خرد میشه.
خواهش می کنم کمک کنین خیلی این بازی رو دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!:1. (29):
نقل قول:
سلام. من چند وقتیه دارم اسکایریم بازی می کنم. اول مشخصات سیستم رو بگم:
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
ویندوزم هم 8 64 بیت هستش. 8 نه 8.1. ترینر هم استفاده می کنم از console command داخل بازی هم برای فعال کردن god mode (tgm) استفاده می کنم. کلاً یک نوب تمام و کمال هستم!!!!
حالا بی خیال. داخل بازی خیلی کرش میده. بحدی که مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم. اما با run as admin ترینر کار نمی کنه و بازی کرش هم نمی ده. یعنی خوب خوب میشه.
حالا می خوام بدونم راهی هست که بتونم بازی رو با ترینر بدون مشکل اجرا کنم؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین. من وقتی بازیم مشکل پیدا می کنه خیلی اعصابم خرد میشه.
خواهش می کنم کمک کنین خیلی این بازی رو دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!:1. (29):
هر ترینر ورژن مخصوصی مناسب با ورژن بازی شما داره.
اگه بدون نرم افزارهای تقلب مشکلی در اجرای بازی ندارید، مطمئنن ورژن ترینر و بازی با هم سازگار نیست یا کلا اون ترینر مشکل داره.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk